Skip to main content
It services Enfo
Ajatusjohtajuus

Tutustu asiantuntijoihimme

Content sections

Text

Enfon asiantuntijoiden matkassa kohti ajatusjohtajuutta

Me Enfolla haluamme jakaa asiantuntijuuttamme ja työskennellä älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaakin.

Tutustu asiantuntijoihimme tällä sivustolla. Tarinoissaan he jakavat tietoaan ja osaamistaan muutos-, data-, pilvi- ja monialustaosaamisen aloilta (englanniksi).

Minna Nousiainen, Enfo

Text

Minna Nousiainen

Minna Nousiainen on työskennellyt Enfolla jo 20 vuoden ajan eri rooleissa ja liiketoimintayksiköissä. Koko tämän ajan hänen työnsä keskiössä ja mielenkiintonsa kohteena on ollut palvelun loppukäyttäjä. Hän haluaa IT:n palvelevan käyttäjiään, ei toisin päin.

Andreas Stenlund, Enfo

Text

Andreas Stenlund

Andreas Stenlund työskentelee teknologiajohtajana Enfon integraatioyksikössä. Työssään Andreas keskittyy tulevaisuuden näkymiin, asiakastarjonnan kehittämiseen sekä synergioiden varmistamiseen toimituksissa ja asiakkuuksissa. 

Data_virtualisointi

Text

Mika Naatula

Mika Naatula on yrittäjähenkinen ohjelmistokehityksen ammattilainen ja Enfon Data & Analytics -liiketoiminnan teknologiajohtaja. Hänen mielestään dataa tulee käsitellä arvokkaana strategisena omaisuutena.