Skip to main content

Image

Enfo
Palvelumme

Sovellushallinta

Content sections

Industry

Text

Sovellushallinta – huolehdimme liiketoimintasi keskeisistä ratkaisuista

Dataa hyödyntävät, yrityksesi ja sen loppukäyttäjien tarpeisiin kehitettävät sovellukset luovat arvoa aivan uudella tavalla. Enfo on luotettu kumppanisi, joka auttaa datan työstämisen kaikissa vaiheissa, analyysista ja kehittämisestä tukeen ja ylläpitoon. Huolehdimme Enfon tai kolmannen osapuolen rakentamista liiketoiminnan kannalta keskeisistä ratkaisuistasi ja otamme niistä kokonaisvastuun.

Olemme tämän alan asiantuntijoita. Salesforce, SAP ja pilvipohjaiset tietovarastot sekä BI-ratkaisut ovat vain muutama esimerkki palveluista, joita tarjoamme alusta loppuun. Teemme tarvittaessa myös tiivistä yhteistyötä esimerkiksi integraatio-, tiedonhallinta- (IM), DevOps- ja tukitiimien kanssa.
 

Solution care takaa ympärivuorokautisen tuen

Enfo seuraa järjestelmäsi toimivuutta riippumatta siitä, onko se nopeasti muuttuva pilvinatiivisovellus, tiedonhallintaratkaisu vai perinteisempi liiketoimintajärjestelmä. Enfon asiantuntijat analysoivat, välittävät tarvittaessa eteenpäin ja ratkaisevat häiriöt ja seuraavat järjestelmiä läpinäkyvästi yritysten ja kuluttajien näkökulmasta.

Enfo turvaa liiketoiminnan kannalta kriittisten sovellustesi toiminnan, jolloin voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Kauttamme saat niin täydellisen ITIL-pohjaisen tuen ja hallinnan kuin ketterämmän DevOps-ratkaisunkin – tai näiden kahden todistetusti tehokkaan yhdistelmän. Valinta on sinun.

Sovellushallintapalvelumme Solution care tukee yrityksesi omia sovelluksia (mukaan lukien legacy-sovellukset), kolmannen osapuolen kehittämiä sovelluksia tai Enfon kehittämää ratkaisuja – ympäri vuorokauden. Huolehdimme sovelluksistasi ja dokumentoimme myös eri osapuolten vastuut selkeästi.

Lead_Consultant_SAP_FICO

Text

Miten palvelumme hyödyttävät yritystäsi?

Tarjoamme koko paketin – huolehdimme liiketoimintasi kannalta keskeisten sovellusten kehityksestä ja ylläpidosta. Mitä jos me ottaisimme vastuun kaikista sovellusprojekteistasi, ja sinä keskittyisit liiketoimintasi kehittämiseen? Kun me teemme raskaat työt, voit rauhassa keskittyä ja panostaa merkityksellisiin tehtäviin, kuten jatkuvaan kehitykseen ja liiketoimintavaatimuksiin seurannan ja vianmäärityksen sijaan.

Usean toimijan ympäristössä erikseen määrittämättömät tehtävät saattavat jäädä sinun vastuullesi, ja loppukäyttäjilläsi voi olla vaikeuksia löytää oikea tukikanava eri vaihtoehdoista. Me haluamme tarjota sinulle ja loppukäyttäjillesi yhden tukikanavan, jolloin voit rauhassa keskittyä ydintoimintaasi.

Enfo hyödyntää pitkissä asiakassuhteissaan hyväksi havaittuja, yleistettyjä käytäntöjä ja prosesseja jatkuvien palveluiden tuottamiseksi. Huolehdimme mielellämme myös yrityksesi rutiineista ja teknologiasta.

Image

Tietovarastointi ja raportointi - Case Valmet - Sari Da Conceicaio

Jos systeemissä on ongelma aamuyöllä tai viikonloppuna, se on usein korjattu jo siinä vaiheessa, kun päivystysaika alkaa. Meille katkos ei näy välttämättä ollenkaan.

Author

Sari Da Conceicao

Author's title

IT-palvelupäällikkö, Valmet

Text

Kokonaisvaltaiset sovellushallintapalvelut

Asiantuntijamme lähestyvät sovelluksia ja liiketoimintaratkaisuja modulaarisesti ja kokonaisvaltaisesti. Ratkaisuista huolehtivat asiantuntijamme ottavat huomioon kestävän kehityksen ja auttavat sinua varmistamaan, että sovelluksesi palvelevat yritystäsi seuraavien keskeisten periaatteiden mukaisesti:

  • Kustannuksia hallitaan koko ratkaisun osalta.
  • Eri osapuolten vastuut ovat selvät.
  • Oman organisaatiosi edustajat, nykyiset kumppanisi tai Enfon asiantuntijat täyttävät vastuuaukot.
  • Vastuut (esim. sopimukset) ja niiden liiketoiminnalle tuottama lisäarvo ovat oikeassa suhteessa toisiinsa. Tarkasteluun otetaan palvelutasot ja muut keskeiset, kaikkia osapuolia koskevat osa-alueet, kuten ratkaisujen hallinta, kehittäminen, muutokset ja julkaisu, käyttöpalvelut tai tuki.

Tiedonhallintaosaamisemme ansiosta voimme tarjota kestäviä ja täysimittaisia sovellusten ylläpitopalveluita tiedonhallintaratkaisujen sisällä. Sovelluksesi skaalautuvat moitteettomasti tarpeen mukaan, samalla kun huolehdimme ylläpidosta ja laadunhallinnasta.

Kokonaisvaltaisen näkemyksemme ansiosta voimme auttaa yritystäsi menestymään tarjoamalla osaamistamme myös tietomallinnuksen, liiketoimintatiedon hallinnan, tietovarastojen, tietoaltaiden, masterdatan, suunnittelujärjestelmien analytiikan ja erityisesti niiden kehittämiseen mukautettujen ketterien projektikäytäntöjen saralla. 

Text

SIAM – palveluintegraatio ja -hallinta turvaa vastuiden hallinnan

Todistettavasti tehokkaan SIAM-mallin avulla tunnistamme ja dokumentoimme kanssasi kaikki nykyiset vastuut ja prosessit. Mallin ansiosta voit olla varma siitä, että dokumentaatiosi on ajan tasalla ja kattava, ja että se tuottaa lisäarvoa liiketoiminnallesi.

Kun olemassa olevat vastuut on dokumentoitu, asiantuntijamme tunnistavat aukot, joista puuttuu vastuullinen toimija tai joiden hoitamiseen omalla organisaatiollasi ei ole tarvittavia valmiuksia.

Anna meidän ottaa vastuullemme ratkaisujen hallinta, niin varmistamme nykyisten prosessiesi ja vastuualueidesi palvelujen jatkuvan kehittymisen sekä yhdenmukaistamme mukana olevia osapuolia koskevat käytäntösi.

Oli tarpeesi mikä tahansa, meiltä löytyy siihen ratkaisu.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072