Skip to main content

Image

Image

People working in office
Palvelumme

Integraatiot

Integraatiot

Service area icon

integrations icon

First section text

Kaksi vuosikymmentä sitten integraatio oli puhtaasti IT-osastojen sisäistä toimintaa, jossa dataa siirrettiin järjestelmästä toiseen. Nykyään se on jotakin aivan muuta. IT ja integraatiot voivat täyttää organisaatiosi kasvavan tiedontarpeen nopeasti ja tehokkaasti, jos ne viedään lähelle liiketoimintaa.

Sovellukset paisuttavat integraatioiden tarvetta

Elämme informaatioekosysteemissä, jossa kaikki liittyy kaikkeen. Integraatioiden tarve kasvaa eksponentiaalisesti, kun lukemattomat sovellukset hyödyntävät eri lähteistä kerättyä tietoa. Tehokkaat ja paikkansapitävät tietovirrat auttavat tekemään parempia päätöksiä, kehittämään nykyistä liiketoimintaa ja tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin. Tämä muutos ei kuitenkaan ole mahdollinen ilman asiantuntevasti toteutettuja integraatioita ja integraatioiden hallinnointia.

Content sections

Our continuous development is made possible thanks to our integration platform and the NIP team which Enfo has been part of and proactively developed since day one. Together we can respond quickly to changes and are not limited by technical constrains.

Author

Martin Belak

Author's title

Director of Digital Development, Nordic Choice

Text

Liiketoimintaa tukemassa

Dataa on kaikkialla, mutta asiakkaamme tarvitsevat yleensä apua reaaliaikaisen datan keräämisessä, jäsentämisessä ja hyödyntämisessä. Kannattava toiminta edellyttää oikeita tietoja oikeaan aikaan, oikeassa paikassa ja oikeaan hintaan. Enfon 200 integraatioasiantuntijaa tekevät joka päivä töitä sen eteen, että tieto virtaa sinun integraatioissasi ja auttavat tehostamaan henkilöstösi työtä erilaisilla itsepalveluratkaisuilla

Jos työhösi liittyy tietoa, integraatiot tuottavat sinulle arvoa. Teknologiset siilot ja integraatio itsenäisenä palvelualana tulevat katoamaan seuraavan vuosikymmenen aikana, ja integraatioista tulee jokaisen ratkaisun sisäänrakennettu osa. Se on tiedonkulun kannalta yksinkertaisesti välttämätöntä.

Valoisa tulevaisuus pilvessä

Pilvi ja käytön mukaan maksettavat lisenssit tuovat ennen vain suuryritysten saavutettavissa olleen teknologian kaikkien ulottuville. Enää ei puhuta työkaluista ja ohjelmista, vaan palveluista ja innovaatioista. Onko yrityksesi vuosien systemaattisesta integraatiotyöstä huolimatta edelleen jumissa paikallisten ratkaisujen sekä kiinteiden lisenssien ja kustannusrakenteiden suossa? Tai oletteko kenties vasta aloittamassa järjestelmällisen työn integraation saralla? Me kuljemme rinnallasi yrityksesi matkalla kohti pilveä

Enfolla on kokemusta niin perinteisistä kuin uusista, palvelimettomista ratkaisuistakin, ja meillä on parhaat edellytykset löytää niistä teille parhaiten sopiva yhdistelmä. Meillä koko integraatioympäristö on turvallisissa käsissä. Selvitämme parhaan tavan vastata tarpeisiinne, nostamme organisaatiosi IT-teknologian seuraavalle tasolle, rakennamme tarvittavan arkkitehtuurin ja autamme sinua pilvistrategian valinnassa.

Nopea startti Enfon kanssa

Hyväksi havaittu Baseline-metodologia antaa yrityksesi integraatiokyvykkyyksien kehittämiselle lentävän lähdön. Prosessi alkaa workshopeilla, joissa yhdistämme Enfon integraatio-osaamisen omaan liiketoimintaosaamiseenne. Niiden pohjalta syntyy helposti ylläpidettävä ja skaalautuva integraatiokokonaisuus.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072

Palvelut alueella Integraatiot