Skip to main content

Image

Image

default image 5
Palvelumme

Integraatiot palveluna

Content sections

Text

Juuri teidän integraatioympäristöönne räätälöity palvelu on paras ratkaisu organisaation integraatiotarpeisiin. Salaisuus on IT:n ja liiketoiminnan linjaaminen ja yhdistäminen niin, että oikeat tiedot ovat käytettävissä oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

Integraatiot tulevaisuuden tarpeisiin

Teknologiavelkaa alkaa kertyä heti, jos integraatioita ei toteuteta alusta asti oikein. Me pidämme huolen siitä, että integraatioarkkitehtuuri on yrityksesi hallintojärjestelmän mukainen ja myös pitkässä juoksussa ylläpidettävä. Miten se onnistuu? Hoidamme helpot rutiini-integraatiot automaatiolla ja tunnistamme kinkkisemmät paikat, joissa tarvitaan asiantuntijoidemme ohjaavaa kättä. Analysoimme, määritämme, muutamme, rakennamme ja hallinnoimme integraatiosi aina yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Integraatioiden rakentaminen ja ylläpito edellyttää ennakoivaa oppimista ja kehitystä jokaiselta, jonka työ liittyy integraatioihin. Me autamme oikeiden alustojen valinnassa niin paikallisiin kuin pilvessä toteutettaviinkin ratkaisuihin. Seuraava askel on luotettavan ja joustavan integraatioarkkitehtuurin suunnittelu ja jatkuva kehittäminen. Kun valitset meidät kumppaniksesi, integraatioiden käyttöön ja ylläpitoon liittyvät huolesi loppuvat siihen.

Image

Image

Case Savon Voima Markku Rissanen

Integraatiopalvelu on palvelua isolla p:llä. Enfon kanssa tehty integraatiopalvelu on enemmänkin palvelukonsepti eikä vain ”tekniikkakonsepti”. Enfo on mieluisa kumppani, koska tiedonhallinnasta osataan kysyä liiketoiminnan kannalta oikeita kysymyksiä.

Author

Markku Rissanen

Author's title

Savon Voima

Text

Integrointi palveluna – tee elämästä helppoa

Miten integraatioratkaisuja kannattaisi hallinnoida? Entä kuka on niistä vastuussa? Millaista tukea organisaatiosi tarvitsee? Onko teillä hallinnoinnin ja tuen palvelutasosopimus?

Palveluna toteutettavassa integraatiomallissamme te tilaatte integraatiot ja me toimitamme ne sovitussa aikataulussa valitsemallenne alustalle, jolla hallinnoimme ja tuemme integraatioita ja ohjelmointirajapintoja. Otamme täyden vastuun siitä, että kaikki rullaa sujuvasti, joten tarvetta sijoittaa kalliisiin ja jäykkiin alustoihin, pyörittää konsultteja tai hoitaa kalliita migraatiohankkeita ei enää ole.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072