Skip to main content
About us
Hallitsemme kokonaisuuksia

Meistä

Content sections

Notebook

Mahdollistamme datavetoisen muutoksen

Text

Tiesitkö, että melkein kaikki maailman data on uutta? Datan määrän lisääntyessä räjähdysmäisesti liike-elämän keskiössä on kokonaisvaltainen datanhallinta – ja tähän Enfo tarjoaa tulevaisuuden ratkaisuja.

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme tapoja hallita datavirtoja ja jalostaa, analysoida ja käyttää tietoa. Uskomme, että pitkän tähtäimen liiketoiminta-arvo syntyy kun dataa tuodaan yhteen. Olemme ylpeitä monialustaosaamisestamme, ja meillä on vankka luotto pilveen. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 

Tämä on meidän intohimomme ja silmäterämme – aihe, josta voisimme puhua tuntikausia. Yli 800 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa.

Background text

800

Front text

asiantuntijaa

Background text

359

Front text

asiakasta

Background text

57

Front text

vuoden kokemus

Mikä on meille tärkeää

Arvomme

Uskomme molemminpuoliseen kunnioitukseen ja yhdessä tekemiseen. Yhteisömme on meille tärkeä, ja teemme yhteistyötä työkavereiden ja asiakkaiden kanssa sekä laajemmin toimintaympäristössämme. Yrityskulttuurimme ytimessä on töissä viihtyminen sekä ajatusten ja ideoiden jakaminen.
Yhteistyö
Uskomme vastuullisuuteen ja vastuun ottamiseen. Asiakkaat, työkaverit ja koko yhteisö ovat meille tärkeitä nyt ja tulevaisuudessa, ja pidämme aina lupauksemme. Toimimme avoimesti, ja uskomme monimuotoisen työyhteisön voimaan. Meillä ajatellaan, että työ on vain osa elämää, siksi työn ja vapaa-ajan tasapaino sekä mahdollisuus joustavaan työaikaan ovat meille tärkeitä.
Luottamus
Arvostamme reipasta asennetta, uteliasta mieltä ja rohkeutta katsoa pitkälle tulevaisuuteen ottaen kuitenkin vastuun nykyhetken toiminnasta. Kiinnostavien haasteiden ansiosta kasvamme ja kehitymme jatkuvasti. Jos yhteisössämme on ongelmia, ratkaisemme ne tai otamme ne yhteisesti esille ratkaistaviksi.
Jatkuva kehitys
Olemme erityisasiantuntijoita, jotka luovat arvoa työskentelemällä tiiviisti ja kunnianhimoisesti muiden osaajien kanssa. Otamme asiaksemme löytää parhaat ratkaisut asiakkaillemme.
Asiantuntijuus
People in industrial setting

Arvo-lupauksemme

Text

Kokonaisuuksien hallinta

Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa – hybridialustoista liiketoimintaratkaisuihin ja uusiin digitaalisiin palveluihin.

Vankka luotto pilveen

Olemme ylpeitä laajasta monialustaosaamisestamme. Luotamme pilveen ja tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden johtava liiketoimintakriittisten sovellusten ja datan monialustapalveluiden tuottaja.

Yhdessä ja välittäen

Mielestämme ei ole kyse vain siitä, mitä teemme – olennaista on myös se, miten sen teemme. Otamme vastuun asiakkaidemme liiketoimintamuutoksesta kuin  omastamme. Tämä on intohimomme ja päämäärämme.

People working on high table
Yhteistyö

Kumppanit

Text

Teemme yhteistyötä laajan kumppaniverkoston kanssa

Image

People working on high table

Tule rakentamaan älykkäämpää Pohjolaa