Skip to main content

Image

Image

default image 5
Palvelumme

Integraatioiden hallinnointi

Content sections

Text

Integraatioiden hallinnointi varmistaa, että oikeat asiat tapahtuvat tehokkaasti, läpinäkyvästi ja turvallisesti. Ilman kunnollista hallinnointia IT-kustannukset karkaavat helposti, ja kertyvä tekninen velka voi aiheuttaa kierteen, joka estää IT:tä tukemasta liiketoimintaa.

Hitaasta ympäristöstä nopeaan

Liiketoiminnassa tarvitaan usein välittömiä ratkaisuja, ja perinteisillä IT-toiminnoilla on usein vaikeuksia vastata näihin tarpeisiin. Sen seurauksena liiketoimintapuoli on ehkä aloittanut omia IT-projektejaan, joka on johtanut monimutkaisiin ja kalliisiin IT-ympäristöihin, joissa organisaation eri osissa on käytössä liuta erilaisia ratkaisuja. Kun kaikki pelaavat omaa peliään, yhtiöön voi syntyä varjo-IT:n ekosysteemi, joka ei ole kenenkään hallinnassa. Hyvä hallinnointi luo rakenteen, jonka avulla yrityksenne tietotekniikka tukee liiketoimintaa joustavasti. Se tuo IT-hankkeisiin läpinäkyvyyttä ja mahdollistaa parhaiden käytäntöjen sekä automaation täysimittaisen hyödyntämisen.

Fiksuja investointeja minimaalisella riskillä

Hallinnointi tarjoaa toimintaohjeet, työtavat, työkalut ja ohjausmekanismit, jotka antavat runsaasti tietoa siitä, milloin ja mihin sinun kannattaa investoida. Kaikki alkaa liiketoimintasi ydintiedoista. Tietysti voitte hoitaa organisaationne tehtävät sadoilla eri sovelluksilla niin kuin ennenkin. Tai sitten antaa kaiken yhden, automatisoidun järjestelmän hallittavaksi. Enfon kehittämät parhaat käytännöt kertovat teille, miten saatte hallinnointityökaluista eniten arvoa pienimmällä riskillä. 

Valitse oikea tieto

Kaikkialla on nykyään saatavilla valtavasti tietoa, mutta suurin osa siitä ei ole ainutlaatuista, vaan päällekkäistä ja kopioitua. Asianmukaisella hallinnoinnilla voitte tunnistaa ja valita oikeat tiedot oikeista lähteistä, esimerkiksi rakentamalla yhden ohjelmointirajapinnan yhtiönne ydintietoja varten. Hallinnointi ei ainoastaan tehosta organisaation kykyä käyttää tietoja tehokkaasti uudelleen, se myös parantaa tiedon saatavuutta. 

Teknisestä velasta lisäarvoon

Tekninen velka voi kertyä nopeasti. Dokumentaatiot, arkkitehtuurit, alustat, testaus, automaatio, tietojen analyysi – jos yksikin palikka puuttuu, yhteys liiketoiminnan ja IT:n välillä katkeaa. Hallinnointi rakentaa sillan niiden välille. Lisäksi se ratkaisee lähdejärjestelmien tietojen laatuongelmat automaation keinoin. Mitä enemmän automatisoitte, sitä laadukkaampaa tietoa saatte liiketoimintanne kasvun tueksi.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358504446995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358405719072