Skip to main content

Image

Image

Cloud services laptop Enfo
Palvelumme

Integraatiot

First section media

Image

Integration governance, Enfo

Integraatiot

Service area icon

integrations icon

First section text

Tiedon merkitys yrityksen digitaalisella kehityspolulla korostuu koko ajan enemmän. Liiketoiminnan tarpeiden täyttäminen nopeasti on ensiarvoisen tärkeää menestymiseen digiaikana. Yrityksen tulee tuottaa arvoa ja pysyä ajan hermolla nopeaan tahtiin muuttuvassa maailmassa. Tämä voidaan varmistaa pitämällä yrityksen keskeiset resurssit saatavilla järjestelmällisesti, skaalautuvasti ja yksinkertaisesti. Avainasemassa tässä ovat integraatiot, joiden avulla tieto on tehokkaasti saatavilla.

Kannattava yritystoiminta edellyttää oikeita tietoja oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan. Enfo on kerryttänyt kokemusta ja asiantuntemusta integraatioista jo yli 20 vuoden ajan. Meidän kanssamme voit olla varma, että yrityksesi pystyy aina saavuttamaan tavoitteensa ja vastaamaan haasteisiin.

Hallitsemme todistetusti niin hybridialustat, informaatiohallinnan, integraatiot kuin sovellukset. Yhdistämällä yrityksesi datan varmistamme yrityksen kasvun älykkäämmän liiketoiminnan kautta.
 

Sovellusten integrointi yhdistää erilliset datasi hyödylliseksi tiedoksi

Elämme tiedon ekosysteemissä, jossa kaikki liittyy kaikkeen. Tiedon määrän eksponentiaalinen kasvu ei johdu pelkästään älypuhelinten käyttäjien suuresta määrästä: elämme nykyään läpikotaisin verkottuneessa maailmassa, jossa aivan joka ikinen ihminen ja laite tuottaa dataa. Lukuisat sovellukset hyödyntävät tietoa useista lähteistä, mikä tekee integraation tarpeesta valtavan.

Tehokkaat ja paikkansapitävät tietovirrat auttavat sinua tekemään parempia päätöksiä, kehittämään nykyistä liiketoimintaa ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksiia. Nykyinen nopeasti kasvava tietotarve luo tarpeen älykkäämpiä tapoja integroida, rakentaa uudelleenkäytettävää arkkitehtuuria, luoda ja tarjota itsepalvelua asiakkaillesi. Laitetaan yrityksesi integraatiot kuntoon!

 Meille etusijalla on yrityksesi eikä teknologia. Kun teemme yhteistyötä, pidämme aina huolta hyvästä laadusta ja otamme yrityksesi tarpeet saumattomasti huomioon niin kertaluontoisissa projekteissa kuin suurissa kehityshankkeissa joko pilvessä tai paikallisena (on premise) oteutuksena.

Content sections

Image

Modern workplace Enfo

Text

Strategiasta tukea digitaalisella kehityspolullasi

Dataa on kaikkialla, mutta vasta tiedon keräämisen, jäsentämisen, käyttämisen ja jakamisen avulla voidaan rakentaa menestyviä yrityksiä. Enfon 200 integraatioasiantuntijaa työskentelee päivittäin varmistaakseen, että integraatiot mahdollistavat tiedonkulun ja tuottavat toimivia itsepalveluratkaisuja yrityskäyttäjille.

Tieto ei ole erillinen kohde yrityksen sisällä, vaan se on osa yrityksesi liiketoiminnan ydintä ja arvoa. Lisäksi integraatiototeutus on aivan muuta kuin ohjelmistotyö, sillä integraatio on yrityksesi ydintuote, joka edustaa yrityksesi tulovirtoja. Kuten tietotekniikka on olennainen osa liiketoimintaa, niin samaan tapaan integraatiot sisältyvät osana jokaiseen ratkaisuun ja ovat keskeinen osa arvolupausta.

API-strategian ja -tiekartan laatiminen on keskeinen tekijä yrityksesi digitaalisella matkalla. API-strategian laatiminen on tärkeä askel kohti vankkaa ja luotettavaa arkkitehtuuria, ja se luo pohjan yrityksen digitaaliselle muutokselle.

Image

Image

Case Nordic Choice

Our continuous development is made possible thanks to our integration platform and the NIP team which Enfo has been part of and proactively developed since day one. Together we can respond quickly to changes and are not limited by technical constrains.

Author

Martin Belak

Author's title

Director of Digital Development, Nordic Choice Hotels

Text

Miten mahdollistamme sen?

Integraatioasiantuntijamme ovat tukemassa yritystäsi digitalisoitumisen kaikilla osa-alueilla ja kaikissa vaiheissa. Anna meidän kantaa vastuu yrityksesitietointegraatioista, jotta voit keskittyä rauhassa omaan liiketoimintaasi. Luotettavan integraatioarkkitehtuurin ja tulevan kehityksen takaamiseksi tarjoamme laajaa asiantuntemustamme esimerkiksi:

  • MONIPUOLINEN, osaava tiimi, joka tuottaa yrityksesi vaatimuksiin sopivia ja helposti skaalautuvia älykkäitä ratkaisuja
  • KEHITTÄMINEN PALVELUNA (Development as a Service), jossa kehitämme yrityksellesi integraatioratkaisuja määritysten mukaan perustuen kiinteään palvelutasoont (SLA) jahintaan
  • INTEGRAATIO PALVELUNA (Integration as a Service), joka sisältää integraatioiden kehittämisen, hallinnan ja käytön täyden palvelun periaatteella. Käytössä on pilvipohjainen alusta, joka sopii hyvin yrityksille, jotka eivät halua luoda omaa integraatioympäristöä.
  • BASELINE START KIT. Projekti jonka avulla yritys saa integraatiot kuntoon nopeasti, tehokkaasti ja ennustettavasti sovittuun hintaan ja sovitussa aikataulussa.

Integraation, toteutuksen jälkeen sitä tulee hallinnoida ja ylläpitää. Me enfolaiset tuemme yritystäsi joko tarjoamalla täyden palvelun ratkaisun, jossa huolehdimme integraatioista palvelutasosopimuksen mukaisesti. Tai voimme tukea sovitusti, kun yrityksesi omat työntekijät tarvitsevat apua esimerkiksi uuden tekniikan taierikoisosaamisen hallinnassa, työkuormien tasaamisessa tai loma-aikajärjestelyissä.

Tiedämme, että eri ympäristöt voivat olla hyvin erilaisia keskenään. Siksi tunnemme ja hallitsemme kaikenlaiset ympäristöt. Voit valita yrityksen tiloihin perustetun paikallisen (on-premise)-ratkaisun, Enfon ylläpitämän ratkaisun, pilvipohjaisen vaihtoehdon tai hybriditoteutuksen. Valinta on sinun.
 

Nopea lähtö Enfon kanssa

Me enfolaiset rakastamme hyvää järjestystä. Hyvään järjestykseen perustuu kehittämämme Baseline-metodologia, joka antaa yrityksesi integraatiovalmiuksien kehittämiselle lentävän lähdön. Prosessi alkaa työpajoilla, joissa yhdistämme Enfon laajan integraatio-osaamisen liiketoimintaosaamiseesi tarpeisiisi. Niiden pohjalta syntyy kestävä ja skaalautuva integraatiomalli.

Baseline Integration Portal (BIP) on itsepalvelutyökalu, joka luo järjestyksen integraatioympäristössäsi ja Joka antaa sinulle täyden hallinnan integraatioiden dokumentoinnin, seurannan ja kirjaamisen avulla.

Onko tiimilläsi tarvetta vahvistaa integraatio-osaamistaan? Enfon Integration Academy tarjoaa tarpeenmukaista, räätälöityä koulutusta.

Text

Haluatko tietää lisää?

Integraatio on yksi tärkeimmistä menestystekijöistä, jotta yrityksesi olisi merkityksellinen uudessa digitaalisessa maailmassa. Jos etsit kumppania, jonka kanssa kohdata haasteet ja löytää uusia mahdollisuuksia, olemme etsimäsi.

Olemme ylpeitä laajasta monialustaosaamisestamme, ja hallitsemme useimmat integraatioihin liittyvät teknologiat. Me kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja ja tuemme  yritystäsi koko elinkaaren ajan aina vaatimusten määrittelystä  ylläpitoon asti. Kaikki alkaa visiosi kuvaamisesta ja oikean integraation määrittelystä. Sen jälkeen ketju jatkuu integraation toteuttamisella oikein sekä ylläpitämällä päivittäin oikeasti toimivana.

Olemme vakuuttuneita, että kaiken keskellä on integraatio – “It’s all about integration”!

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072