Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
Enfo careers

CAREER huhtikuuta 06, 2018

INTEGRAATIOARKKITEHTI, DIGITAL TRANSFORMATION -LIIKETOIMINTAAN

Enfo on pohjoismainen noin 900 asiantuntijan IT-palvelutalo, joka luo dataa hyödyntäviä, innovatiivisia IT-ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Käynnistimme tämän vuoden alussa vaikuttavan muutosmatkan ja seuraavan vaiheen kasvutarinan vahvasti yrityskulttuurin kautta johtavan uuden toimitusjohtajamme luotsaamana. Kuljemme kohti visiota, jossa IT viedään liiketoiminnan ytimeen ja syntyvät ratkaisut ovat enemmän kuin tuotteita ja palveluita. Teemme työpaikkaa, jossa merkityksellistä ovat yhteispeli ja yhdessä aikaan saaminen, empatia ja vastuunkantaminen, eteenpäin katsominen sekä ratkaisuja aikaan saava ammattitaito.

 
MISTÄ ON KYSE

Etsimme Digital Transformation -liiketoimintaan kokenutta integraatioarkkitehtiä Espoon toimistoomme. Tässä vaiheessa työuraasi haluat työyhteisöön ja rooliin, jossa ammattitaitoasi arvostetaan ja hyödynnetään, eikä sen edelleen kehittymistä jarruteta. Pidät myös tärkeänä työn ja yksityiselämän sujuvaa yhteispeliä ja haluat työskennellä kasvuorganisaatiossa, joka kykenee tarjoamaan resurssit onnistumiseen.


Integraatioarkkitehdin tehtävänä on sovittaa yhteen asiakkaan, toimittajan, toimintamallin sekä ympäristön asettamat vaatimukset. Tehtäväsi on löytää näiden lähtökohtien pohjalta tilaukseen sopivin kokonaisratkaisu. Päivittäisenä työkielenä tiimissä on suomi ja konsernikielemme on englanti. Tarvittaessa saatat viestiä asiakkaan kanssa myös englanniksi.

Enfon integraatioarkkitehti työskentelee samaan aikaan korkeintaan kolmessa asiakasprojektissa. Tyypillisiä projekteja ovat pilviprojektit, joko uuden pilviratkaisun muodossa, vanhan uudistusprojektina tai vanhan ratkaisun siirtämisenä pilveen tai digitoituun ratkaisuun.  Työn tavoitteena on tuottaa asiakkaalle aiempaa tehokkaampi liiketoiminnallinen kokonaisratkaisu. Työmme vaikutuksesta asiakas pystyy siirtymään toiminnassaan digitalisoituvaan liiketoimintaan.

Kykenet työskentelemään työkalupakistamme löytyvillä välineillä, kuten: 
API-management järjestelmäintegraatioissa
Integraatiosovellukset: IBM, Mule ESB, Microsoft, Tibco ja AWS. 
Pilvitekniikat: Azure, AWS ja Bluemix
WWW-sovelluspalvelut ja kielet: XML, JAVA, .NET, SOAP/REST
relaatio ja NoSQL –tietokannat
 
MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ
 
Enfon asiakasprojekteissa menestyvä integraatioarkkitehti osaa mallintaa ja toteuttaa asiakkaan vision käytettävissä olevilla tekniikoilla ja resursseilla itsenäisesti, mutta yhteispelissä projektitiimissä työskentelevien muiden kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Vastuunkantaminen on keskeinen osa enfomaista yhteispeliä.
Kaikkien enfoniaanien tavoitteena on varmistaa, että oma työ ja toiminta tukevat pitkäkestoisia asiakassuhteita. Siinä onnistumistamme seurataan suoran ja digitaalisten palautekyselyiden avulla. Tärkein onnistumisen mittari on luonnollisesti tyytyväiset asiakkaat.


HAKUOHJEET

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen petri.kiviaho@enfogroup.com 11.3.2018 mennessä
Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies, Petri Kiviaho (Director, Digital Transformation, Integrations) numerossa +358 40 764 7827 tai sähköpostitse petri.kiviaho@enfogroup.com