Skip to main content

Image

Person using meeting room device
Palvelumme

Tietoturva

Tietoturva

Service area icon

security icon

First section text

Turvallisuutta digitaalisessa maailmassa

Mitä digitaalisempi arkemme on, sitä suuremmaksi turvallisuuden tarve kasvaa. Siksi yrityksen digitaalisen jalanjäljen jatkuva turvaaminen edellyttää liiketoiminnan tarpeisiin ja rooleihin räätälöityä ympärivuorokautista tietoturvaa. Nykyään on tarjolla runsaasti erilaisia työkaluja, mutta selkeän kuvan muodostaminen liiketoiminnan uhista vaatii osaamista, jota Enfolta löytyy. 

Riskienhallinta edellyttää jatkuvuutta, oikeiden suojakeinojen valintaa ja kattavaa suunnittelua. Mitä jos haittaohjelma pääsee järjestelmiisi? Oletko valmistautunut vakavaan hyökkäykseen tai tietomurtoon? Ovatko yrityksesi häiriönhallintaprosessit ajan tasalla? 

 

Digitaalisessa ympäristössä toimiminen edellyttää uhkien tunnistamista ja havaitsemista sekä niiltä suojautumista. Oletteko varautuneet niihin? Me voimme auttaa.
 

Enfo suojaa resurssit pilvessä ja konesalissa

Olivatpa ratkaisusi sitten pilvi-, hybridi- tai konesalipohjaisia, tarvittavat riskinarvioinnit ja työkalut ovat samankaltaisia. Tarjoamme liiketoimintakriittisille resursseille jatkuvan valvonnan, resurssien palautuksen, haavoittuvuuksien etsinnän, asetusten tarkistukset, häiriöiden käsittelyn ja niihin reagoinnin palvelut. Ammattitaitoisten analyytikkojen ja kumppaniverkoston avulla laadimme yrityksellesi tehokkaan ja edullisen suunnitelman kriittisimpien resurssien turvaamiseksi.
 

Enfo kattaa kaikki tietoturvatarpeet

Haavoittuvuuksien ennakoiva hallinta on yrityksen tietoturva-aseman kannalta kriittistä. Uhkien tunnistaminen on tämän päivän tietoturvaa, ja Enfo tarjoaakin yrityksellesi uusimmat työkalut poikkeavuuksien havaitsemiseen. Näin pysyt aina askeleen hyökkääjien edellä. Jatkuvan tutkimus- ja kehitystyön ansiosta uhkien havaitsemispalvelumme takaa aina ajantasaisen kuvan yrityksesi uhkaympäristöstä. 

Tietoturvapalveluiden pitää pystyä nopeisiin rytminvaihdoksiin ja kyetä reagoimaan vaihteleviin tilanteisiin. Enfo tarjoaa kattavat lokinhallinta-, tietoturva- ja häiriönhallintapalvelut (SIEM). Tarjoomamme sisältää myös sovellusten tietoturvatestauksen, tuotemerkkien suojauksen, pimeän verkon tarkkailun ja neuvontapalvelut sekä häiriöihin reagoinnin, riskien ja verkon eheyden arvioinnit, tietoturvan ja vaatimustenmukaisuuden sekä viitekehykset kuten NIST ja HIPAA.
 

Turvaa loppukäyttäjälle

Jokaisen organisaation suurin uhka muodostuu ihmisistä, joilla ei ole riittävää tietoturvakoulutusta. Me huolehdimme identiteettien ja pääsyoikeuksien hallinnasta ja tarjoamme yrityskulttuuria edistävää koulutusta. Tarvitsittepa identiteettien suojaamista pilvessä tai todennettavaa tarkastusketjua sekä lokinhallintaa, Enfolta löytyy sopiva ratkaisu. 

Kartoitamme asiakkaidemme järjestelmien haavoittuvuudet ja paikkaamme ne uuden sukupolven päätelaitteiden suojausratkaisujen avulla. Takaamme asiakkaidemme loppukäyttäjille tietoturvallisen, nykypäivän tietosuoja- ja hallinnointivaatimuksien mukaisen työpaikan.

Palvelut alueella Tietoturva