Skip to main content

Image

Hand holding Iphone Device
Palvelumme

Pilvi- ja alustapalvelut

Pilvialustat

Service area icon

platforms icon

First section text

Vie datasi oikeille alustoille

Asiakkaidemme data sijaitsee niin nyt kuin tulevaisuudessa monilla eri alustoilla. Niiden kaikkien turvallinen hallinta saattaa vaikuttaa hankalalta. Me autamme asiakkaitamme valitsemaan ja rakentamaan oikeat alustat riippumatta siitä, missä heidän datansa tällä hetkellä sijaitsee tai mihin se halutaan viedä. 

Tarjoamme liiketoimintamuutoksen kestäviä alustapalveluita ja turvalliset tilat asiakkaidemme kapasiteettitarpeisiin. Tarvitsit sitten on-premise-kapasiteettia ja ylläpitoa, virtuaalista kapasiteettia tai yksityistä tai julkista pilveä, me autamme sinua löytämään sopivimman ratkaisun. Useiden eri kapasiteettiratkaisujen yhdistelmä on usein paras vastaus liiketoiminnan ja jatkuvuuden tarpeisiin.

 

Content sections

Text

Bisnes ennen teknologiaa

Alustojen hallinnointi on keskeinen osa IT-ulkoistuspalveluiden tarjoomaamme. Alustat muodostavat perustan, jolle rakennamme jatkuvat palvelumme ja joilla turvaamme asiakkaiden liiketoiminnan yhdessä sovitulla riskitasolla. Jatkuvan tuen ja kattavien hallinnointipalveluiden ansiosta erotumme muista ja olemme asiakkaidemme luotettu alustakumppani, joka huolehtii aidosti koko alustaympäristöstä. 

Emme lähesty alustoja teknologia, vaan asiakas ja liiketoiminta edellä. Siten löydämme oikeat alustat liiketoimintasovellustesi elinkaarten optimointiin sekä riskien minimointiin ja hallintaan.

Image

Pilvialusta - Fidelixin Mikko Alppivuori

Olemme olleet todella tyytyväisiä tapaan, jolla Enfo on vienyt pilvimigraatiota eteenpäin. Enfolla on myös todella hyviä asiantuntijoita – aina on löytynyt osaavia ihmisiä auttamaan meitä.

Author

Mikko Alppivuori

Author's title

Head of Cloud Operations, Fidelix

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Juha Kukka standing portrait

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072