Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
Enfo Careers

career maaliskuuta 30, 2018

KOKENUT TYÖASEMA-ASIANTUNTIJA

Enfo on pohjoismainen noin 900 asiantuntijan IT-palvelutalo, joka luo dataa hyödyntäviä, innovatiivisia IT-ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Käynnistimme tämän vuoden alussa vaikuttavan muutosmatkan ja seuraavan vaiheen kasvutarinan vahvasti yrityskulttuurin kautta johtavan uuden toimitusjohtajamme luotsaamana. Kuljemme kohti tavoitetta, jossa IT viedään liiketoiminnan ytimeen ja syntyvät ratkaisut ovat enemmän kuin tuotteita ja palveluita. Teemme työpaikkaa, jossa merkityksellistä ovat yhteispeli ja yhdessä aikaan saaminen, empatia ja vastuunkantaminen, eteenpäin katsominen sekä ratkaisuja aikaan saava ammattitaito.

Etsimme kokenutta työasema-asiantuntijaa IT-Transformation-liiketoimintaamme Kuopion toimistollemme Service Centeriin jatkuvan palvelun tukitehtäviin.

MISTÄ ON KYSE

Tähän tehtävään palkattava henkilö työskentelee päivittäin häiriö-, palvelupyyntö- ja ongelmanhallinnan parissa. Saat juuri sinulle sopivan kokoisia pähkinöitä purtavaksi Service Centerin etulinjasta. Erilaiset vikojen haarukointimenetelmät, ennakoiva työasemahallinta sekä häiriöiden mitigointi ongelmanhallinnan avulla korostuvat pyrkimyksissäsi auttaa asiakkaitamme saavuttamaan optimaalinen työasemainfrastruktuuri.

Työssä onnistuminen edellyttää erinomaisia suullisia ja kirjallisia kommunikointi- ja dokumentointitaitoja, koska tuotat ohjeistusta Service Centerin koko palvelutuotannolle ja olet tiiviissä yhteydessä asiakkaiden kanssa. Päivittäisenä työkielenä on suomi ja konsernikielemme on englanti.

Teknisestä työkalupakistasi löytyvät Microsoft Windows 10, Microsoft Active Directory, Microsoft System Center Configuration Manager, Microsoft Office sekä Microsoft Office365.

MIKSI  ENFO VOISI OLLA SEURAAVA SIIRTOSI

Tässä vaiheessa työuraasi haluat työyhteisöön ja rooliin, jossa asiakaspalveluasenteesi sekä aiempi kokemuksesi ja ammattitaitosi ovat avaimet asiakastyytyväisyyden varmistamiseen, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ammatillisesti. Kenties elämäntilanteesi on nykyään sellainen, jossa työn ja yksityiselämän sujuva yhteispeli on alkanut painaa vaakakupissasi. Meillä on täällä Enfossa tarjota sinulle työyhteisö, kasvuorganisaatio ja resurssit ammatilliseen onnistumiseen.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ 

Aiemman kokemuksesi perusteella tiedätkin, että back officessa työskentelevän asiantuntijan työn onnistuminen on työtehtävien suunnittelun, priorisoinnin ja loppuun viemisen yhtälö, jossa asiakkaan ongelman ratkaisun varmistaminen on koko ajan mielessä.

Tyypillinen työviikkosi voisi sisältää

- asetusten keskitettyä jakamista Active Directorystä
- pitkäaikaisemman ongelman ratkomista yhdessä Microsoft Premiere Supportin kanssa
- toistuvien häiriöiden löytämistä sekä
mahdollisesti keskitettyä ratkaisujen tuottamista tai
ennakoivan työasemahallinnan kanssa työskentelyä.
Väliin mahtuu myös rutiiniluonteisempia asennus- ja vianselvitystehtäviä.

Henkilökohtainen menestymisesi asiakasyritysten liiketoiminnan sujuvuuteen vaikuttavien tietoliikenneongelmien ratkaisijana edellyttää kokonaisvaltaista asiantuntemusta ja ymmärrystä nimenomaan IT infra-toiminnan lainalaisuuksista. Koska kyse on jatkuvista palveluista, asiakkaamme arvostavat näkemystä myös uusien tekniikoiden soveltamisesta. Siksi halu pysyä alan kehityksen aallonharjalla on arvokas valttikortti tehtävässä onnistumisessa. Loppupelissä asiakkaan tyytyväisyys on se tärkein onnistumisemme mittari. Siksi keräämme asiakkailta palautetta sekä suoraan että palautekyselyiden avulla.

HAKUOHJEET

Haku tähän tehtävään tapahtuu jättämällä PDF-muotoon tallentamasi hakemus hakulinkin kautta rekrytointijärjestelmäämme 29.3.2018 mennessä.

HAE PAIKKAA

Mitä haluamme nähdä hakemuksessasi

Valintapäätökseemme tulee vaikuttamaan ehdokkaan kyky toimia ylläkuvatunlaisissa tehtävissä ammattitaitoisesti, yhteisöllisesti ja joustavasti asenteella, jossa korostuvat toisten kunnioittaminen, vastuunkantaminen, eteenpäin katsominen ja jatkuva kehittyminen. Auta meitä tunnistamaan nämä ominaisuutesi kertomalla jo hakemuksessasi, missä aiemmissa tehtävissä olet kartuttanut sellaista osaamista, kokemusta ja taitoja, jotka varmistavat onnistumisesi tässä roolissa. Kerro myös esimerkki jostain asiakaskohtaamisesta, jonka onnistunut hoitaminen herätti sinussa suurta ylpeyttä.

Lisätietoa tehtävästä ja rekrytointiprosessista

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies, Juha Asikainen (Manager, IT Transformation) numerossa +358 44 765 5100 tai sähköpostitse juha.asikainen@enfo.fi.

Huomaathan kuitenkin, että uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti voimme vastaanottaa hakemuksia vain rekrytointijärjestelmäämme, jossa meillä on mahdollisuus varmistaa henkilötietojesi asianmukainen käsittely.