Skip to main content

Image

Enfo
Palvelumme

Julkinen pilvi

Content sections

Text

Luotettu pilvikumppanisi

Me tunnemme asiakkaamme ja heidän toimintaympäristönsä. Haluamme toimia luotettuna kumppanina, joka löytää asiakkailleen parhaan tien pilveen ja sopivimmat ratkaisut. Olit sitten ottamassa ensiaskeleitasi kohti pilveä tai jo hyödyntämässä pilveä osana liiketoimintaa - me kuljemme rinnallasi. Teemme töitä maailman johtavien julkisen pilven palveluntarjoajien kanssa: Olemme mm. Microsoftin Solutions Partner useilla osa-alueilla.

Enfo on ketterä ja nopea toimija, jolla on syvällistä prosessiosaamista. Me noudatamme sisäänrakennetun tietoturvan periaatteita ja tarjoamme jatkuvan tuen  pilviratkaisuillesi.

Tavoitteletko kasvua, joustavuutta, pienempiä kustannuksia tai hallittavampia riskejä? Tai ovatko toiminnan jatkuvuuden varmistaminen, liiketoimintatarpeisiin reagointi sekä IT-kustannusten hallinta ja läpinäkyvyys sinulle oleellisempia? Pilvi mahdollistaa kaiken edellä mainitun. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää pilviratkaisuista. 

Image

Julkinen pilvi - Jari Kähkölä - Kirkkohallitus

Pilvisiirtymän rakentaminen Enfon kanssa on ollut joustavaa. Olemme aina pystyneet yhdessä hakemaan kustannustehokkaimman tavan toimia. Pilvisiirtymä isossa organisaatiossa ei tapahdu hetkessä ja hyvän sekä asiantuntevan kumppanin kanssa tätä työtä on helppoa viedä eteenpäin.

Author

Jari Kähkölä

Author's title

Tietojärjestelmäpäällikkö, Kirkkohallitus

Text

Aitoa huolenpitoa pilvipalveluillenne

Vaikka yrityksesi alustaratkaisut olisivat pilvipohjaisia, ne edellyttävät ylläpitoa ja tukea. Laajojen hallinta- ja valvontaratkaisuiden sekä kehittävien konsultointipalveluiden avulla huolehdimme, että ratkaisunne kehittyvät, ovat tuettuja ja turvallisia.

Miten liikkeelle?

Siirtyminen pilvipalveluihin alkaa pilvihallintamallin luomisella. Pilvihallintamalli auttaa rakentamaan organisaatiolle yhteiset käytännöt, joiden avulla vältetään karikot muun muassa kustannusten sekä tietoturvan osalta ja joiden myötä julkisista pilvipalveluista saatava hyöty kasvaa. Käytännössä malli tarkoittaa yhteisiä, kirjattuja pelisääntöjä, joissa määritellään esimerkiksi pilvipalveluiden käyttöönottoon ja ylläpitoon liittyviä asioita sekä sitä, miten kontrolli pysyy IT-yksikön käsissä.

Pitkällä aikavälillä pilvialustalla on mahdotonta toimia ilman sääntöjä. Me varmistamme, että siirtymä pilveen pysyy aikataulussa ja budjetissa sekä löydämme parhaan pilviratkaisun juuri sinun yrityksellesi.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori standing portrait

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Marketing & Communication
Media

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka standing portrait

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072

Palvelut alueella Pilvi- ja alustapalvelut