Skip to main content

Image

Person working on couch
Palvelumme

Workplace

Työpaikka ovat sen käyttäjät

Workplace

Service area icon

workplace icon

First section text

Tämän päivän työpaikalla saattaa olla edustettuna viisi sukupolvea. Osa käyttäjistä on diginatiiveja, toisille teknologia, laitteet ja ohjelmistot ovat täysin vieraita. Millainen käyttäjäpalvelu pitäisi kaikki työntekijät tyytyväisinä? 

Kaikki työpaikat ovat erilaisia, ja jokaisella yrityksellä ja käyttäjällä on omat tarpeensa. Esimerkiksi toimistossa istuvalla sairaalan hallintojohtajalla on varsin erilaiset IT-tarpeet kuin osastoilla työskentelevällä hoitohenkilökunnalla. Erilaiset tarpeet edellyttävät uudenlaista ajattelua – yksi vakiopalvelu tai teknisen tuen malli ei yksinkertaisesti enää riitä. Enfo ajaa muutosta kohti aidosti käyttäjäkeskeistä työpaikkaa.

Mittaa käyttäjäkokemusta, älä palveluiden detaljeja

Nykypäivän työpaikat ovat määritelleet palveluiden laadun uudelleen. Perinteiset tekniset mittarit, kuten tuen vasteajat eivät mittaa sitä kaikkein tärkeintä: loppukäyttäjän kokemusta. Loppukäyttäjien ongelmien havaitseminen ja ratkaiseminen ennen kuin he ovat edes niistä tietoisia on meidän mittapuumme. Enfon työpaikkapalvelut mahdollistavat sujuvan ja tuottavan työn asiakkaillemme. Me suunnittelemme palvelut yksilöllisesti käyttäjälle: sinulle. 

Content sections

Olemme päässeet kumppanuuden tasolle, jossa Enfon ihmiset kuuluvat myös meihin.

Author

Maarit Laakkonen

Author's title

Otava-konsernin tietohallintojohtaja

Text

Joustavuus kasvattaa riskiä 

Käyttäjäkeskeisyys merkitsee räätälöidympiä ratkaisuja. Mutta mitä yksilöllisempi ympäristö, sitä suuremmat ovat myös tietoturvariskit. Käyttäjien omien laitteiden käyttö ja järjestelmien helppo käytettävyys missä ja milloin vain altistavat yrityksen tietomurroille. Uhat kuten O365 phishing tulevat entistä lähemmäs loppukäyttäjää ja ovat käyttäjämäärien kasvun johdosta suurempia kuin koskaan.

Menestyvä työpaikka

Yhdistämällä loppukäyttäjän, laitteiden, turvallisuuden, yhteistyön ja sovellusten näkökulmat Enfo vastaa kaikkiin modernin työpaikan tarpeisiin. Kun laitteet ja prosessit toimivat sujuvasti, tehokkuus ja tuottavuus kasvavat. Kun henkilöstö voi esimerkiksi käyttää työpaikallaan haluamiaan laitteita, he ovat paitsi tuottavampia, myös tyytyväisempiä. 

Ihmiset ovat siirtymässä vanhanmallisista toimistoista uuden työn maailmaan, joka ei ole sidottu aikaan, paikkaan tai laitteeseen. Fyysiset etäisyydet ja organisatoriset rajat ylittyvät reaaliajassa. Enfo tarjoaa kattavan käyttäjäpalvelun, joka vastaa työpaikan kaikkiin teknisiin tarpeisiin. 

Työntekijöillä voi olla vapaus valita laitteensa ja työn tekopaikka. Sekä sisäinen että ulkoinen yhteistyö voi olla paljon tuottavampaa. Työ voi olla turvallista ja tehokasta. Jos tämä kuulostaa hyvältä, ota yhteyttä. Me rakennamme työympäristön yrityksesi ja sen työntekijöiden ehdoilla. Työpaikan, jossa kaikilla on mahdollisuus menestyä.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072