Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
Enfo careers

CAREER huhtikuuta 06, 2018

INTEGRAATIOSPESIALISTI, DIGITAL TRANSFORMATION -LIIKETOIMINTAAN

Enfo on pohjoismainen noin 900 asiantuntijan IT-palvelutalo, joka luo dataa hyödyntäviä, innovatiivisia IT-ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Käynnistimme tämän vuoden alussa vaikuttavan muutosmatkan ja seuraavan vaiheen kasvutarinan vahvasti yrityskulttuurin kautta johtavan uuden toimitusjohtajamme luotsaamana. Kuljemme kohti visiota, jossa IT viedään liiketoiminnan ytimeen ja syntyvät ratkaisut ovat enemmän kuin tuotteita ja palveluita. Teemme työpaikkaa, jossa merkityksellistä ovat yhteispeli ja yhdessä aikaan saaminen, empatia ja vastuunkantaminen, eteenpäin katsominen sekä ratkaisuja aikaan saava ammattitaito.

MISTÄ ON KYSE


Etsimme Digital Transformation -liiketoimintaan kokenutta integraatiospesialistia Espoon toimistoomme. Olet joko kokenut asiantuntija tai saanut ensimmäisen kosketuksesi integraatioihin, mutta koet intohimoa löytää uusia mahdollisuuksia yrityksessä, jossa ammattitaitoasi arvostetaan ja hyödynnetään, eikä sen edelleen kehittymistä jarruteta. 

Pidät myös tärkeänä työn ja yksityiselämän sujuvaa yhteispeliä ja haluat työskennellä kasvuorganisaatiossa, joka kykenee tarjoamaan resurssit onnistumiseen.


Tähän tehtävään valittu integraatiospesialisti tulee toimimaan korkeintaan kolmessa projektissa kerrallaan. Projektien kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta puoleen vuoteen. Päivittäisenä työkielenä on useimmiten suomi, mutta konsernikielemme on englanti. Sujuvaa kirjallista kielitaitoa tarvitaan tehtävän sisältämissä dokumentointitarpeissa.

Toteutamme integraatioprojekteja seuraavilla työkaluilla:
API-management järjestelmäintegraatioissa
Integraatiosovellukset: IBM, Mule ESB, Microsoft Biz, Tibco ja AWS. 
WWW-sovelluspalvelut ja kielet: XML, JAVA, .NET, SOAP/REST
Pilvitekniikat: Azure, AWS ja Bluemix
relaatio ja NoSQL –tietokannat


Tyypillisiä projekteja ovat pilviprojektit, joko uuden pilviratkaisun muodossa, vanhan uudistusprojektina tai vanhan ratkaisun siirtämisenä pilveen tai digitoituun ratkaisuun.  Työn tavoitteena on tuottaa asiakkaalle aiempaa tehokkaampi liiketoiminnallinen kokonaisratkaisu. Työmme vaikutuksesta asiakas pystyy siirtymään toiminnassaan digitalisoituvaan liiketoimintaan.

Projektityön lisäksi osallistut myös asiantuntija-, pienkehitys- ja ylläpitotehtäviin hyödyntäen käytössä olevaamme integraatioframework –mallia.  Lisäksi sinulla on mahdollisuus opiskella uusia tekniikoita jo osaamiesi lisäksi.
Lähtökohtaisesti työ tehdään Enfon toimipisteissä. Tarvittaessa myös etätyöskentely on mahdollista. Asiakaskäyntejä on tyypillisesti muutaman kerran kuukaudessa. Asiakkaat sijaitsevat pääsääntöisesti Suomessa.


MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ
 
Enfon asiakasprojekteissa menestyvä integraatiospesialisti osaa toimia käytettävillä ohjelmistoilla ja tekniikoilla itsenäisesti, mutta yhteispelissä projektitiimissä työskentelevien muiden kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Vastuunkantaminen on keskeinen osa enfomaista yhteispeliä.


Kaikkien enfoniaanien tavoitteena on varmistaa, että oma työ ja toiminta tukevat pitkäkestoisia asiakassuhteita. Siinä onnistumistamme seurataan suoran ja digitaalisten palautekyselyiden avulla. Tärkein onnistumisen mittari on luonnollisesti tyytyväiset asiakkaat.


HAKUOHJEET

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen petri.kiviaho@enfogroup.com 11.3.2018 mennessä

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies, Petri Kiviaho (Director, Digital Transformation, Integrations) numerossa +358 40 764 7827 tai sähköpostitse petri.kiviaho@enfogroup.com