Skip to main content

Kuva

Cisco office environment
Blogi

Enfo tuottaa verkkoratkaisuja moniin tarpeisiin

Sisältökappaleet

Immo Piippo

Text

Yritysten sujuva arki tarvitsee taakseen toimivat tietoliikenne- ja verkkopalvelut. Enfo tuottaa asiakkailleen verkkoratkaisuja, jotka ulottuvat asiakkaiden kaikkiin toimipisteisiin, dataan, työntekijöiden laitteille ja integroituihin kumppaneihin – sinne, missä yhteyksiä tarvitaan.

Ciscon laadukkaat tuotteet Enfon asiantuntevan palvelun taustalla

Enfo hyödyntää verkkoratkaisujen toteutuksissa yhden maailman tunnetuimman ja pitkäaikaisimman verkko- ja tietoliikenneyrityksen, Ciscon, teknologiaa, joka on monien asiakkaiden suosiossa ja laajasti käytössä.

Yli vuosikymmenen ajan Enfolla työskennellyt Business Development Manager Immo Piippo vahvistaa, että pitkäaikaisena ja jatkuvasti kehittyvänä toimittajana Ciscolta löytyy toimivat tukisopimusmallit ja laaja tuotevalikoima. Myös liiketoiminnan jatkuvuus on huomioitu tuotekokonaisuudessa.

“Ciscolta löytyy ratkaisu käytännössä kaikkiin verkkopuolen tarpeisiin – kaiken saa tehtyä Ciscon laitteiden ja palveluiden kautta. Merkittävä etu on myös tietoturvaa tukevien lisäpalveluiden sekä pilven hyötyjä edistävien palveluiden tarjonta.”

Verkkopalveluita on mahdollista saada tarpeen mukaan niin yksittäisenä palveluna kuin osana IT-palveluiden kokonaisulkoistuksia. Enfolla on valmius tuottaa verkon hallintapalvelua vuorokauden ympäri. Tietoliikenne- ja verkkoratkaisuja toteuttaa Enfolla asiantuntijatiimi, jonka monipuolinen osaaminen on arvostettua asiakkaiden keskuudessa. Verkkojen toimivuus on edellytys asiakkaiden liiketoiminnalle.

Pitkäaikainen kumppanuus Ciscon kanssa tukee asiantuntemuksen kertymistä, ja niin uudet toteutukset kuin mahdolliset haasteetkin saadaan ratkaistua sujuvasti. Enfon hallinnassa on hyvin vaativiakin asiakasympäristöjä sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta.

Joustavasti skaalautuvat palvelupaketit 

Verkkopalveluiden mittakaavaa voidaan muokata ja skaalata asiakkaan tarpeiden mukaan kevyistä täsmäratkaisuista laajoihin kokonaisuuksiin. Esimerkiksi Ciscon Meraki -tuoteperhe tarjoaa kustannustehokkaita kokonaisratkaisuja, jotka soveltuvat räätälöitävyytensä ansiosta monen kokoiselle yritykselle.

“Ciscon Meraki -ratkaisut sopivat moneen, kuten SD-WAN- ja tietoturvaratkaisuihin.  Tyypilliset “avaimet käteen” -palvelumme ovat juuri Meraki-ratkaisuja, sillä ne ovat pitkälle tuotteistettuja, kustannustehokkaita ja hyvin muokattavissa. Melko tavallinen Merakilla rakennettu ratkaisu sisältää lähiverkkopalvelut, langattoman verkon palvelut sekä SD-WAN:in eli koko yritysverkon. Perinteisempiä verkkolaiteratkaisuja edustaa esimerkiksi Cisco Catalyst -tuoteperhe”, Immo Piippo kertoo.

Ratkaisut tarpeen mukaan

Enfon tarjoamissa palveluissa pohjana on asiakas- ja tarvelähtöisyys: “Lähtökohtana on aina suunnitella ja valita yhdessä asiakkaan kanssa oikea ratkaisu oikeaan paikkaan, ihmiseltä ihmiselle. Olemme sopivan kokoinen toimija, jonka kanssa on helppoa tehdä yhteistyötä sen lisäksi, että tuotamme palvelumme sovitulla ja laadukkaalla tasolla”, Piippo sanoo.

Piipon mukaan asiakkaiden suunnalta on tullut kiitosta myös nopeasta reagoinnista Enfon puolelta sekä siitä, että yhden toimijan kautta saa hoidettua kaiken:

“Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä siihen, että he voivat hankkia kaiken yhden oven kautta. Asiakas saa Enfon kautta tukipalvelun ja arjen varmuuden, ja voi halutessaan hoitaa myös kaikki kaupalliset asiat Ciscon suuntaan suoraan meidän kauttamme. Enfo on keskitetty palvelupiste, josta saa palvelun kaikkiin laitteisiin ja teknologiaan, ja jonka kautta voi olla yhteydessä päämieheen. Nopea reagointi mahdollisiin vikatilanteisiin kellon ympäri, kaikkina vuoden päivinä, tuo asiakkaalle aidosti arvoa ja toimintavarmuutta. Pystymme tuottamaan palveluitamme todella tiukalla palvelutasolla”.

Jos pitäisi nostaa esiin kolme seikkaa, jotka on otettava huomioon verkkoratkaisujen äärellä, tiivistäisi Piippo ne näin: 

  1. Mitoita sopivan kokoinen, mutta skaalautuva ratkaisu.
  2. Ota aluksi käyttöön hallinta- ja tietoturvaominaisuuksia juuri sen verran kuin tarvitset, mutta varmista, että tulevaisuuden tarpeille löytyy optioita.
  3. Valitse luotettava palvelukumppani, joka osaa auttaa edellä mainituissa.
     
Cisco Partner - TD SYNNEX logo

Text

Enfon kumppanina toimiva TD SYNNEX on yksi maailman suurimmista ICT-alan tukkureista, joka on toiminut johtavana Cisco-tuotteiden jakelijana Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. TD SYNNEX toimii Enfon kumppanina Cisco-liiketoiminnan kehityksessä ja tietoturvaprojektien tukena.

Enfon avulla saat tuloksia, joita haluat saavuttaa. Tutustu tietoliikenne- ja tietoturvapalveluihimme.

Jaa