Skip to main content
Level1_About-us_Data-driven-business_Enfo
Hallitsemme kokonaisuuksia

Meistä

Content sections

Notebook

Me työskentelemme kestävämmän ja turvallisemman huomisen puolesta

Text

Enfo tuottaa asiakkaiden liiketoiminnalle välttämättömiä IT-palveluita ja turvaa asiakasyritysten toimintakykyä ja jatkuvuutta. Jokainen asiakas on meille tärkeä. Luotettavaa asiantuntijuuttamme arvostetaan ja olemme mitatusti yksi parhaista. Enfo on kokenut, ystävällinen ja käytännönläheinen kumppani. Tarjoamme ihmisläheisen ja kehittyvän työyhteisön yli 300 osaajalle ja kannamme yhteisövastuutamme monin tavoin. Olemme suomalainen toimija globaalilla ulottuvuudella.

Background text

300

Front text

asiantuntijaa

Background text

4,1

Front text

asiakastyytyväisyys

Background text

60

Front text

vuoden kokemus

Mikä on meille tärkeää

Arvomme

Uskomme molemminpuoliseen kunnioitukseen ja yhdessä tekemiseen. Yhteisömme on meille tärkeä, ja teemme yhteistyötä työkavereiden ja asiakkaiden kanssa sekä laajemmin toimintaympäristössämme. Yrityskulttuurimme ytimessä on töissä viihtyminen sekä ajatusten ja ideoiden jakaminen.
Yhteistyö
Uskomme vastuullisuuteen ja vastuun ottamiseen. Asiakkaat, työkaverit ja koko yhteisö ovat meille tärkeitä nyt ja tulevaisuudessa, ja pidämme aina lupauksemme. Toimimme avoimesti, ja uskomme monimuotoisen työyhteisön voimaan. Meillä ajatellaan, että työ on vain osa elämää, siksi työn ja vapaa-ajan tasapaino sekä mahdollisuus joustavaan työaikaan ovat meille tärkeitä.
Luottamus
Arvostamme reipasta asennetta, uteliasta mieltä ja rohkeutta katsoa pitkälle tulevaisuuteen ottaen kuitenkin vastuun nykyhetken toiminnasta. Kiinnostavien haasteiden ansiosta kasvamme ja kehitymme jatkuvasti. Jos yhteisössämme on ongelmia, ratkaisemme ne tai otamme ne yhteisesti esille ratkaistaviksi.
Jatkuva kehitys
Olemme erityisasiantuntijoita, jotka luovat arvoa työskentelemällä tiiviisti ja kunnianhimoisesti muiden osaajien kanssa. Otamme asiaksemme löytää parhaat ratkaisut asiakkaillemme.
Asiantuntijuus
It services Enfo
Yhteistyö

Kumppanit

Text

Teemme yhteistyötä laajan kumppaniverkoston kanssa