Skip to main content
Enfo Ambassadors
Ajatusjohtajuus

Tutustu asiantuntijoihimme

Content sections

Text

Enfon asiantuntijoiden matkassa kohti ajatusjohtajuutta

Me Enfolla haluamme jakaa asiantuntijuuttamme ja työskennellä älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaakin.

Tutustu asiantuntijoihimme tällä sivustolla. Tarinoissaan he jakavat tietoaan ja osaamistaan muutos-, data-, pilvi- ja monialustaosaamisen aloilta (englanniksi).

Minna Nousiainen, Enfo

Text

Minna Nousiainen

Minna Nousiainen on työskennellyt Enfolla jo 20 vuoden ajan eri rooleissa ja liiketoimintayksiköissä. Koko tämän ajan hänen työnsä keskiössä ja mielenkiintonsa kohteena on ollut palvelun loppukäyttäjä. Hän haluaa IT:n palvelevan käyttäjiään, ei toisin päin.

Martin Rydman, Enfo

Text

Martin Rydman

Martin Rydman on 20-vuotisen Enfo-uransa aikana ollut mukana useissa eri projekteissa ja työskennellyt muun muassa esimyynti- ja johtoryhmäkysymysten ja ennen kaikkea integraation parissa.

Jani Rusanen, Enfo

Text

Jani Rusanen

Jani Rusanen on Enfon Solutions Architecture -tiimin vetäjä, jolla on pitkä historia Enfon palveluliiketoiminnassa. Hän nauttii ongelmanratkaisusta ja arvon luomisesta Enfon asiakkaille julkisen pilven ratkaisuilla. 

Anna Bergendal, Enfo

Text

Anna Bergendal

Anna Bergendal on työskennellyt Enfolla seitsemän vuotta eri rooleissa analytiikan parissa. Hän on aina ollut kiinnostunut siitä, miten teknologia kohtaa liiketoiminnan tarpeet. Anna toimii myös mentorina IT-alalle tähtääville naisille.

Data_virtualisointi

Text

Mika Naatula

Mika Naatula on yrittäjähenkinen ohjelmistokehityksen ammattilainen ja Enfon Data & Analytics -liiketoiminnan teknologiajohtaja. Hänen mielestään dataa tulee käsitellä arvokkaana strategisena omaisuutena.

Andreas Stenlund, Enfo

Text

Andreas Stenlund

Andreas Stenlund työskentelee teknologiajohtajana Enfon integraatioyksikössä. Työssään Andreas keskittyy tulevaisuuden näkymiin, asiakastarjonnan kehittämiseen sekä synergioiden varmistamiseen toimituksissa ja asiakkuuksissa.