Skip to main content

Image

Image

default image 3
Palvelumme

Palvelumuotoilu ja UX

Content sections

Text

Muotoile tuotteesi ihmistä varten

Tässä kaksi tyypillistä skenaariota: projektinne on abstrakti, ja siitä on vaikea kertoa sidosryhmille. Tai olette luoneet tuotteen, joka ratkaisee vaikka mitä ongelmia, mutta sitä on liian vaikea käyttää. Palvelumuotoilun asiantuntijamme auttavat yhtiösi tuotteiden, sovellusten ja kaiken muun tarvittavan visualisoinnissa ja muotoilussa sekä ulkonäön että toiminnallisuuden puolesta.
 

Huippuluokan käyttäjäkokemus luo lisäarvoa

Ongelmien ratkaisemisessa on oikeastaan kyse ihmisten kanssa työskentelystä. Ihmiskeskeinen muotoilu tarkoittaa ihmisten tarpeiden asettamista etusijalle, jolloin tuotteista tulee ymmärrettäviä ja intuitiivisia. Jos tuotteellasi on käyttöliittymä, hyvä muotoilu lisää sen arvoa. Missä data on ja mitä kuvioita se muodostaa? Miten käyttäjä pääsee A:sta B:hen vähimmillä klikeillä? Mikä on se polku sovelluksen avaamisesta toimintaan, jolta asiakas ei eksy kesken matkan? Ihmiset muistavat, jos tarjoat heille seuraavan tason käyttäjäkokemuksen ja teet heidän elämästään helpompaa. Eikä miellyttävästä ulkomuodostakaan haittaa ole.
 

Workshopilla tavoitteeseen

Kun annat projektin meidän hoidettavaksemme, voit jättää koko prosessin alusta loppuun meidän käsiimme. Palvelumuotoilu ja käyttäjäkokemus eivät asu omissa laatikoissaan, vaan elävät yhtiösi kaikissa palveluissa. Siksi aloitamme aina perehtymällä läpikotaisin yrityksesi tarpeisiin ja tavoitteisiin workshoppien avulla. Sen jälkeen konseptoimme, rakennamme prototyypit, testaamme ja iteroimme ratkaisua, kunnes olemme varmoja, että se on paras mahdollinen. Lisäksi pidämme tuotteistasi huolen vielä lanseerauksen jälkeenkin.
 

Strategiaa, muotoilua ja teknologiaa

Teemme töitä strategian, muotoilun ja teknologian yhtymäkohdassa. Enfo työllistää 900 intohimoista tekijää. Palvelumuotoilu- ja UX-tiimien lisäksi tarjoamme juuri sinua varten kootun asiakastiimin, joka jalostaa yrityksesi datasta sen osia suurempaa arvoa.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072