Skip to main content

Image

Digitalization
Palvelumme

Tietoliikennepalvelut

Tietoliikennepalvelut

Service area icon

data service area

First section text

Sujuvat tietoliikennepalvelut ovat liiketoiminnan perusedellytys . Tietoliikenneverkoissa siirretään paljon liiketoimintakriittistä tietoa ja hallinnoidaan suurta määrää eri laitteita. Toiminnan jatkuvuuden turvaaminen edellyttää toimivaa ja luotettavaa tietoverkkoratkaisua. Me Enfolla haluamme toimia kokonaisvaltaisena kumppanina myös tietoliikenneratkaisujen osalta.

Räätälöityjä kokonaisratkaisuja

Me Enfolla ymmärrämme, että organisaatioiden tietoliikennetarpeet voivat olla hyvin erilaisia. Palveluaikavaihtoehtomme ulottuvat 24/7-palveluun saakka. Laaja-alaisen asiantuntemuksemme avulla suunnittelemme kullekin organisaatiolle oikeanlaisen kokonaisratkaisun hyödyntämällä muun muassa seuraavia palveluosa-alueita:

Content sections

Image

Petteri Boström, Helvar

Yhteistyö Enfon kanssa sujui hyvin koko projektin ajan. Olemme äärimmäisen tyytyväisiä Enfon verkkoasiantuntijaan ja koko Enfoon: Enfo on osoittanut, että ammattitaitoisia henkilöitä löytyy heiltä jokaiseen tarpeeseen.

Author

Petteri Boström

Author's title

IT Services and Operations Lead, Helvar

Text

Lähiverkkopalvelut

Lähiverkkopalvelussa Enfo vastaa Asiakkaan lähiverkon valvonnasta, hallinnasta ja ympäristön kehittämisestä. Enfo valvoo Asiakkaan lähiverkon laitteita ja reagoi valvontajärjestelmästä tai Asiakkaalta tuleviin tapahtumiin, tai verkonhallintajärjestelmän tuottamaan ennakoivaan trendidataan. Lähiverkkopalvelu kattaa sekä langalliset että langattomat lähiverkot.

Palomuuripalvelut

Palomuuripalvelussa Enfo valvoo Asiakkaan palomuureja ja toteuttaa niihin liittyen työpyyntöjä ja häiriönhallintaa sovitun palveluajan mukaisesti. Palvelua voidaan tuottaa keskitetysti Enfon jaetusta palomuurikapasiteetista tai Asiakkaan omistamille palomuureille. 

Etäyhteydet (VPN)

Etäyhteyspalvelu tarjoaa tietoturvallisen, sovelluspohjaisen tavan ottaa työasemalta tai mobiililaitteelta yhteys asiakasyrityksen sisäverkkoon hyödyntäen Enfon yksityisessä pilvessä sijaitsevia yhteyspisteitä. Etäyhteyspalvelu on täysin integroitavissa Asiakkaan olemassa olevan yritysverkon arkkitehtuuriin.

DDoS-suojauspalvelu

DDoS-suojauspalvelu tarjoaa kattavan DDoS-hyökkäysten havaitsemisen mahdollistaen  nopean tunnistamisen ja reagoinnin. Kehittyneet liikenteen profilointialgoritmit ja reaaliaikaiset liikenteen analysointityökalut voivat nopeasti tunnistaa DDoS-hyökkäysten lähteet ja luonteen.

Palvelu estää haitallisen liikenteen automaattisesti samalla, kun se sallii laillisen liikenteen läpikulun ilman muutoksia. Hyökkäyksen sattuessa käynnistetään torjuntatoimenpiteet.

Verkkotunnusten hallinta

Julkisten DNS-tietueiden hallintapalvelun avulla Asiakas keskittää esim. yritys.fi ja yritys.com verkkotunnusten hallintaan liittyvät asiat Enfolle. Palvelussa Enfo vastaa domain-tietueiden ylläpidosta ja muutoshallinnasta. Palveluun kuuluu perustasolla DNS-tietueen voimassaolon valvonta ja uusiminen. 

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Juha Kukka standing portrait

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072

Picture

Sanna Mari Alppivuori standing portrait

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 50 444 6995