Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Carrer huhtikuuta 06, 2018

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, IT TRANSFORMATION -LIIKETOIMINTAAN

Enfo on pohjoismainen noin 900 asiantuntijan IT-palvelutalo, joka luo dataa hyödyntäviä, innovatiivisia IT-ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen.

Käynnistimme tämän vuoden alussa vaikuttavan muutosmatkan ja seuraavan vaiheen kasvutarinan vahvasti yrityskulttuurin kautta johtavan uuden toimitusjohtajamme luotsaamana. Kuljemme kohti visiota, jossa IT viedään liiketoiminnan ytimeen ja syntyvät ratkaisut ovat enemmän kuin tuotteita ja palveluita. Teemme työpaikkaa, jossa merkityksellistä ovat yhteispeli ja yhdessä aikaan saaminen, empatia ja vastuunkantaminen, eteenpäin katsominen sekä ratkaisuja aikaan saava ammattitaito.

MISTÄ ON KYSE
Etsimme IT Transformation -liiketoimintaan kokenutta IT-projektipäällikköä. Tässä vaiheessa työuraasi haluat työyhteisöön ja rooliin, jossa ammattitaitoasi arvostetaan ja hyödynnetään, eikä sen edelleen kehittymistä jarruteta. Pidät myös tärkeänä työn ja yksityiselämän sujuvaa yhteispeliä ja haluat työskennellä kasvuorganisaatiossa, joka tarjoaa toimintaympäristön onnistumiseen.

Tähän tehtävään tuleva projektipäällikkö luotsaa keskimäärin 2-4 samanaikaista perustietotekniikkaprojektia. Tyypillisiä projekteja ovat uusien asiakkaiden haltuunotot ja olemassa olevien asiakkaiden kehitysprojektit, kuten 0365 toteutukset, infrastruktuurin konsolidointiprojektit, sekä työasemapäivitykset ja virtualisoinnit.

Näissä työskentelee tyypillisesti viisi eri käyttöasteilla toimivaa kokenutta ja itsenäistä teknistä asiantuntijaa. Heidän työpisteensä sijaitsevat sekä Espoossa että Kuopiossa. Enfo käyttää projektijohtamisessa alan parhaisiin käytäntöihin perustuvia menetelmiä, mm. PRINCE2 Agile, joita on muokattu Enfon toimintaympäristöön sopiviksi. Menetelmät ja välineet valitaan aina projektin laajuuden ja vaativuuden mukaisesti.

Projektihallinnassa korostuvat asiakaspalvelu, johtaminen, suullinen ja kirjallinen kommunikointi ja toimituksen hallinta. Päivittäisenä työkielenä on suomi ja konsernikielemme on englanti.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ 
Onnistuneita IT-projekteja luotsanneena tiedät, että henkilökohtainen menestymisesi IT-projektipäällikkönä edellyttää kykyä aikatauluttaa, ennakoida, hallita muutoksia ja synnyttää luottamusta kaikissa projektiin osallistuvissa tahoissa. Mittaamme onnistumista sekä suoran palautteen että palautekyselyiden avulla, ulkoisesti ja sisäisesti.

TYÖHAKEMUKSESTASI HALUAISIMME LUKEA
parista sellaisesta projektijohtamiskokemustasi ja projektijohtamistaitojasi esittelevästä projektista, josta olet todella ylpeä.

Valintapäätökseemme tulee vaikuttamaan kykysi viedä maaliin ylläkuvatun kaltaisia IT-projekteja ammattitaitoisesti, yhteisöllisesti ja joustavasti asenteella, jossa korostuvat toisten kunnioittaminen, vastuunkantaminen, eteenpäin katsominen ja jatkuva kehittyminen.

HAKUOHJEET
Lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta 28.2.2018 mennessä:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0d64e64b

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään Max Käär (Director, Customer Delivery Management) numerossa +358 50 444 6595 tai sähköpostitse max.kaar@enfogroup.com.