Skip to main content

Image

Image

default image 5
Palvelumme

Arkkitehtuuri ja kehitys

Content sections

Image

Integration services meeting Enfo

Text

Integraatiot tulevaisuuden tarpeisiin

Kuinka rakennetaan vakaa arkkitehtuuri, joka on luotettava tulevaisuudessakin? Työ kannattaa aloittaa integraatio- ja API-strategioiden perustamisesta. Strategian ei tarvitse olla erityisen monimutkainen, mutta se on välttämätön askel kohti vakaata ja luotettavaa arkkitehtuuria. Asiantuntijamme ovat auttaneet lukuisia yrityksiä integraatio- ja API-strategioiden laatimisissa. Meidän avullamme saatte nopeasti laadittua räätälöidyn strategian, joka on yhteensopiva yrityksenne IT-strategian ja alan standardien kanssa, ja joka huomioi myös Gartnerin ja Forresterin tunnistamat teknologiatrendit.
 

Arkkitehtuuri yhdistää vakiintunutta ja uutta

Arkkitehtuuri on osaamisalue, sitä ei vain voi vain uusilla teknologioilla ja digitaalsella murroksella. Kaikki arkkitehtuurissa tapahtuvat muutokset sulautuvat aiempaan tietoon.

Integraatioiden tehokas rakentaminen ja ylläpito edellyttää ennakoivaa oppimista ja kehittymistä jokaiselta integraatiotekijältä. Me autamme Teitä oikeiden alustaratkaisun valinnassa, oli kyseessä paikallinenj, pilvi- tai hybridiratkaisu. Seuraava askel on luotettavan ja joustavan integraatioarkkitehtuurin suunnittelu ja jatkaa sen kehittämistä.

Kun valitsette meidät kumppaniksenne, integraatioiden käyttöön ja ylläpitoon sekä arkkitehtuurin suunnitteluun liittyvät huolenne ovat ohi. Tarjoamme käyttöönne asiantuntevat arkkitehtimme, joilla on kokemusta niin järjestelmä-, ratkaisu – kuin kokonaisarkkitehtuuristakin.

Image

Image

Peter Selemark - Bluewater Group

I’m certain that the integration service Enfo has developed for us will become increasingly important over time. The collaboration has gone great, and we have now laid the foundations for expansion and the journey towards cleaner oceans throughout the world.

Author

Peter Selemark

Author's title

Bluewater group

Text

Integrointi palveluna – tee siitä helppoa

Integraatio palveluna (IaaS) -mallimme avulla yrityksenne tilaa integraatiot ja me toimitamme ne sovitussa aikataulussa ja sovittuun hintaan valitsemallesi alustalle. Hallinnoimme ja tuemme integraatioita ja sovellusliittymiä ja otamme täyden vastuun siitä, että kaikki toimii moitteettomasti. Näin sinun ei tarvitse sijoittaa kalliiseen ja joustamattomaan alustaan, hallinnoida konsultteja tai hoitaa kalliita migraatioprojekteja.

Siis Integraatio palveluna huolehtii yrityksenne integraatioiden arkkitehtuurista, kehityksestä, käyttöönotosta, ylläpidosta ja isännöinnistä sisältäen alustan ja pilven ajoajan. Yrityksenne tarvitsee vain päättää, mitkä sovellukset tulee integroida, ja kuvata liiketoiminnan käyttötapaukset.

Miten haluaisit ostaa tai rahoittaa integraatioinvestoinnit? Ehdotamme suunnitelmaa, jossa kustannukset ovat helposti ennustettavissa ja jossa maksatte vain tarvitsemistanne asioista. Haluatteko mieluummin hankkia alustan itse ja antaa meidän huolehtia arkkitehtuuriin, kehittämiseen ja käyttöönottoon liittyvistä asioista? Kutsumme tällaista mallia termillä integraatiokehitys palveluna (Integration development as a Service).

 

Ketterät menetelmät ja DevOps

Olemme ylpeitä siitä, että toimimme ketterän ajattelutavan mukaisesti. Kaikkitoiminta Enfossa perustuu ketteriin toimintatapoihin, kuten Scrum, SAFe tai DevOps, joissa huomioimme erityisesti laadunvarmistuksen. Lähestymistavastamme on hyötyä kaikissa projekteissanne. Asiakkaanamme, tervetuloa mukaamme matkalla kohti ketterää huippuosaamista!

Enfossa olemme koonneet kaikki kokemuksemme ja rakennteellisen tietopääomamme Baseline-metodologiaan. Baselinessa olemme dokumentoineet suosituksemme, miten arkkitehtuurissa ja kehityksessä voidaan siirtyä suunnittelusta toiminnan tasolle ketterän ajattelutavan mukaisesti. Enfo-asiakkaana saatte käyttöön kaikki dokumentit Baselinessa. Kokeneiden arkkitehtiemme avulla toteutus on sekä sujuvaa että nopeaa.
 

Lisäarvoa liiketoiminnalle digitaalisen murroksen myötä

Kun kumppaninne on Enfo, voitte luottaa monipuoliseen kokemukseemme ja alustariippumattomaan osaamiseemme. Jokainen yrityksenne kohtaama digitaalinen murroskohta on mahdollisuus, eikä pelonaihe. Pilvi ja digitaaliset mullistukset ovat meidän ydinosaamistamme. Pidämme huolen, että yrityksenne saa niistä kaiken irti uuden liiketoiminnan arvon saavuttamiseksi.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072