Skip to main content

Image

Image

default image 5
Palvelumme

Integraatiot

Integraatiot

Service area icon

integrations icon

First section text

Kaksi vuosikymmentä sitten integraatio oli puhtaasti IT-osastojen sisäistä toimintaa, jossa dataa siirrettiin järjestelmästä toiseen. Nykyään se on jotakin aivan muuta. IT ja integraatiot voivat täyttää organisaatiosi kasvavan tiedontarpeen nopeasti ja tehokkaasti, jos ne viedään lähelle liiketoimintaa.

Sovellukset paisuttavat integraatioiden tarvetta

Elämme informaatioekosysteemissä, jossa kaikki liittyy kaikkeen. Integraatioiden tarve kasvaa eksponentiaalisesti, kun lukemattomat sovellukset hyödyntävät eri lähteistä kerättyä tietoa. Tehokkaat ja paikkansapitävät tietovirrat auttavat sinua tekemään parempia päätöksiä, kehittämään nykyistä liiketoimintaanne ja tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin. Tämä muutos ei kuitenkaan ole mahdollinen ilman asiantuntemuksella toteutettuja integraatioita.

Liiketoimintaa tukemassa

Dataa on kaikkialla, mutta asiakkaamme tarvitsevat yleensä apua reaaliaikaisen datan keräämisessä, jäsentämisessä ja hyödyntämisessä. Kannattava toiminta edellyttää oikeita tietoja oikeaan aikaan, oikeassa paikassa ja oikeaan hintaan. Enfon 200 integraatioasiantuntijaa tekevät joka päivä töitä sen eteen, että tieto virtaa sinun integraatioissasi ja auttavat tehostamaan henkilöstösi työtä erilaisilla itsepalveluratkaisuilla. 

Jos työhösi liittyy tietoa, integraatiot tuottavat sinulle arvoa. Teknologiset siilot ja integraatio itsenäisenä palvelualana tulevat katoamaan seuraavan vuosikymmenen aikana, ja integraatioista tulee jokaisen ratkaisun sisäänrakennettu osa, koska se on tiedonkulun kannalta yksinkertaisesti välttämätöntä.

Valoisa tulevaisuus pilvessä

Pilvi ja käytön mukaan maksettavat lisenssit tuovat ennen vain suuryritysten saavutettavissa olevan teknologian kaikkien ulottuville. Enää ei puhuta työkaluista ja ohjelmista, vaan palveluista ja innovaatioista. Onko yrityksesi vuosien systemaattisesta integraatiotyöstä huolimatta edelleen jumissa paikallisten ratkaisujen sekä kiinteiden lisenssien ja kustannusrakenteiden suossa? Tai oletteko kenties vasta aloittamassa organisoidun työn integraation saralla? Me kuljemme rinnallasi yrityksesi matkalla kohti pilveä. 

Enfolla on kokemusta niin perinteisistä kuin uusista, palvelimettomista ratkaisuistakin, ja meillä on parhaat edellytykset löytää niistä teille parhaiten sopiva yhdistelmä. Meillä koko integraatioympäristönne on turvallisissa käsissä. Selvitämme parhaan tavan vastata tarpeisiinne, korotamme organisaatiosi IT-teknologian seuraavalle tasolle, rakennamme tarvittavan arkkitehtuurin ja autamme sinua pilvistrategian valinnassa.

Nopea startti Enfon kanssa

Hyväksi havaittu Baseline-metodologia antaa yrityksesi integraatiokyvykkyyksien kehittämiselle lentävän lähdön. Prosessi alkaa workshopeilla, joissa yhdistämme Enfon integraatio-osaamisen omaan liiketoimintaosaamiseenne. Niiden pohjalta syntyy helposti ylläpidettävä ja skaalautuva integraatiokokonaisuus.
 

Content sections

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358504446995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358405719072

Palvelut alueella Integraatiot