Skip to main content

Image

Image

default image 3
Palvelumme

Masterdatan hallinta

Content sections

Text

Parempaa liiketoimintaa

Jokaisen organisaation toiminta pohjautuu käyttäjien, asiakkaiden, tuotteiden ja toiminnan tuottamaan dataan. Kuinka hyviä te olette hallitsemaan tätä tietotulvaa, ja onko teillä varmasti siihen parhaat mahdolliset ratkaisut? Me olemme luotettu neuvonantajasi, kun haluat varmistua siitä, että organisaatiosi saa masterdatasta kaiken arvon irti ja oma henkilöstönne voi keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen. 

Masterdata on suoraan liiketoiminnasta kerättyä tietoa. Datan hallinta koskee sekä ydinpalveluidenne pyörittämiseen tarvittavaa operatiivista masterdataa että analyyttistä masterdataa, jolla perusdataa täydennetään tietojen analysointia varten. Kun saatte otteen yrityksenne operatiivisesta masterdatasta, se voi paljastaa toiminnasta helposti korjattavia epäkohtia. Voi olla, että esimerkiksi tarjoatte samaa palvelua kahdesti samoille asiakkaille tai jollakin toiminnan osa-alueella on ongelmia vaatimustenmukaisuuden kanssa. Matkan varrella voitte lisäksi automatisoida turhat manuaaliset prosessit.

Analyyttinen masterdata kuriin

Analyyttinen masterdata täydentää operatiivista masterdataa ja mahdollistaa analytiikan. Useimmiten siihen tarvitaan vertailutaulukko tai tietty hierarkia kahden masterdatan lähteen välillä. Tulevaisuuden tarpeisiin vastaavan tietovaraston rakentaminen on erittäin vaikeaa ilman analyyttisen masterdatan järjestelmällistä hallintaa. Se antaa pohjat yrityksesi tietojen kehittyneelle käytölle.

Kestävää masterdataa

Analyyttisten masterdataratkaisujen rakentaminen on osa Enfon DNA:ta, ja huomioimme sen alusta alkaen jokaisessa asiakkuudessa. Lähestymme masterdatan hallintaa asiakkaamme tarpeiden kautta. Ensin laitamme kriittiset peruselementit ensin kuntoon, jonka jälkeen uusia elementtejä voidaan lisätä ketterästi asiakkaan tarpeiden mukaan. Ratkaisumme muodostavat saumattoman kokonaisuuden, joka varmistaa masterdatan laadun ja pitää yrityksesi toiminnan sujuvana. Enfon 900 asiantuntijaa hallitsevat datan kaikki osa-alueet, joten me pystymme integroimaan ja siirtämään datanne siten, että dataa sisältävät järjestelmät tukevat toisiaan eivätkä kilpaile keskenään.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358504446995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358405719072

Picture

Image

person default image

Yhteyshenkilö

Kristian Palmén

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358405855611