Skip to main content

Image

Image

default image 1
Palvelumme

Tietoturva

Tietoturva

Service area icon

security icon

First section text

Turvallisuutta digitaalisessa maailmassa

Mitä digitaalisempi arkemme on, sitä suuremmaksi turvallisuuden tarve kasvaa. Siksi yrityksen digitaalisen jalanjäljen jatkuva turvaaminen edellyttää liiketoiminnan tarpeisiin ja rooleihin räätälöityä ympärivuorokautista tietoturvaa. Nykyään on tarjolla runsaasti erilaisia työkaluja, mutta selkeän kuvan muodostaminen liiketoiminnan uhista vaatii osaamista, jota Enfolta löytyy. 

Riskienhallinta edellyttää jatkuvuutta, oikeiden suojakeinojen valintaa ja kattavaa suunnittelua. Mitä jos haittaohjelma pääsee järjestelmiinne? Oletteko valmistautuneet vakavaan hyökkäykseen tai tietomurtoon? Ovatko yrityksenne häiriönhallintaprosessit ajan tasalla? 

Digitaalisessa ympäristössä toimiminen edellyttää uhkien tunnistamista ja havaitsemista sekä niiltä suojautumista. Onko yrityksenne varautunut niihin? Me voimme auttaa.

Enfo suojaa resurssinne pilvessä ja konesalissa

Olivatpa ratkaisunne sitten pilvi-, hybridi- tai konesalipohjaisia, tarvittavat riskinarvioinnit ja työkalut ovat samankaltaisia. Tarjoamme liiketoimintakriittisille resursseillenne jatkuvan valvonnan, resurssien palautuksen, haavoittuvuuksien etsinnän, asetusten tarkistukset, häiriöiden käsittelyn ja niihin reagoinnin palvelut. Ammattitaitoisten analyytikkojen ja kumppaniemme verkoston avulla laadimme yrityksellesi tehokkaan ja edullisen suunnitelman kriittisimpien resurssienne turvaamiseksi.

Enfo kattaa kaikki tietoturvatarpeenne

Haavoittuvuuksien ennakoiva hallinta on yrityksen tietoturva-aseman kannalta kriittistä. Uhkien tunnistaminen on tämän päivän tietoturvaa, ja Enfo tarjoaa yrityksellesi uusimmat työkalut poikkeavuuksien havaitsemiseen, jotta pysytte aina askeleen hyökkääjien edellä. Jatkuvan tutkimus- ja kehitystyön ansiosta uhkien havaitsemispalvelumme takaa aina ajantasaisen kuvan yrityksenne uhkaympäristöstä. 

Tietoturvapalveluiden pitää pystyä nopeisiin rytminvaihdoksiin ja kyetä reagoimaan vaihteleviin tilanteisiin. Enfo tarjoaa kattavat lokinhallinta-, tietoturva- ja häiriönhallintapalvelut (SIEM). Tarjoomamme sisältää myös sovellusten tietoturvatestauksen, tuotemerkkien suojauksen, pimeän verkon tarkkailun ja neuvontapalvelut sekä häiriöihin reagoinnin, riskien ja verkon eheyden arvioinnit, tietoturvan ja vaatimustenmukaisuuden ja hallinnointiverkot, kuten NIST ja HIPAA.

Turvaa loppukäyttäjälle

Jokaisen organisaation suurin uhka muodostuu ihmisistä, joilla ei ole riittävää tietoturvakoulutusta.
Me huolehdimme identiteettien ja pääsyoikeuksien hallinnasta ja tarjoamme yrityskulttuurianne edistävää koulutusta. Tarvitsitte sitten identiteettien suojaamista pilvessä tai todennettavaa tarkastusketjua sekä lokinhallintaa, Enfolta löytyy sopiva ratkaisu. 

Kartoitamme asiakkaidemme järjestelmien haavoittuvuudet ja paikkaamme ne uuden sukupolven päätelaitteiden suojausratkaisujen avulla. Takaamme asiakkaidemme loppukäyttäjille tietoturvallisen, nykypäivän tietosuoja- ja hallinnointivaatimuksien mukaisen työpaikan.

Content sections

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358504446995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358405719072