Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
Enfo careers

CAREER huhtikuuta 30, 2018

Tietomallintajia

Enfo on pohjoismainen, noin 900 asiantuntijan IT-palvelutalo, joka luo dataa hyödyntäviä, innovatiivisia IT-ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Käynnistimme tämän vuoden alussa vaikuttavan muutosmatkan ja seuraavan vaiheen kasvutarinan vahvasti yrityskulttuurin kautta johtavan uuden toimitusjohtajamme, Seppo Kuulan luotsaamana. Kuljemme kohti tavoitetta, jossa IT viedään liiketoiminnan ytimeen ja syntyvät ratkaisut ovat enemmän kuin tuotteita ja palveluita. Teemme työpaikkaa, jossa merkityksellistä ovat yhteispeli ja yhdessä aikaan saaminen, empatia ja vastuunkantaminen, eteenpäin katsominen sekä ratkaisuja aikaan saava ammattitaito.

Työpaikan sijainti: Espoo

Rekrytoimme nyt Business Transformation -liiketoimintaan Informaation hallinta -tiimiin kokeneita konsultteja mallintajiksi tietovarastointiprojekteihin

MISTÄ ON KYSE

Espoon konttorilla meillä työskentelee yli 30 tietovarastoinnin ammattilaista ja etsimme nyt joukkoomme uutta työkaveria, joka olisi erityisen kiinnostunut tietomallinnuksesta ja tietovarastoinnista. Työpäiväsi koostuisivat tietosisällön määrittelyistä yhdessä asiakkaan kanssa sekä tietomallin laatimisesta mallinnusvälineellä (esimerkiksi ER/Studio). Erilaiset mallinnusmenetelmät ovat sinulle tuttuja ja pystyt keskustelemaan niistä asiakkaiden kanssa.  Sinulta löytyy halua sekä intoa oppia lisää ja kehittyä asiantuntijana sekä kehittää meidän mallinnuspraktiikkaamme.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ?

Konsulttina nautit työskentelystä asiakasprojekteissa. Innostuneisuuden lisäksi onnistumisen avaimet ovat kädessäsi, jos sinulla on parin vuoden kokemus tietovarastointiprojekteista.  Kokemus tietokannoista ja ETL-välineistä takaa riittävän teknisen osaamistaustan.  Tyyppinä olet juuri etsimämme, jos sinulla on uskallusta työpajojen vetämiseen ja malttia asiakastarpeiden kuuntelemiseen.
 
TUNNISTATKO SINÄ ITSESI TÄSTÄ?

Suhtaudut työhösi vastuuntuntoisesti, mutta et ryppyotsaisesti. Työskentely vaihtuvissa projekteissa asiakkaiden kanssa kiehtoo sinua. Tässä vaiheessa uraasi olet oppinut arvostamaan myös mahdollisuutta yhdistää sujuvasti työ ja yksityiselämäsi. Haluat olla osa organisaatiota, joka kykenee tarjoamaan uskottavat resurssit ja mahdollisuudet ammatilliseen onnistumiseen ja työn iloon.

HAKUOHJEET

Haku tähän tehtävään tapahtuu jättämällä PDF-muotoon tallentamasi hakemus hakulinkin kautta rekrytointijärjestelmäämme 30.4.2018 mennessä.

HAE PAIKKAA


Lisätietoja tehtävästä antaa Terhi Mattila, terhi.mattila@enfo.fi, puh. 050-3760241 ja Mourad Daifi, mourad.daifi@enfo.fi, puh. 040-4111714

Huomaathan kuitenkin, että uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti voimme vastaanottaa hakemuksia vain rekrytointijärjestelmäämme, jossa meillä on mahdollisuus varmistaa henkilötietojesi asianmukainen käsittely.