Skip to main content

Image

Image

Person using Macbook
Palvelumme

Data

Data on arvoa

Data

Service area icon

data service area

First section text

Organisaatiosi jokapäiväisen toiminnan tuottama data voi olla kultaakin kalliimpaa – mutta vain, jos tietää mitä tehdä sillä. Raakadata on vasta ensimmäinen askel tiellä kohti lisäarvoa. Sen muuttaminen tiedoksi ja edelleen näkemykseksi sekä aidoiksi liiketoimintahyödyiksi vaatii yhdistelyä, jalostusta ja analysointia. 900 asiantuntijallamme on erinomaiset lähtökohdat auttaa sinua puristamaan datastasi kaiken irti.

Lähesty dataa jäsennetysti

Tuntuuko tutulta: datasi on levällään eri paikoissa eikä koskaan käytettävissä silloin, kun sitä eniten tarvitsisi. Datan luotettavuudesta ei ole varmuutta ja sen yhdistely on työn ja tuskan takana. Datan hallintaa koskevan sääntelyn noudattaminen tuottaa päänvaivaa. Datan omistajuuskin on ehkä hämärän peitossa. Mutta kuitenkin tiedät, että jossakin on tietoa, joka pitää saada esiin, jos haluatte parantaa ja kehittää toimintaanne. Anna meidän rakentaa yrityksellesi älykäs data-arkkitehtuuri ja siirtää painopiste datan haasteista sen tuottamiin mahdollisuuksiin esim. data warehouse ja date lake -ratkaisuja hyödyntäen.

Enfo laittaa datasi töihin

Me kaivaudumme yrityksesi dataan ja löydämme sille eniten arvoa tuottavat käyttötavat. Tarjoamme parhaat käytännöt datan hallintaan – mutta emme tyydy tähän. Lisäksi rakennamme ne datan hallintajärjestelmät ja -prosessit, joita tarvitaan suunnitelmienne toteuttamiseen. Työskentelemme avoimesti ja jaamme tietomme asiakkaidemme kanssa. 

Olemme sinut alan johtavien teknologioiden kanssa: kattava, pilvipainotteinen palveluvalikoimamme pitää huolen siitä, että sinulla on aina tarvittavat tiedot käytössäsi perusteltujen päätösten tekemistä varten. Eikä pelkästään tiedot: eri lähteistä tulevien tietojen yhdistäminen tosielämän kokemuksiin tuottaa sitä viisautta ja liiketoimintatietoa, josta edelläkävijyys syntyy.

Datan tulevaisuus

Datan hallinta-, jalostus- ja analyysityökalut kehittyvät huimaavaa vauhtia, joten ei ole ihme, jos joskus kaipaa luotettavaa opasta. Näemme, että datan ensio- ja toisiokäyttö sulautuvat toisiinsa ja mahdollisuudet datan suoraan hyödyntämiseen raportointityökalujen ohitse lisääntyvät. Uudet sovellukset helpottavat datan hallintaa, ja korkeamman tason integraatioalustat auttavat eri järjestelmien yhteen liittämisessä. Datan tarjoaminen asiakkaille esimerkiksi benchmark-vertailuja varten on jo nyt arvokas kyky, mutta olemme nähneet tulevaisuuden datamarkkinoista vasta jäävuoren huipun.

Content sections

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072

Picture

Image

person default image

Yhteyshenkilö

Kristian Palmén

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 405 855 611