Skip to main content

Image

default image 5
Palvelumme

Arkkitehtuuri ja kehitys

Content sections

Integration services meeting Enfo

Text

Integraatiot tulevaisuuden tarpeisiin

Kuinka rakennetaan vakaa arkkitehtuuri, joka on luotettava tulevaisuudessakin? Työ kannattaa aloittaa integraatio- ja API-strategioiden laatimisesta. Strategian ei tarvitse olla erityisen monimutkainen, mutta se on välttämätön askel kohti vakaata ja luotettavaa arkkitehtuuria. Asiantuntijamme ovat auttaneet lukuisia yrityksiä integraatio- ja API-strategioiden laatimisessa. Meidän avullamme saat nopeasti laadittua räätälöidyn strategian, joka on yhteensopiva yrityksesi IT-strategian ja alan standardien kanssa, ja joka huomioi myös Gartnerin ja Forresterin tunnistamat teknologiatrendit.
 

Arkkitehtuuri yhdistää vakiintunutta ja uutta

Arkkitehtuuri on osaamisalue, jota uudet teknologiat ja digitaalinen murros eivät täysin pysty korvaamaan. Kaikki arkkitehtuurissa tapahtuvat muutokset sulautuvat aiempaan tietoon.

Integraatioiden tehokas rakentaminen ja ylläpito edellyttää ennakoivaa oppimista ja kehittymistä jokaiselta integraatiotekijältä. Me autamme sinua oikeiden alustojen valinnassa, olipa kyseessä paikallinen, pilvi- tai hybridiratkaisu. Seuraava askel on luotettavan ja joustavan integraatioarkkitehtuurin suunnittelu ja jatkuva kehittäminen.

Kun valitset meidät kumppaniksesi, integraatioiden käyttöön ja ylläpitoon sekä arkkitehtuurin suunnitteluun liittyvät huolesi ovat ohi. Tarjoamme käyttöösi asiantuntevat arkkitehtimme, joilla on kokemusta niin järjestelmä-, ratkaisu- kuin kokonaisarkkitehtuuristakin.

I’m certain that the integration service Enfo has developed for us will become increasingly important over time. The collaboration has gone great, and we have now laid the foundations for expansion and the journey towards cleaner oceans throughout the world.

Author

Peter Selemark

Author's title

Bluewater group

Text

Integrointi palveluna – tee siitä helppoa

Integraatio palveluna (IaaS) -mallimme avulla yrityksesi tilaa integraatiot ja me toimitamme ne sovitussa aikataulussa ja sovittuun hintaan valitsemallesi alustalle. Hallinnoimme ja tuemme integraatioita ja sovellusliittymiä ja otamme täyden vastuun siitä, että kaikki toimii moitteettomasti. Näin sinun ei tarvitse sijoittaa kalliiseen ja joustamattomaan alustaan, hallinnoida konsultteja tai hoitaa kalliita migraatioprojekteja.

Palveluna toteutettava integraatiomallimme pitää huolen yrityksesi integraatioiden arkkitehtuurista, kehityksestä, käyttöönotosta ja ylläpidosta, sisältäen palveluun liittyvät alustapalvelut. Yrityksesi tarvitsee vain päättää, mitkä sovellukset se haluaa integroida sekä kuvata liiketoiminnan käyttötapaukset.

Miten haluaisit ostaa tai rahoittaa integraatioinvestoinnit? Suosittelemme suunnitelmaa, jossa kulut ovat helposti ennustettavissa ja jossa yritys maksaa vain tarvitsemistaan asioista. Haluaako yrityksesi mieluummin hankkia alustan itse ja antaa meidän huolehtia arkkitehtuuriin, kehittämiseen ja käyttöönottoon liittyvistä asioista? Kutsumme tällaista mallia integraatioiden kehittämiseksi palveluna (Integration development as a Service). 

 

Ketterät menetelmät ja DevOps

Olemme ylpeitä siitä, että toimimme ketterän ajattelutavan mukaisesti. Kaikki Enfon toiminta perustuu ketteriin toimintatapoihin (Scrum, SAFe tai DevOps), joissa huomioimme erityisesti laadunvarmistuksen. Lähestymistavastamme on hyötyä kaikissa projekteissasi. Tervetuloa mukaamme matkalle kohti ketterää huippuosaamista!

Kaikki kokemuksemme ja rakennepääomamme on koottu Enfon Baseline-metodologiaan. Baseline kuvaa, miten arkkitehtuurissa ja kehityksessä voidaan siirtyä suunnittelusta toiminnan tasolle ketterän ajattelutavan mukaisesti. Enfon asiakkaana saat käyttöösi kaikki dokumentit Baselinessa. Kokeneiden arkkitehtiemme avulla toteutus on sekä sujuvaa että nopeaa.

Lisäarvoa liiketoiminnalle digitaalisen murroksen myötä

Kun kumppanisi on Enfo, voit luottaa monipuoliseen kokemukseemme ja alustariippumattomaan osaamiseemme. Jokainen yrityksesi kohtaama digitaalinen murroskohta on mahdollisuus, ei pelonaihe. Pilvi ja digitaaliset murrokset ovat meidän ydinosaamistamme. Pidämme huolen siitä, että yrityksesi saa niistä kaiken irti uuden liiketoiminnan arvon saavuttamiseksi.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072