Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Career toukokuuta 15, 2019

Tuotepäällikkö (digitaaliset järjestelmät)

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. www.enfo.fi

Sisältääkö ideaali työviikkosi bisneksen ja IT:n yhdistämistä, useamman pallon ilmassa pitämistä ja tiiviisti asiakasrajapinnassa sukkuloimista? Edeltäjäsi kasvettua talon sisällä uusiin haasteisiin, palkkaamme tuotepäällikön vakituiseen työsuhteeseen Espooseen.

MISTÄ ON KYSE

Pitkäaikaiset ja hyvin hoidetut asiakassuhteet ja loppukäyttäjien arkea helpottavat ratkaisut ovat ylpeytemme. Itsepalveluna tarjottavat palvelut, ohjeistukset ja työnkulkujen automatisoinnit toteutetaan ServiceNow-alustalle tai hyödyntämällä Enfon omaa mobiilisovelluskehitysympäristöä.

Tuotepäällikkönä vastaat ServiceNow-itsepalveluportaalien ja mobiiliapplikaation kokonaisuudesta – työpäiviisi kuuluu palvelun ja prosessien jatkuvaa kehittämistä yhteistyössä eri avainsidosryhmien kanssa, kehitysportfolion ja asiakasprojektiemme hallintaa, myynnin tukitehtäviä sekä asiakkaiden järjestelmäratkaisujen tarpeiden määrittelyä ja käyttöönottoprojekteista vastaamista. Työsi vaatii sopivan sekoituksen sekä bisnes- että teknologialähtöistä ajattelua. 

Tuotepäällikkönämme näet itsesi itsepalveluportaaliemme kapellimestarina ja huolehdit etulinjassa palvelulupauksemme toteutumisesta. Teet asiakkaidemme lisäksi tiivistä yhteistyötä myös muiden teknisten asiantuntijoidemme kanssa ja pääset tulkkaamaan asiakkaan toiveet teknisiksi määrittelyiksi kehittäjätiimillemme. Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä usealla eri toimialalla.

Päivittäinen työskentelypisteesi on pääosin Espoon toimistollamme – lisäksi tapaat asiakkaitamme määrittely- ja kehityspalavereissa. Teet yhteistyötä useiden eri sisäisten sidosryhmien kanssa, myös pohjoismaisten kollegoidesi kanssa.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Tuotepäällikkönämme olet hyvin asiakaslähtöinen, eli nautit asiakasrajapinnassa työskentelemisestä ja olet kerryttänyt jo jonkin verran näyttöjä asiakaslähtöisestä työskentelystä. Kokemusvuosiakin tärkeämpää on palvelumme kasvattamiseen tähtäävä ajatusmaailma ja draivi – voit olla joko kokeneempi asiakastyöskentelyn tai IT-alan ammattilainen tai urasi alkutaipaleella oleva osaaja.

Asiakaslähtöisyyden lisäksi toivomme, että ymmärrät perustietotekniikkaa ja hahmotat niiden päälle rakennettuja palveluita. Mikäli sinulla ei ole suoraan kokemusta tarjoamistamme IT-palveluista, tärkeintä on, että koet alan kiinnostavaksi ja olet valmis opettelemaan tarjoomamme lainalaisuudet ja termit ensimmäisten työskentelykuukausien aikana. Tuemme sinua uusiin saappaisiisi ja nimettyihin asiakkuuksiin perehtymisessä tiimimme voimin.

Oman työsi johtaminen ja organisointi- ja priorisointitaitosi pääsevät työssäsi aktiiviseen käyttöön. Päivittäisenä työkielenäsi asiakkaidemme ja sisäisten sidosryhmiemme kanssa on sekä suomi että englanti.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Perehdytyksen jälkeen, ensimmäisen 6 kk aikana olet:
Päässyt alkuun toimintakulttuuriimme tutustumisessa ja tiiviin vuorovaikutuksen myötä tunnet nykyiset asiakkuutemme ja erilaiset talon sisäiset sekä ulkoiset sidosryhmät
Ymmärtänyt tarjoamimme palveluiden ja kokonaisuuksien hallinnoinnin perusperiaatteet
Ottanut kehitysportfoliomme tiukasti hallintaan
Alkanut hahmottaa erilaisia kehityskohteita palvelussamme ja olet valmis tuomaan mielipiteitäsi esille ja viemään kehityskohteita käytäntöön

Ensimmäisen vuoden aikana olet:
Saavuttanut asiakkaidemme ja teknisten asiantuntijoidemme mielissä luottopelurin maineen ja luotsannut aktiivisesti kehitysportfoliotamme koko ajan toimivampaan suuntaan
Vienyt läpi sovitun määrän asiakkaiden tarvemäärittelyjä ja käyttöönottoprojekteja
Saavuttanut toivotun tason asiakaspalautteessamme, jota mittaamme aktiivisesti palvelulupauksemme varmistamiseksi

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Tarjoamme sinulle uskottavat resurssit onnistumiseen ja monipuoliset edut, kuten kattavan työterveyshuollon, virike- ja lounasedun, joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöpäiviin, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, ylimääräisiä lomapäiviä, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kuulostaako hyvältä? Haku tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 14.5.2019. Suosittelemme hakemista mahdollisimman pikaisesti, sillä teemme palkkauspäätöksen heti sopivan osaajan löytyessä.

HAE PAIKKAA

Tehtävään liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään Marina Aaltio (Director, Tooling & Procecces) numerossa +358 40 166 2278 tai sähköpostitse marina.aaltio@enfogroup.com. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!