Skip to main content

Image

default image 3
Palvelumme

Data warehouse ja data lake

Content sections

Ohjelmistorobotiikka säästää aikaa mielekkäämpiin tehtäviin

Text

Datan hallinta tuottaa arvoa

Kun dataa on paljon, sen hallintaan kannattaa panostaa, jotta se tuottaisi yritykselle mahdollisimman paljon lisäarvoa.

Datan hallinta on tärkeä datastrategian kulmakivi, joka luo perustan yrityksen tietojen hallinnointiin, hyödyntämiseen ja kehittämiseen. 

Tietovarastot ja tietoaltaat toimivat keskitettyinä integroidun tiedon tallennuspaikkoina. Keskittämisen tuloksena saavutetaan yhteinen datan lähde, yhtenäiset määritelmät, parempi datan laatu, tiedon nopeampi saatavuus, tietointegraatioiden tuottaman tiedon uudelleenkäytettävyys ja mahdollisuus jalostaa dataa lisäarvon tuottamiseksi. 

 

Meille data on tärkeää. Hyvin kuvatut tietosisällöt tuottavat yrityksellesi pitkäaikaista arvoa, kunhan kuvaukset pidetään ajan tasalla. Koestettu toimintamallimme varmistaa tietokatalogien ajantasaisuuden myös tulevaisuudessa.

TIBCO

Text

TIBCO vie datan virtualisoinnin ja analytiikan uudelle tasolle

Strateginen kumppanuus TIBCO:n kanssa on meille tärkeä. Toimimme yksinoikeudella TIBCO:n ratkaisujen myyjänä Pohjoismaissa ja Baltiassa. TIBCO on johtava integraatio-, analytiikka- ja datanhallintaohjelmistojen toimittaja.

TIBCO:n pilvinatiivien ja avointen tekoälypohjaisten ratkaisujen avulla pystymme tukemaan tiimien, laitteiden ja sovellusten välistä kommunikaatiota. Hyödynnämme työssämme muun muassa näitä monipuolisia ohjelmistoja: 

  • TIBCO EBX (MDM)
  • TIBCO Data Virtualization (datan virtualisointi)
  • TIBCO Spotfire (analytiikka)

Text

Miten palvelumme hyödyttävät yritystäsi?

Tiedonhallinnan keinoin kyetään tehostamaan prosesseja ja tuottamaan paremmin kohdennettua tarjontaa asiakkaille, mikä helpottaa liiketoiminnan kehittämistä. Mielestämme järjestelmäkehityksen tulee aina pohjautua todellisiin liiketoimintatarpeisiin, jotta rakaisu palvelisi hyvin tulevaisuudessakin. 
 

Miten rakennamme ratkaisun?

Tietovaraston ja tietoaltaan rakentaminen aloitetaan vaatimusten määrittelyllä, jossa luomme yhdessä asiakkaan kanssa tietomallin tarvittavaa dataa varten, kuvaamme tietosisällön ja suunnittelemme loogiset tietovirrat datan saamiseksi tietolähteistä. Määrittelyvaiheen tuotos on vielä riippumaton ratkaisun toteutusvälineistä. 

Asiantuntijamme suunnittelevat myös tarvittavan tietoarkkitehtuurin. Arkkitehtuuri voi sisältää useiden teknologiatoimittajien komponentteja. Huomioimme asiakkaan tarpeet ja hyödynnämme kattavaa teknologiaosaamistamme, kun autamme asiakastamme valitsemaan sopivimmat työkalut ja toimittajat. 

Datan virtualisointi on nykyaikainen dataintegraatiotapa. Me ratkaisemme asiakkaidemme datavetoiset liiketoimintatarpeet joko perinteisen tai virtualisoidun dataintegraation avulla. 
 

Tiedonhallintajärjestelmän rakentaminen 

Tietovaraston ja tietoaltaan rakentaminen on melko suoraviivainen prosessi, kun vaatimukset on määritelty ja käytettävissä on Enfon erityisosaaminen, kokemus sekä työkalut. Voimme myös auttaa dataan liittyvän palvelutuotannon organisoinnissa. 

Cloud Developer Enfo

Text

Pilvi säästää aikaa ja rahaa

Pilvi sopeutuu joustavasti vaihteleviin työkuormiin ja on siksi luonnollinen valinta tietovarastoille. Voit aloittaa pienemmällä kapasiteetilla ja tutkia eri vaihtoehtoja sitoutumatta kalliisiin ja monimutkaisiin ratkaisuihin. Testausympäristöjen pystyttäminen, siirtäminen tuotantoon ja purkaminen on pilvessä nopeaa ja kustannustehokasta. 

Me tunnemme pilviratkaisut kuin omat taskumme ja yrityksesi luotettuna kumppanina osaamme auttaa sinua kaikessa pilveen liittyvässä. 
 

Pidämme datastasi huolen

Enfossa työskentelee yli 800 asiantuntijaa, ja meille on tärkeintä löytää asiakkaalle optimaalinen ratkaisu.  Esimerkiksi kokeneet pilviarkkitehtimme voivat auttaa kustannustehokkaiden komponenttien valinnassa. Teemme yhteistyötä alan suurimpien teknologiantoimittajien, kuten TIBCO:n, Microsoftin, IBM:n ja Informatican, kanssa ja huolehdimme ratkaisuista koko niiden elinkaaren ajan.

Kumppanit

Tutustu kumppaneihimme

Text

Laaja kumppaniverkostomme mahdollistaa digitaalisen muutoksenne.

Image

tech woman

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072

Picture

person default image

Yhteyshenkilö

Kristian Palmén

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 855 611