Skip to main content

Image

Person holding tablet
Palvelumme

Analytiikka

First section media

Enfo
Valjasta datasi potentiaali

Analytiikka

Service area icon

analytics icon

First section text

Analytiikka tarkoittaa oikeiden liiketoimintapäätösten tekemistä datan perusteella. Me autamme sinua ymmärtämään: poraudumme syvälle dataasi, muutamme sen käyttäjäystävälliseen muotoon ja luomme siitä uutta tietoa. Miltä tuntuisi olla markkinoiden kärkipaikalla ja tietää täsmälleen, mitä tehdä liiketoiminnan kiihdyttämiseksi? Datavetoisella päätöksenteolla se on mahdollista.
 

Data on uusin resurssinne – analytiikka valjastaa sen käyttöönne

Meidän ydinosaamistamme on auttaa datavetoista organisaatiotasi saamaan täyden hyödyn digitaalisesta muutoksesta. Digitaalisen yrityksen työtapojen ja päätöksenteon on pohjauduttava dataan. Kyse ei myöskään ole vain liiketoiminnan strategisesta ohjauksesta – myös jokapäiväiset operatiiviset päätökset on tehtävä datan pohjalta. 

Business Intelligence- ja Planning-ratkaisut auttavat tarkentamaan ennusteita ja paljastavat lisäksi toimintamalleja, joista et ehkä ollut tietoinen. Esimerkiksi kiinteistöyhtiö voi havaita muutoksia ylläpitokustannuksissa ja hakea niiden syitä syvemmältä datasta.

Content sections

Enfon asiantuntijat ovat helposti lähestyttäviä ammattilaisia. Enfolaiset tiesivät alusta lähtien mitä tehdä ja ymmärsivät tarpeitamme sekä liiketoimintaamme nopeasti.

Author

Jouko Peltonen

Author's title

Järjestelmäpäällikkö, Technopolis
Integration services meeting Enfo

Text

Analytiikkaratkaisut maksimoivat liiketoiminnan vaikuttavuuden

Enfolaiset ovat paitsi teknisten työkalujen, myös menestykseen tarvittavien prosessien ja menetelmien asiantuntijoita. Meille jokainen tapaus on ainutlaatuinen, ja perehdymme organisaatioosi perinpohjaisesti ennen ratkaisun ehdottamista. Näin voimme työskennellä ketterästi ja tuottaa nopeita tuloksia odotustesi mukaisesti. Kaipaatko skaalautuvuutta, nopeutta ja säästöjä? Lähde jo tänään kanssamme kohti pilveä.

Tietovarastoon ja analyyttiseen masterdataan perustuvien ratkaisujen luominen on olennainen osa työtämme. Data- ja analytiikkaratkaisumme auttavat maksimoimaan liiketoiminnan sujumisen ja menestyksen – ja varmistavat, että masterdata on mahdollisimman laadukasta. Älykäs analytiikka ja datan oikeanlainen hallinta auttavat työntekijöitä luottamaan dataan ja hyödyntämään sitä helposti päätöksenteossa. Näin voidaan vähentää riskejä ja nopeuttaa päätöksentekoa.
 

Tekoäly ja koneoppiminen ohjaavat parempaan päätöksentekoon

Tekoäly ja koneoppiminen vaikuttavat jo moniin elämämme osa-alueisiin. Yhä useammat yritykset pohtivat, miten nämä teknologiat muuttavat alaa ja miten niitä voidaan hyödyntää kilpailukyvyn säilyttämisessä.

Tekoälyn ja analytiikan asiantuntijamme auttavat luomaan yrityksellenne uusia ja kestäviä kasvumahdollisuuksia hyödyntämällä dataa parhaalla mahdollisella tavalla ja auttamalla teitä luomaan analytiikkaympäristöjä ja ‑työkaluja organisaation tärkeiden roolien tueksi. Automatisoimalla prosesseja ja luomalla uusia, innovatiivisia palveluja pysytte ketterinä ja relevantteina markkinoilla nyt ja tulevaisuudessa.
 

Ratkaisujen rakentaminen ja ylläpito

Jos yrityksesi toiminta tuottaa suuria määriä dataa esimerkiksi tuotannosta, asiakkaista tai transaktioista, kannattaa huolehtia siitä, että voit korjata sen hedelmät nyt ja tulevaisuudessa. Kaikkien merkittävimpien teknologiantoimittajien, kuten MicrosoftinIBM:nAWS:n, TIBCOn, Googlen, Qlikin, Anaplanin ja Effectplanin sertifioimana yhteistyökumppanina Enfo antaa sinulle luotettavia neuvoja ja tukea koko matkan ajan, ylläpito mukaan lukien. 

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072

Picture

person default image

Yhteyshenkilö

Kristian Palmén

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 855 611