Skip to main content

Image

default image 1
Palvelumme

ERP-ratkaisut

Content sections

Integration services meeting Enfo

Text

ERP - Enterprise Resource Planning

Yritykset tarvitsevat innovaatioita, mutta nopealla ja räätälöidyllä kehityksellä voi olla hintansa. Digiekosysteemit monimutkaistuvat, mutta samaan aikaan hajautetun ja räätälöidyn IT-arkkitehtuurin ylläpito on riippuvainen ihmistyövoimasta. Lisäksi arkkitehtuureihin liittyy toimittajaloukkuja ja ne voivat olla kalliita. Tätä teknistä velkaa ei kukaan haluaisi maksaa, mutta jokaisen on kuitenkin kohdattava se jossain vaiheessa.

Enfossa pyrimme minimoimaan näitä kustannuksia, jonka vuoksi teemme tiivistä yhteistyötä SAP:n sekä muiden suurten pilvipalveluja tarjoavien yritysten kanssa. Tämän ansiosta yrityksenne voi siirtyä entistä nopeammin käyttämään pitkäaikaisia ja kestäviä ERP-ratkaisuja, kuten SAP HANA-järjestelmää, pilvinatiivissa arkkitehtuurissa. Tämä on edullisempaa ja nopeuttaa investointien tuottoa.
 

SAP S/4HANA tekee liiketoiminnastanne ketterää

Tänä päivänä monet pohjoismaiset yritykset harkitsevat SAP ERP -versioidensa uusimista S/4HANA -järjestelmään. Tämä työ sisältää sekä teknisiä että toimintaan ja prosesseihin liittyviä työosuuksia. Luonnollisesti työn sisältö tulee suunnitella toiminnan arvon ja kyvykkyyksien näkökulmasta. S/4 HANA ERP -ratkaisu tarjoaa hyvin kattavat toiminnalliset mahdollisuudet verrattuna aiempiin SAP ERP -versioihin. 

SAP S/4 HANA on myös turvallinen vaihtoehto siirryttäessä jostain muusta kuin SAP-järjestelmästä nykyaikaiseen ERP-ratkaisuun. Siirron taustalla on usein vanhempi ’legacy’- ERP, joka on kehittynyt useiden vuosien aikana. Toinen tyypillinen tarve herää silloin kun oma toiminta on muuttunut, ja nykyistä ERP-ympäristöä tulisi uudistaa ja muokata vahvemmin vastaamaan tulevaa toimintaa. Kummassakin polussa käynnistävä voima liittyy ERPin kyvykkyyksiin vastata tämän päivän ja tulevaisuuden toimintaan muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Analytics laptop Enfo

Text

Miten yrityksenne hyötyy?

Resurssien suunnittelua ja toiminnanohjausjärjestelmiä yrityksille tarjoava SAP on alansa markkinajohtaja. SAP:n ratkaisuilla liiketoimintanne hallinta keskitetään yhteen, tarpeitanne vastaavaan järjestelmään. Asiantuntijoillamme on monen vuoden kokemus ERP-ratkaisujen integroinnista ja toteuttamisesta sekä yritysten tukemisesta niiden pyrkimyksissään luoda vakaa, sujuva ja skaalautuva IT-ympäristö.

Enfo on Pohjoismaiden SAP Gold-kumppani ja auttaa toteuttamaan yrityksenne ERP-muutoksen alusta loppuun asti. Muutostyö aloitetaan tekemällä esitutkimus ja laatimalla S/4HANA:n toteutussuunnitelma, jota seuraa järjestelmän käyttöönotto ja ympärivuorokautinen tuki. SAP-tarjontamme kattaa sekä toiminnallisen että teknisen SAP-asiantuntemuksen sekä SAP Basis-, hosting- ja sovellushallintapalvelut.

Enfon SAP-palvelut pähkinänkuoressa:

 • Järjestelmä-/prosessianalyysit ja suunnittelupalvelut:
  - Konversiohankkeet, SAP ERP -etenemissuunnitelmat
  - SAP-alustan optimointi, arkistointi ja tiedonhallinta
  - Automaation kehittäminen nykyisessä SAP-järjestelmässä
  - Loppukäyttäjäkokemuksen ja helppokäyttöisyyden edistäminen
 • S/4HANA-järjestelmän käyttöönottoprojektit pilvessä, hybridialustalla tai datakeskuksessa
 • Sovellusten hallintapalvelut
 • Pienet/suuret kehityshankkeet
 • Paras hyöty pilvestä

 

Automaatio muuttaa nopeasti ymmärryksen toiminnaksi

Kun jätätte rutiinitehtävät automaation hoidettaviksi, voitte tehdä tärkeät päätökset nopeammin ja tietoisemmin. SAP S/4HANA:n sulautettu ja älykäs teknologia, muistissa oleva laskenta ja sujuvoitetut liiketoimintaprosessit tarjoavat teille reaaliaikaisen 360 asteen näkymän liiketoiminnastanne sekä alustan, jolla voitte tehdä tietoon perustuvia päätöksiä nopeasti.

Ketterän ERP-ratkaisun avulla organisaationne toimii ja pysyy ajan tasalla missä tahansa. SAP Fiorin mukautuvan, mobiilivalmiin ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla saatte kaiken hyödyn irti liiketoimintapotentiaalistanne. Modernin käyttöliittymän lisäksi Fiori mahdollistaa ketterän, teknologiasta riippumattoman sovelluskehityksen SAP Cloud Platformin kautta. S/4HANA-järjestelmällä vähennätte räätälöintiä ja raskasta huoltoa sekä saatte tarvittavat lisäosat käyttöön pilvessä.

SAP logo

Text

SAP2Cloud - Ketteryyttä ja skaalautuvuutta pilvipalvelussa

SAP2Cloud-migraatiossa SAP-sovelluksenne siirretään omasta konesalistanne pilvipalveluntarjoajan, kuten Amazonin, Azuren tai Google Cloudin, ympäristöön. 

Mahdollisuuksia on rajattomasti. Enfon ERP-hybridipilvipalveluiden ja asiantuntemuksen avulla yrityksenne:

 • hoitaa pilvimigraation nopeasti ja tehokkaasti - teemme yhteistyötä kaikkien suurten pilvipalvelutarjoajien kanssa, ja seuraamme todistetusti parhaita SAP-järjestelmään ja pilveen siirtymisen käytäntöjä.
 • tehostaa innovointia - ratkaisussa yhdistyvät SAP:n toiminnot ja pilvipalveluiden tarjoamat mahdollisuudet, kuten koneoppiminen ja liiketoimintatietojen hallinta.
 • saa nopeammin vastinetta investoinneille - välitön pääsy satoihin SAP-teknologiaa laajentaviin pilvikomponentteihin, joiden avulla nopeutatte SAP-investoinnin tuottoa.
 • skaalautuu ketterämmin – Enfon hallinnoimat hybridipilvialustat on rakennettu kasvua varten. Niiden käyttöä voidaan kuitenkin SAP-sovelluksesta ja yrityksen tarpeista riippuen supistaa kustannusten minimoimiseksi ja tehokkuuden optimoimiseksi.
 • saa käyttöönsä monitasoisen järjestelmän yksinkertaisessa muodossa. – Enfon hybridipilvikäytöiset SAP-palvelut tukevat ja tehostavat yrityksenne toimintaa ja helpottavat innovointia ja skaalautumista – ja kaikki tämä toimii yhden ja saman alustan kautta.

Me Enfolla välitämme asiakkaistamme ja haluamme luoda aitoja kumppanuuksia. Luottamus ja yhteistyö ovat meille ensisijaisen arvokkaita liiketoimintakriittisten järjestelmien, kuten ERP:n, toteuttamisessa.

SAP-asiantuntijaryhmämme koostuu 80 henkilöstä ja meillä on laaja kumppaniverkosto. Olemme riittävän suuria ollaksemme uskottavia ja luotettavia mutta tarpeeksi pieniä ollaksemme ketteriä ja paikallisia. Me arvostamme asiakkuuttanne. Meidän tehtävämme on tukea yritystänne.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072