Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Career toukokuuta 31, 2018

PLANNING-KONSULTTI BUSINESS TRANSFORMATION -LIIKETOIMINTAAN

Enfo on pohjoismainen noin 900 asiantuntijan IT-palvelutalo, joka luo dataa hyödyntäviä, innovatiivisia IT-ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Käynnistimme tämän vuoden alussa vaikuttavan muutosmatkan ja seuraavan vaiheen kasvutarinan vahvasti yrityskulttuurin kautta johtavan uuden toimitusjohtajamme luotsaamana. Kuljemme kohti tavoitetta, jossa IT viedään liiketoiminnan ytimeen ja syntyvät ratkaisut ovat enemmän kuin tuotteita ja palveluita. Teemme työpaikkaa, jossa merkityksellistä ovat yhteispeli ja yhdessä aikaan saaminen, empatia ja vastuunkantaminen, eteenpäin katsominen sekä ratkaisuja aikaan saava ammattitaito. Rekrytoimme nyt Business Transformation -liiketoimintaan Planning-tiimiin kokeneita konsultteja suunnittelujärjestelmien implementointiprojekteihin. Työpaikan sijainti: Espoo

MISTÄ ON KYSE
 
Ratkaisujamme käytetään laajasti erikokoisissa organisaatioissa suurista keskisuuriin läpi eri toimialojen. Kehitämme ja implementoimme suunnittelujärjestelmiä talouden suunnitteluun, operatiiviseen suunnitteluun, tavoitteiden mallintamiseen tai mihin tahansa laskennan mallintamista vaativaan tarpeeseen. Esimerkkejä talouden puolella ovat erilaiset budjetointi- ja ennustejärjestelmät, ja liiketoiminnan puolella esimerkiksi erilaiset myynnin- ja tuotannon suunnittelujärjestelmät. Varsinaisten implementointiprojektien lisäksi toimitamme asiakkaillemme jatkuvan tuen palveluita.
 
Konsulttina olet jo nähnyt ja tehnyt asiakasprojekteja suunnittelun parissa, ja omaat teknistä taustaa joko järjestelmien kehittämisen puolelta tai koodaamisesta. 
 
Edustamamme järjestelmät ovat Anaplan ja IBM Planning Analytics mutta arvostamme kokemusta kaikista suunnittelujärjestelmistä. Termit rullaava ennustaminen ja SOP ovat sinulle tuttuja, etkä pelästy myöskään talouspuolen termeistä.
 
Asiakkaamme sijaitsevat pääsääntöisesti Suomessa ja työskentelykielemme on yleensä suomi.  Sinun tulisi kyetä toimimaan suullisesti ja kirjallisesti myös konsernikielellämme englanniksi. 
 
MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ 
 
Konsulttina tuotat asiakkaalle lisäarvoa hyvän teknisen osaamisen ja/tai prosessituntemuksen kautta yhtenä osaavan projektitiimin jäsenenä. Löydät tekniset ratkaisut asiakkaan tarpeisiin ja pystyt oma-aloitteisesti tarjoamaan asiakkaan tarpeisiin istuvia ratkaisuehdotuksia. Olet aidosti innostunut työskentelemään liiketoimintalähtöisissä projekteissa, joissa saat mallintaa ja olla mukana kehittämässä asiakkaidemme suunnitteluprosesseja. Onnistumisen mittari löytyy asiakkaista: tyytyväiset asiakkaat joiden kanssa kehitämme asioita pitkäjänteisesti ovat tärkein mittarimme. 
 
Myös tässä työssä tärkeä menestymisen työväline on asenne. Konsulttina toimit asiakasrajapinnassa. Olet osa tiimiä, joka on yhtä kuin tekijöidensä osaamisen, yhteistyön ja työn ilon summa. Haluat työskennellä yhteisten tavoitteiden eteen, et omien etujesi. Lisäksi kokemuksestasi huolimatta haluat edelleen kehittyä ja kehittää ammattitaitoasi.  
 
TUNNISTATKO SINÄ ITSESI TÄSTÄ?
 
Suhtaudut työhösi vastuuntuntoisesti, mutta et ryppyotsaisesti. Työskentely vaihtuvissa projekteissa asiakkaiden kanssa kiehtoo sinua. Tässä vaiheessa uraasi olet oppinut arvostamaan myös mahdollisuutta yhdistää sujuvasti työ ja yksityiselämäsi. Haluat olla osa organisaatiota, joka kykenee tarjoamaan uskottavat resurssit ja mahdollisuudet ammatilliseen onnistumiseen ja työn iloon.
 
HAKUOHJEET
 
Haku tähän tehtävään tapahtuu jättämällä PDF-muotoon tallentamasi hakemus hakulinkin kautta rekrytointijärjestelmäämme 31.5.2018 mennessä. 

 
Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Pitkänen, satu.pitkanen@enfo.fi, 050-5063764.


Huomaathan kuitenkin, että uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti voimme vastaanottaa hakemuksia vain rekrytointijärjestelmäämme, jossa meillä on mahdollisuus varmistaa henkilötietojesi asianmukainen käsittely.