Skip to main content

Image

Enfo
Palvelumme

Service center

Content sections

Service desk Enfo

Text

Palvelukeskuksemme kulkee rinnallasi

Enfon palvelukeskus tarjoaa asiakkaillemme monipuolista ja syvällistä tukea, jonka tarvetta digitalisaatio on lisännyt entisestään. Tarjoamme uusimpien teknologioiden mukaisen tuen kaikille IT:n perustoiminnoille service deskistä ja valvonnasta paikalliseen tukeen ja erikoistuneisiin palveluihin. 

Meihin voi olla yhteydessä työasemia, mobiililaitteita, käyttöoikeuksia, sovelluksia ja palvelimiin koskevissa asioissa useiden kanavien, kuten puhelimen, palveluportaalin ja chatin kautta sovittujen aukioloaikojen ja palvelutasojen puitteissa. Oikea-aikaisen viestintämme ansiosta olet aina ajan tasalla järjestelmäsi tilasta. Onko yritykselläsi tietoturvatarpeita? Me hoidamme nekin.

Image

IT-ulkoistus täytti 10 vuotta - Savon Voima valitsi kumppaniksi Enfon.

Tiesimme, että Enfolta löytyy tarvittava kyvykkyys. Olemme yhteistyössä onnistuneet luomaan selkeän yhden palvelupisteen toimintamallin sekä vakioimaan työasemaympäristön, jolloin laitteita sekä palveluita hankitaan suunnitellusti ja määrämuotoisesti.

Author

Olli Räsänen

Author's title

Talousjohtaja, Savon Voima

Text

Miten palvelumme hyödyttävät yritystäsi?

Asiakas- ja loppukäyttäjätyytyväisyytemme ylittää alan vertailukohdat todistetusti, mihin aina pyrimmekin. Automaation lisääminen kaikilla alueilla on yksi parhaista työkaluista, joka takaa korkean loppukäyttäjätyytyväisyyden nopeuttamalla asiakkaidemme palveluprosesseja ja vähentämällä virheitä. 

Sähköpostilla tulleista yhteydenotoista vastaa kollegamme Taica, koneoppimisen avulla luotu automaatiotyökalu. Käyttöoikeuksien hallinta ja palvelutason seuranta ovat muita hyviä esimerkkejä tehtävistä, joita automaatio parantaa.  Automatisoitujen prosessien avulla voimme lyhentää IT-tuen vasteaikaa ja ratkaista ongelmat nopeammin. 

Keskitymme ennakoiviin toimenpiteisiin, kuten ennakoivaan häiriönhallintaan erityisten seurantatyökalujen, tehokkaan ongelmanhallinnan ja -analysoinnin sekä ennakoivaan asiakasviestinnän avulla.

Text

Mitatusti laadukasta tukipalvelua

Asiantuntevat ja helppokäyttöiset IT-palvelut ovat jokaisen nykyaikaisen organisaation kivijalka. Olemme antaneet taustatukea Suomen johtaville infrastruktuuriyrityksille, kuten Are ja Destia. Olemme erikoistuneet luotettavaan tukeen ja ylläpitoon, todisteena vuoden 2022 palveluidemme loppukäyttäjien tyytyväisyysarvo kokonaisuudessaan NPS-mittarilla +82. Lisäksi ensimmäisen tason ratkaisuasteemme on yli 90 % (2022), mikä heijastuu asiakastyytyväisyyteen.

Palvelun kehittäminen datalla on osa DNA:tamme. Keräämme asiakaskohtaista tikettidataa ja sen avulla kehitämme palveluitamme ja ratkaisuja muuttuviin tarpeisiin. Henkilöstömme kattavalla koulutuksella pidämme huolen siitä, että asiantuntijatiimillämme on aina ongelmiesi ratkaisemiseen tarvittava osaaminen.   

Kumppaninasi hoidamme saumattomasti yrityksen kaikki tarpeet yksittäisistä tiketeistä vakaviin häiriöihin, pilvessä tai datakeskuksessa. Meillä ei ole raskaita hierarkioita, joten asiantuntijamme voivat keskittyä keventämään taakkaasi hoitamalla yrityksesi yksilölliset palvelutarpeet. Maailmanlaajuinen yhteistyökumppanien verkostomme takaa tuen saatavuuden kaikkina vuorokaudenaikoina.  

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori standing portrait

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Marketing & Communication
Media

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka standing portrait

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072

Palvelut alueella Loppukäyttäjäpalvelut