Skip to main content

Image

Person holding tablet
Palvelumme

Analytiikka

Valjasta datasi potentiaali

Analytiikka

Service area icon

analytics icon

First section text

Analytiikka tarkoittaa oikeiden liiketoimintapäätösten tekemistä datan perusteella. Me autamme sinua ymmärtämään: poraudumme syvälle dataasi, muutamme sen käyttäjäystävälliseen muotoon ja luomme siitä uutta tietoa. Pohjoismaiden johtavien asiantuntijatiimien lisäksi tarjoamme sinulle kokonaiskuvan täyden palvelun IT-talon prosesseista: koko polun lähtödatasta sen tuottamiin tulovirtoihin.
 

Tee oikeita päätöksiä - aina

Olemme olemassa, jotta sinun datavetoinen organisaatiosi saa täyden hyödyn digitaalisesta muutoksesta. Digitaalisen yrityksen työtapojen ja päätöksenteon on pohjauduttava dataan. Kyse ei myöskään ole vain liiketoiminnan strategisesta ohjauksesta – myös jokapäiväiset operatiiviset päätökset on tehtävä datan pohjalta. Yhtiösi datan analysointi tarkentaa ennusteita, mutta myös paljastaa kuvioita, joiden olemassaolosta et edes tiennyt. Esimerkiksi kiinteistöyhtiö voi havaita ylläpitokustannusten muutoksia ja hakea niiden syitä syvemmältä datasta.

Content sections

Enfon asiantuntijat ovat helposti lähestyttäviä ammattilaisia. Enfolaiset tiesivät alusta lähtien mitä tehdä ja ymmärsivät tarpeitamme sekä liiketoimintaamme nopeasti.

Author

Jouko Peltonen

Author's title

Järjestelmäpäällikkö, Technopolis

Text

Perusteellinen pohjatyö tuottaa nopeita tuloksia

Hyvä analytiikka edellyttää erinomaista hallinnointia. Meille jokainen tapaus on ainutlaatuinen, ja perehdymme organisaatioosi juurta jaksain ennen ratkaisun ehdottamista. Tältä pohjalta voimme työskennellä ketterästi ja tuottaa nopeita tuloksia odotustesi mukaisesti. Kaipaatko skaalautuvuutta, nopeutta ja säästöjä? Lähde jo tänään kanssamme kohti pilveä.
 

Ratkaisujen rakentaminen ja ylläpito

Jos yrityksesi toiminta tuottaa suuria määriä dataa esimerkiksi tuotannosta, asiakkaista tai transaktioista, pidä huoli siitä, että voit korjata sen hedelmät nyt ja tulevaisuudessa. Kaikkien merkittävimpien teknologiantoimittajien, kuten Microsoftin, IBM:n ja AWS:n sertifioimana yhteistyökumppanina Enfo antaa sinulle luotettavia neuvoja ja tukea koko matkan ajan, ylläpito mukaan lukien. Analytiikka on ennemmin maratoni kuin satasen sprintti. 

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072

Picture

person default image

Yhteyshenkilö

Kristian Palmén

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 855 611