Skip to main content

Image

default image 4
Palvelumme

Planning

Content sections

Text

Suunnittele reitti tulevaisuuteen

Sinulla voi olla hyvä käsitys siitä, missä organisaatiosi tällä hetkellä menee. Mutta tiedätkö, mitä sen pitäisi tehdä huomenna – tai kahden vuoden päästä? Heitä lukukelvottomat laskentataulukot romukoppaan ja anna suunnittelun asiantuntijoidemme paaluttaa yrityksellesi selkeä reitti tulevaisuuteen, niin voit aloittaa tarvittavien päätösten tekemisen jo nyt.
 

Voimaa päätöksiin datasta

Konsernin controller tai talousjohtaja haluaa nähdä tilit, taseet ja kassavirrat yhdellä silmäyksellä. Jos taas työskentelet liiketoimintapuolella, olet kiinnostunut tarkemmista tunnusluvuista, myynnin ennustamisesta tai resurssienkäytön strategisesta suunnittelusta. 

Olemme sekä julkisen että yksityisen sektorin organisaatioiden luotettu kumppani. Olitpa millä alalla tahansa, tarvitset paikkansapitävää ja tarkkaa tietoa, jonka pohjalta voit tehdä organisaatiosi kauaskantoiset päätökset ketterästi ja ennakoivasti. Vähenevien resurssien ja kasvavan vauhdin maailmassa nopea kyky muuttaa suuntaa, sopeutua toimintaympäristön muutoksiin ja saada jokaisesta eurosta suurin arvo on elinehto.
 

Keskity oikeisiin asioihin

Suunnittelutiimimme kokoaa toimintasi tuottaman datan ja muokkaa sen automatiikan avulla muotoon, jossa voit analysoida sitä ja tehdä ennusteita jopa 15 minuutissa. Ennen meitä, Länsförsäkringar Stockholm -vakuutusyhtiö käytti 80 % ajastaan tietojen etsimiseen. Nyt he voivat käyttää saman ajan datan analysointiin.

Autamme useita rahoitusalan asiakkaita budjetoinnissa ja ennusteiden laatimisessa. Teemme asiakkaiden kanssa myös yhteistyötä operatiivisen suunnittelun, kuten myynnin ja toiminnan suunnittelun (SOP), tuotannon suunnittelun ja resurssien käytön suunnittelun aloilla.
 

Luotettavia neuvoja koko prosessin ajan

Teemme yhteistyötä muun muassa IBM:n, Anaplanin ja Effectplanin kanssa, ja autamme sinua saamaan heidän työkaluistaan kaiken irti sekä muokkaamme niitä sinun yksilöllisiin tarpeisiisi – joko pilvessä tai on-premise.

Palvelumme kattaa koko suunnitteluprosessin, minkä lisäksi laadimme huippuluokan ennusteet ja optimointimallit saumattomassa yhteistyössä analytiikan ja AI-puolen kollegoidemme kanssa sekä automatisoimme yrityksesi liiketoimintaprosessit älykkäästi.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072

Picture

person default image

Yhteyshenkilö

Kristian Palmén

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 855 611