Skip to main content

Image

Image

default image 1
Palvelumme

Process digitization

Content sections

Text

Löydä suunta, digitalisoi prosessisi

Selkeät ja toimivat prosessit auttavat suunnan löytämisessä ja pitämisessä, kun teet töitä suurten datamäärien parissa. Prosessien digitalisoinnissa kartoitamme yrityksen arvonluonnin kannalta kriittiset työnkulut ja toiminnat yhdessä teidän kanssanne.

Vaikka hyödynnämme uusimpia työkaluja ja teknologioita, painopiste on aina yrityksesi liiketoiminnassa. Konkreettisena tuotoksena saatte tarkkaan määritellyt, optimoidut ja dokumentoidut työnkulut prosesseillenne.

Tukea arvonluontiin

Olemassa olevien prosessien parantaminen ei tänä päivänä enää riitä – kelkassa pysyminen vaatii innovatiivista lähestymistapaa ja vakiintuneiden työtapojen radikaalia muutosta. Datasta saa kaiken kasvupotentiaalin irti vasta, kun yrityksen prosessit ovat kunnossa. Prosessikartoitus kertoo, miten ja milloin dataa tarvitaan sekä miten säilytettynä, käytettynä ja järjestettynä se tuottaa eniten arvoa.

Louhi todellista dataa käyttäjistäsi

Yhdessä laadittu prosessikartta paljastaa usein, että tavoitteen saavuttamiseen on monta mahdollista polkua. Hyödynnä big data -pohjaista analyysimenetelmäämme prosessiesi kartoittamisessa ja analysoinnissa. Datalähtöisessä prosessien kehittämisessä eli process miningissa seurataan käyttäjien käyttäytymistä sovelluksissa. Datan pohjalta laaditaan kartat siitä, mitä käyttäjät oikeasti tekevät eikä siitä, mitä heidän olisi teoriassa tarkoitus tehdä. Varsin kätevää prosessien optimoinnin kannalta.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072