Skip to main content

Image

default image 4
Palvelumme

Business intelligence (BI) ja raportointi

Content sections

Text

Fiksumpaa bisnestä

Yrityksen johtaminen digitaalisella aikakaudella edellyttää tarkkaa tietoa sekä yhtiön omasta toiminnasta että toimintaympäristöstä. Mutta suurestakin datamäärästä on iloa vasta, kun oikeat ihmiset saavat sen eteensä oikeassa muodossa. Tässä liiketoimintatiedon ja raportoinnin asiantuntijamme voivat olla avuksi.
 

Tuomme datan ja ihmiset yhteen

Liiketoimintatiedossa on kyse datan välittämisestä ihmisille siinä muodossa, jossa se hyödyttää heitä eniten. Johtajalle dashboard- tai esikatselunäkymä tarjoaa yleiskatsauksen yrityksen dataan, jonka avulla on mahdollista tehdä tulevaisuuteen tähtääviä päätöksiä. Joku toinen taas haluaa analysoida ja seuloa dataa nyrkit savessa uusien oivallusten toivossa. Koneoppimismalli voi auttaa teollisuusyritystä erottamaan oikeat tuotantovirheet viallisten sensorien aiheuttamista vääristä hälytyksistä.

Uuden ennustemallin myötä ennusteen tekeminen helpottuu ja nopeutuu ja Excelin manuaalinen päivittäminen jää historiaan. Ajantasaisen ja läpinäkyvän tiedon ansiosta myös päätöksenteosta tulee laadukkaampaa.

Author

Jouko Peltonen

Author's title

Järjestelmäpäällikkö, Technopolis

Text

Luotsaa yritystäsi oikean tiedon perusteella

Millä alalla yrityksesi toimiikin, sille on varmasti asetettu tunnuslukuja mittaamaan tavoitteiden saavuttamista. Kun data voidaan esittää selkeästi ja ymmärrettävästi, organisaatiosi harharetket ovat ohitse. Me työstämme sekä yrityksesi sisäistä että ulkoista dataa, jotta saat käsityksen siitä, mihin yrityksesi on ja minne sen pitäisi olla matkalla. Koska luulon ja tiedon välinen ero on se, joka erottaa voittajat häviäjistä.
 

Luo perusteet tekoälyn hyödyntämiselle

Olette ehkä kuulleet, että toimintaympäristön realiteettien tuntemus on bisneksen kannalta tärkeää. Pääsette käsiksi tämän päivän hypetettyihimpiin huipputeknologioihin, kuten tekoälyyn ja koneoppimiseen vasta, kun perusasiat kuten metadatan hallinta ovat kunnossa. Enfolta ette osta vain palvelua jollakin alueella – ostatte koko tarjooman. Kaikki alan keskeiset teknologiat, kuten Qliq ja Anaplan, ovat meillä selkäytimessä.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072

Picture

person default image

Yhteyshenkilö

Kristian Palmén

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 855 611