Skip to main content

Image

Image

default image 3
Palvelumme

Sovellustuki

Content sections

Image

Industry

Text

Pidämme sovelluksistasi huolen

Datan pohjalta sekä yrityksesi että loppukäyttäjän tarpeisiin kehitettävät sovellukset luovat arvoa aivan uudella tavalla. Ja kun sovelluksesi on tuotannossa, ympäri vuorokauden palveleva asiantunteva tukemme pitää sen käynnissä. Olemme luotettu kumppanisi, joka auttaa datan työstämisen kaikissa vaiheissa, analyysistä ja kehittämisestä aina tukeen ja ylläpitoon. Me olemme tämän alan asiantuntijoita. Salesforce, SAP sekä pilvipohjaiset tietovarastot ja BI-ratkaisut ovat vain muutama esimerkki ratkaisuista, joissa palvelumme kaikki tarpeesi, alusta loppuun.
 

Tuemme liiketoimintasi kannalta tärkeitä ratkaisuja 24/7

Enfo valvoo järjestelmäsi toimivuutta 24/7 riippumatta siitä, onko se nopeasti muuttuva pilvinatiivi sovellus vai perinteisempi liiketoimintajärjestelmä. Analysoimme, reititämme ja ratkaisemme häiriötilanteet ja valvomme järjestelmiä läpinäkyvästi yritysten ja kuluttajien näkökulmasta.

Jos järjestelmässäsi on mukana useita toimijoita, me olemme liima, joka pitää kokonaisuuden kasassa tehtävän laajuudesta ja vakavuudesta riippumatta. Yrityksesi työntekijät voivat olla yhteydessä meihin kaikissa sovellustasi koskevissa asioissa, joten jätä tuki, neuvonta ja reititys meille.

Image

Miika Enfo

Text

Miten palvelumme hyödyttävät yritystäsi?

Anna meidän tehdä raskaat työt! Voit keskittyä ja panostaa tehtäviin, joilla on merkitystä, kuten jatkuvaan kehitykseen, omistajuuteen ja liiketoimintavaatimuksiin valvonnan ja vianselvityksen sijaan.

Usean toimijan ympäristössä erikseen määrittämättömät alueet saattavat jäädä sinun vastuullesi, ja loppukäyttäjilläsi voi olla vaikeuksia löytää oikea tukikanava eri vaihtoehdoista. Me haluamme tarjota sinulle yhden kanavan ja luotetun kumppanin, jolloin voit rauhassa keskittyä ydintoimintaasi. Me tarjoamme koko paketin kehityksestä ylläpitoon.
 

Kokonaisvaltaista toiminnallisuutta 

Olette ehkä kehittäneet sovelluksen, joka mullistaa liiketoimintanne tai tekee ihmisten arjesta helpompaa. Silloin käyttökatkot käyvät kalliiksi. Siksi Enfo ei erottele sovellustukea muusta tekemisestään. Vanha tapa, jossa front end on irrallaan back endistä ja infra softasta, ei enää takaa sovelluksen toimintaa silloin, kun kysyntä käy kuumimmillaan. Enfo on täyden paketin palveluntarjoaja: kun aloitat kanssamme yhteistyön, saat käyttöösi 900 datan asiantuntijaa, jotka etsivät juuri sinulle parhaiten sopivat tavat sovellusten toteuttamiseen.
 

Älä jää pilvestä

Pilvipalveluiden markkinat kaksinkertaistuvat joka vuosi. Kun siirrät sovelluksesi pilveen, voit vastata kysynnän muutoksiin kustannustehokkaasti ja turvallisesti. Me olemme pilvessä kotonamme ja teemme yhteistyötä kaikkien suurimpien teknologiantoimittajien kanssa. Enfon ratkaisuiden valttikortti on integraatio- ja järjestelmäkehitystiimien tiivis yhteistyö. Meidät valittiin hiljattain kumppaniksi digitalisaatioprojektiin, jossa toteutusteknologia oli toissijainen kysymys. Tiimiemme rakenne käänsi vaakakupin Enfon hyväksi: löimme pöytään aina käytettävissä olevan tiimin, johon kuului pilvikehittäjiä, integraattoreita, UX-/UI-kehittäjiä, kysyntäpäällikkö ja testaustiimi sekä pitkäjänteinen DevOps-miehitys ja ympärivuorokautinen tuki.
 

Tutustutaan paremmin

Yhteistyökumppanisi pitää pystyä toimittamaan palvelut aikataulussa ja budjetissa. Kiinteä hinnoittelu edellyttää asiakkaan liiketoimintamallin syvällistä ymmärrystä. Siksi aloitamme jokaisen kumppanuuden tiiviillä taustatutkimuksella ja workshoppauksella.

Kunnolliset määritykset takaavat, että meillä on sama käsitys yhteistyöstä ja varmistavat nopeat toimitukset sekä ehkäisevät niin isot kuin pienetkin ongelmat.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072