Skip to main content

Kuva

Master_data_management_consultant_enfo
Blogi

Sujuva siirtymä SAP S/4HANA -järjestelmään

Sisältökappaleet

It services Enfo

Text

Moni yritys varmasti pohtii mikä olisi sujuvin tapa saada käyttöön SAP:n uusin toiminnanohjausjärjestelmä, S/4HANA? Asiaan liittyy paljon mietittävää ja pelkästään suunnittelun aloittaminen voi tuntua monimutkaiselta.

Meillä SAP-tiimissä on tehty viime aikoina paljon töitä sen eteen, että asiakasyritysten siirtymä SAP S/4HANAan olisi mahdollisimman sujuva. SAP S/4HANAsta on nykyisin olemassa eri vaihtoehtoja ja sopivin pitää aina selvittää tapauskohtaisesti. Monelle yritykselle erittäin varteenotettava vaihtoehto on SAP:n pilvipohjainen ratkaisu, RISE with SAP S/4HANA Cloud, Private Edition ja keskityn tässä kirjoituksessani siihen.

Ratkaisu on käytännössä SAP:n moderni pilvipohjainen joustava ERP-järjestelmä asiakkaan valitsemasta pilvipalvelusta (AWS, Azure, Google). Ratkaisu sisältää viimeisimmät SAP:n innovaatiot, valmiit prosessit ja työkalut lähes yrityksen kuin yrityksen tarpeisiin. RISE with SAP S/4HANA Cloud, Private Edition sisältää mm. prosessit ja tietomallin 25 eri toimialalle, 64 maan/alueen tuen sisältäen 39 eri kieliversiota.

Valmis ratkaisupaketti

Jotta yritysten siirtyminen nykyisestä ERP-järjestelmästä uuteen olisi mahdollisimman helppoa ja suoraviivaista, olemme määritelleet asiakkaidemme tarpeeseen oman ratkaisupakettimme, Enfo Takeoff for SAP:n. Ratkaisupaketti on etukäteen mietitty kokonaisuus SAP S/4HANAn (RISE Private Edition) käyttöönottoon ja jatkuvaan ylläpitoon. Paketti on SAP:n kvalifioima, jolloin sillä on päämiehemme takuu sille, että käyttöönotossa ja tukipalvelussa on huomioitu kaikki asiakkaille oleellinen. Hyödynnämme SAP:n valmista projektimallia, SAP Activatea ja siihen liittyviä työkaluja kuten Best Practices -kirjastoa ja projektihallinnan apuvälinettä, Cloud ALMia. Projektin ja järjestelmän käyttöönoton jälkeen asiakkaan ratkaisua tuetaan valmiiksi määritellyn sovellustukipalvelun, Enfo Care for SAP:n myötä. Enfo Care for SAP -tukiorganisaatiomme on SAP:n sertifioima PCOE (Partner Center of Expertise).

Ratkaisupaketin sisältö on ennalta määritelty ja sillä on kiinteä hinta. Asiakkaan tarpeen mukaan paketin sisältöön voidaan tehdä tarvittavat muutokset.

Rise with SAP

Text

SAP:n pilvimallin hyödyt

RISE with SAP S/4HANA Cloud, Private edition sisältää yhdellä SAP:n kanssa tehtävällä sopimuksella ERP-ratkaisun joustavan kuukausipohjaisen lisensoinnin ilman alkuinvestointia, tarvittavan pilvikapasiteetin, uudet ohjelmistoversiot sekä järjestelmän tekniseen ylläpitoon ja tukeen liittyvät SAP:n palvelut.

Järjestelmän käyttöönotto hoituu Enfon toimittamalla suoraviivaisella projektilla yhdessä asiakkaan sekä SAP:n kanssa ja jatkuva järjestelmätuki sekä -kehitys sisältyy Enfo Care for SAP -palveluun.

Voiko SAP:n käyttöönotto olla enää helpompaa? Valmiin ratkaisupaketin avulla haastavien järjestelmäprojektien riskejä voidaan madaltaa huomattavasti. Pyrimme välttämään sudenkuopat jo ennalta sekä hyödyntämällä aiemmin opittua, ja ottamalla käyttöön liiketoimintaprosessien parhaita käytäntöjä.

Image

Ratkaisuarkkitehti Jari Seppänen

Enfo Takeoff for SAP on SAP-asiakkaille rakennettu valmis ratkaisupaketti järjestelmän käyttöönotolle ja projektin jälkeiselle tukitarpeelle.

Author

Jari Seppänen

Author's title

SAP Solution Architect, Enfo
Sap Gold partner

Text

Enfo Takeoff for SAP on valmiiksi mietitty kokonaisuus, jonka avulla saadaan sujuvasti otettua käyttöön SAP:n moderni pilvipohjainen ERP-ratkaisu, RISE with SAP S/4HANA Cloud, Private Edition.

Lisätietoja Enfon ratkaisupaketista ja SAP S/4HANAsta

Tutustu tarkemmin Enfo Takeoff for SAP -ratkaisupakettiin oheiselta videolta ja pohdi haluaisiko sinun organisaatiosi siirtyä uuteen ERP-ratkaisuun sujuvalla tavalla valmiiksi mietityn kokonaisuuden myötä. Jos haluat kuulla lisää SAP:sta, siihen liittyvästä sujuvasta käyttöönotosta tai tukipalveluista, ota yhteyttä!

Text

Blogin kirjoittaja Jari Seppänen työskentelee Enfolla SAP ratkaisuarkkitehtinä SAP-ratkaisujen parissa. Jarilla on pitkä kokemus laajoista järjestelmäkokonaisuuksista, joiden ytimessä ovat liiketoimintakriittiset SAP-ratkaisut sekä niitä tukevat liitännäisratkaisut.

Jaa