Skip to main content

Image

Enfo
Palvelumme

Business intelligence (BI) ja raportointi

Content sections

Analytics laptop Enfo

Text

Business intelligence (BI)

Yritykset tuottavat dataa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Lähes kaikki keräämämme data auttaa meitä oppimaan – esimerkiksi havaitsemaan trendejä tai saamaan oivalluksia asiakkaiden käyttäytymisestä sekä yrityksen tuottavuudesta tai tehottomuudesta. Arvailulle ei pidä jättää sijaa, vaan todisteiden on annettava toimia suunnannäyttäjänä polulla, jonka voimme luottaa tuottavan tulosta.
 

Miten yrityksenne hyötyy?  

Yrityksen johtaminen digitaalisella aikakaudella edellyttää tarkkaa tietoa sekä yhtiön omasta toiminnasta että toimintaympäristöstä. Mutta suurestakin datamäärästä on hyötyä vasta, kun oikeat ihmiset saavat sen eteensä oikeassa muodossa. Tässä liiketoimintatiedon ja raportoinnin asiantuntijamme voivat olla avuksi.

Liiketoimintatiedossa on kyse datan välittämisestä ihmisille siinä muodossa, jossa se hyödyttää heitä eniten. Johtajalle dashboard- tai esikatselunäkymä tarjoaa yleiskatsauksen yrityksen dataan, jonka avulla on mahdollista tehdä tulevaisuuteen tähtääviä päätöksiä. Toisilla kyse voi olla tietojen analysoinnista ja suodattamisesta uusien oivallusten saamiseksi. Tuotteiden valmistajaa koneoppimismalli taas voi auttaa havaitsemaan konkreettisia tuotantovirheitä.
 

Luotsaa yritystäsi oikean tiedon perusteella

Millä alalla yrityksesi toimiikin, sille on varmasti asetettu tunnuslukuja mittaamaan tavoitteiden saavuttamista. Kun data voidaan esittää selkeästi ja ymmärrettävästi, organisaatiosi harharetket ovat ohitse. Me työstämme sekä yrityksesi sisäistä että ulkoista dataa, jotta saat käsityksen siitä, mihin yrityksesi on ja minne sen pitäisi olla matkalla. Kannattavuuden kannalta on ratkaisevan tärkeää tehdä päätöksiä, jotka perustuvat tietoon olettamusten sijaan.

Uuden ennustemallin myötä ennusteen tekeminen helpottuu ja nopeutuu ja Excelin manuaalinen päivittäminen jää historiaan. Ajantasaisen ja läpinäkyvän tiedon ansiosta myös päätöksenteosta tulee laadukkaampaa.

Author

Jouko Peltonen

Author's title

Järjestelmäpäällikkö, Technopolis
Applications meeting Enfo

Text

BI-raportointi lisää ketteryyttä omatoimisuuden kautta

Luotettavammat tiedot liiketoiminnasta ja asiakkaista mahdollistavat yrityksen menestyksekkään johtamisen. BI-työkalujen käytön laajentaminen ja tietojen saattaminen koko organisaation saataville voi lisätä huomattavasti ketteryyttä ja joustavuutta, joita tarvitaan haasteisiin vastaamisessa. Laajentaminen ensimmäisistä, muutaman käyttäjän sovelluksista kokonaisvaltaiseen ratkaisuun, jolla suuri osa työntekijöistä tutkii ja luo raportteja itse, antaa yritykselle lisää potkua ja on tärkeä askel matkalla kohti datavetoista organisaatiota.

Digital solutions laptop Enfo

Text

Skaalaa BI:hin siirtyminen paremmalla hallinnoinnilla ja tehokkailla menetelmillä

Business intelligence kehittyy, mutta hyvä hallintotapa ja tehokkaat menetelmät ovat käyttöönoton jälkeenkin tärkeitä elementtejä skaalautuvuuden ja tehokkuuden varmistamisessa. Tarpeet ovat siirtymän ensi vaiheissa erilaisia kuin koko yrityksen kattavan ratkaisun luomisessa. Hallinnointiratkaisu ja nykyaikaiset ketterät menetelmät auttavat haasteiden voittamisessa. Enfon kokeneet asiantuntijat auttavat asettamaan siirtymän oikealle uralle ja varmistamaan, että suunnitelma sopii organisaatiolle ja vastaa sekä organisaation että teknologian asettamiin vaatimuksiin.
 

Valmistaudu tekoälyn aikakauteen

Vankka BI-perusta mahdollistaa samanlaisten menetelmien ja palveluiden luomisen kuin koneoppiminen ja tekoälykin. Menestykseen vaikuttavat paitsi kattava ymmärrys datasta ja sen yhteyksistä organisaatioon ja asiakkaisiin myös tehokkaat datan hallinnan ja ratkaisujen kehittämisen käytännöt. Hyvä BI-toteutus luo perustan tekoälyn nopeammalle integroinnille, olipa kyse sitten omasta datatiedetiimistä tai sisäänrakennettujen työkalujen ja pilvipalveluiden hyödyntämisestä. 
 

Luotettavia neuvoja koko prosessin ajan

Tunnemme yleisimmät BI-työkalut, joiden monimuotoisesta joukosta autamme sinua valitsemaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan työkalun. Tunnemme paitsi markkinajohtajat Qlikin ja Microsoftin Power BI:n, myös Googlen Lookerin, TIBCO Spotfiren ja IBM:n ratkaisut. Autamme sinua ylläpitämään BI-ratkaisuanne tämänhetkisillä palvelimillanne tai ottamaan sen käyttöön ja ylläpitämään sitä meidän pilvipalvelustamme.

Tuemme sinua aina ensimmäisen BI-sovelluksen integrointivaiheesta ratkaisun ylläpitoon ja valvontaan. Tekoälyn ja analytiikan asiantuntijamme auttavat sinua koko prosessin ajan antamalla neuvoja ja tukemalla sinua kehitystyössä ja toiminnassa aina yrityksesi tarpeiden mukaan.
 

Varaslähtö Power BI -matkalle

Enfon kolmepäiväisen Power BI kick start -ohjelman aikana muutamme datanne upeiksi visualisoinneiksi ja aloitamme yhdessä Power BI -matkanne.

Power BI kick-start on helposti lähestyttävä palvelu, joka sopii kaikenkokoisille eri alojen organisaatioille, jotka ovat valmiita aloittamaan Power BI -matkansa. Palvelun tavoitteena on muuntaa data Power BI -visualisoinneiksi. Projektin päättyessä teillä on käytössänne dynaaminen Power BI -koontinäyttö, joka on luotu datanne pohjalta parhaiden visualisointikäytäntöjen mukaisesti.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072

Picture

person default image

Yhteyshenkilö

Kristian Palmén

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 855 611