Skip to main content

Image

Image

default image 1
Palvelumme

Strategic asset management

Content sections

Text

Helpota palveluiden ja resurssien hallintaa

Digitalisaatio tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia älykkäämpään työskentelyyn. Resursseja ja omaisuutta voidaan ohjata digitaalisesti, ja jatkuvien tietoliikenneyhteyksien avulla on mahdollista saada vastaus jokaiseen kysymykseen missä tahansa maailman kolkassa. Avain tämän runsaudenpulan tehokkaaseen hallintaan ja omaisuuden strategiseen hyödyntämiseen on yksinkertaistaminen.

Tehokkaasti tavoitteeseen

Matkaan rakennusvaiheesta valmiiseen kiinteistöön ja tuotannosta palveluun vaikuttaa monta rinnakkaista prosessia. Eri lähteistä tulevien työtilausten, hankintojen, materiaalien, palvelusopimusten ja reklamaatioiden hallinta on tehokasta vain älykkäiden prosessien avulla. Kun yrityksesi saa omaisuudestaan ja kunnossapitoprosesseistaan kaiken irti, se myös pääsee strategisiin tavoitteisiinsa nopeammin. 

Enfo tarjoaa sinulle aitoa, mitattavaa lisäarvoa. Parhaat käytäntömme ovat yhdessä pohjoismaisten asiakkaidemme kanssa vuosikymmenten ajan tehdyn kehitystyön tulosta. Olemme perinteikäs talo, mutta toimintamme on ketterää ja kilpailukykyistä. Me emme jää telineisiin.

Anna asiantuntijuutemme palvella sinua

Me autamme sinua löytämään ratkaisut tuotantotehon lisäämiseen, ylläpidon hallinnan kustannustehokkuuden kasvattamiseen, vaatimustenmukaisuuden kehittämiseen ja käytännön palvelutyön virtaviivaistamiseen. Meillä on syvällistä järjestelmäosaamista esimerkiksi IBM Maximon käytössä ja ymmärrystä liiketoiminnan tarpeista, joten voimme auttaa organisaatiotasi kaikessa ylläpitoprosessien optimoinnista järjestelmien käyttöönottoon ja kehittämiseen. 

Pidämme huolen, että saavutat projektisi tavoitteet. Tarjouksemme perustuu aina juuri teidän organisaationne haasteisiin, tarpeisiin ja vaatimuksiin. Me emme kaupittele yleisratkaisuja. Otamme neuvonantajan roolimme erittäin vakavasti ja haluamme tarjota sinun yrityksellesi kestäviä työtapoja, jotka kantavat tulevaisuuteen.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072