Skip to main content

Image

Analytics laptop Enfo
Palvelumme

Tietoturva

First section media

Master_data_management_consultant_enfo

Tietoturva

Service area icon

security icon

First section text

Turvallisuutta digitaalisessa maailmassa

Mitä digitaalisempi arkemme on, sitä suuremmaksi turvallisuuden tarve kasvaa. Siksi yrityksen digitaalisen jalanjäljen jatkuva turvaaminen edellyttää liiketoiminnan tarpeisiin ja rooleihin räätälöityä ympärivuorokautista tietoturvaa. Nykyään on tarjolla runsaasti erilaisia työkaluja, mutta selkeän kuvan muodostaminen liiketoiminnan uhista vaatii osaamista, jota Enfolta löytyy. 

Riskienhallinta edellyttää jatkuvuutta, oikeiden suojakeinojen valintaa ja kattavaa suunnittelua. Mitä jos haittaohjelma pääsee järjestelmiisi? Oletko valmistautunut vakavaan hyökkäykseen tai tietomurtoon? Ovatko yrityksesi häiriönhallintaprosessit ajan tasalla? 

 

Digitaalisessa ympäristössä toimiminen edellyttää uhkien tunnistamista ja havaitsemista sekä niiltä suojautumista. Oletteko varautuneet niihin? Me voimme auttaa.
 

Enfo suojaa resurssit pilvessä ja konesalissa

Olivatpa ratkaisusi sitten pilvi-, hybridi- tai konesalipohjaisia, tarvittavat riskinarvioinnit ja työkalut ovat samankaltaisia. Tarjoamme liiketoimintakriittisille resursseille jatkuvan valvonnan, resurssien palautuksen, haavoittuvuuksien etsinnän, asetusten tarkistukset, häiriöiden käsittelyn ja niihin reagoinnin palvelut. Ammattitaitoisten analyytikkojen ja kumppaniverkoston avulla laadimme yrityksellesi tehokkaan ja edullisen suunnitelman kriittisimpien resurssien turvaamiseksi.
 

Enfo kattaa kaikki tietoturvatarpeet

Haavoittuvuuksien ennakoiva hallinta on yrityksen tietoturva-aseman kannalta kriittistä. Uhkien tunnistaminen on tämän päivän tietoturvaa, ja Enfo tarjoaakin yrityksellesi uusimmat työkalut poikkeavuuksien havaitsemiseen. Näin pysyt aina askeleen hyökkääjien edellä. Jatkuvan tutkimus- ja kehitystyön ansiosta uhkien havaitsemispalvelumme takaa aina ajantasaisen kuvan yrityksesi uhkaympäristöstä. 

Tietoturvapalveluiden pitää pystyä nopeisiin rytminvaihdoksiin ja kyetä reagoimaan vaihteleviin tilanteisiin. Enfo tarjoaa kattavat lokinhallinta-, tietoturva- ja häiriönhallintapalvelut (SIEM). Tarjoomamme sisältää myös sovellusten tietoturvatestauksen, tuotemerkkien suojauksen, pimeän verkon tarkkailun ja neuvontapalvelut sekä häiriöihin reagoinnin, riskien ja verkon eheyden arvioinnit, tietoturvan ja vaatimustenmukaisuuden sekä viitekehykset kuten NIST ja HIPAA.

Content sections

blogg

Text

Digitaalinen identiteetti – tietoturvaa loppukäyttäjälle

Organisaatioiden suurin haaste ovat ihmiset, jotka eivät ole saaneet riittävää tietoturvakoulutusta. Me keskitymme yrityksenne digitaalisen identiteetin turvaamiseen. Sen tärkeä osa-alue on Identiteetin ja pääsynhallinta (IAM), jonka avulla suojaamme arkaluontoiset tiedot ja järjestelmät sekä tarjoamme koulutusta yrityksenne tietoturvakäytäntöjen parantamiseksi. Etsittekö ratkaisua organisaation pilvipohjaisten identiteettien suojaamiseen tai pääsynhallinnan ja tunnistamisen turvaamiseen? Tai haluatteko visualisoida käyttöoikeudet Identiteettien hallinnointi ja hallinta (IGA) -ratkaisulla? Enfolta löytyy sopiva ratkaisu.

Enfo on johtava digitaalisen identiteetin elinkaariratkaisujen tarjoaja. Avullamme varmistatte, että identiteetit pysyvät hallinnassanne ja päätätte itse, kenellä on pääsy mihinkin tietoon. IAM antaa oikeille henkilöille pääsyn oikeisiin resursseihin oikeaan aikaan oikeista syistä. Edistyneillä identiteetinhallintatoiminnoilla asiakkaamme voivat tehostaa tietoturvatoimintojaan, tukea omaa digitaalista muutostaan ja omaksua uusia liiketoiminta-aloitteita. 

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072

Palvelut alueella Tietoturva