Skip to main content

Image

Image

default image 3
Palvelumme

Data warehouse ja data lake

Content sections

Text

Datan hallinta tuottaa arvoa

Kun käytössä on paljon dataa, sen tehokas hallinta on elintärkeää. Tietovarastot ja data laket integroivat dataa eri lähteistä systemaattisesti ja keskitetysti. Se mahdollistaa datan helpomman käytön ja vaivattoman integraation sekä tarjoaa paremmat mahdollisuudet tuottaa lisäarvoa datan jalostamisen kautta.

Tietovarasto ja data lake työkaluina

Tietovarastoja on ollut jo 90-luvulta asti, ja vuosikymmenten saatossa niitä on hiottu esimerkiksi liiketoimintaympäristön poikkeamien havaitsemiseen ja nopean reagoinnin mahdollistamiseen. Viimeisen 10 vuoden aikana tietovarastojen rinnalle on noussut data lakeja perusdatan, kuten myyntitiedolle kontekstia antavien tapahtumien tai transaktioiden, reaaliaikaiseen varastointiin. Data laket ovat toimiva ratkaisu edistyneen, kokeellisen tai tutkimuksellisen analytiikan kokeilemiseen tai tietovaraston pohjaksi.

Pilvi säästää aikaa ja rahaa

Pilvi sopeutuu joustavasti vaihteleviin työkuormiin ja on siksi luonnollinen valinta tietovarastoille. Voit aloittaa pienemmällä kapasiteetilla ja tutkia eri vaihtoehtoja sitoutumatta kalliisiin ja monimutkaisiin ratkaisuihin. Testausympäristöjen pystyttäminen, siirtäminen tuotantoon ja purkaminen on pilvessä nopeaa ja kustannustehokasta. Me tunnemme pilviratkaisut kuin omat taskumme ja yrityksesi luotettuna kumppanina osaamme auttaa sinua kaikessa pilveen liittyvässä. 

Pidämme datastasi huolen

Meille on tärkeintä löytää optimaalinen ratkaisu sinun ongelmiisi. Teemme yhteistyötä alan suurimpien teknologiantoimittajien kanssa ja huolehdimme ratkaisuistasi koko niiden elinkaaren ajan. 900 asiantuntijaamme tietävät kaiken tietämisen arvoisen datan hallinnasta sekä mukautettavien ja skaalautuvien pitkän tähtäimen ratkaisujen rakentamisesta. Jos kaipaat uutta kulmaa tekemiseenne tai haluat varmistua datanne laadusta, ota yhteyttä ja kartoitetaan vaihtoehdot yhdessä.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072

Picture

Image

person default image

Yhteyshenkilö

Kristian Palmén

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 405 855 611