Skip to main content

Image

Image

default image 5
Palvelumme

Itsepalveluratkaisut (Zervicepoint)

Content sections

Text

Automatisoi työpaikkasi moderniksi

Zervicepoint-itsepalveluratkaisu automatisoi liiketoimintaprosessit niin, että kollegasi voivat keskittyä omiin vahvuuksiinsa. Ne ovat ne jokapäiväisen työn pienet detaljit, jotka joko parantavat tai jarruttavat tuottavuutta. Laadukkaan datan puute, kömpelöt manuaaliset prosessit ja tietoähky voivat haaskata kallista aikaa, joka olisi voitu käyttää uuden luomiseen. 

Mukana arjessa

Oli työmaasi sitten toimisto tai tehdas, työpäivässä riittää manuaalista työtä vaativia, toistuvia prosesseja ja tehtäviä. Niiden laittaminen kuntoon kannattaa sekä tuottavuuden että mielenrauhan näkökulmasta. Me annamme työaikasi sinulle takaisin automatisoimalla monimutkaisetkin liiketoimintaprosessit ja tehtävät niin, että tuotteesi pääsevät markkinoille nopeammin ja laadukkaampina ja data sekä tietovirrat pysyvät hallussa. Tai jos jokin prosessi vaatii erityistä huomiota, voimme esimerkiksi kasvattaa perehdytyksen automaatioastetta.

Pidä prosessit ja data hallinnassa

Meillä on jotakin, mitä ihan jokaisella hallinnoitujen palveluiden tarjoajalla ei ole: oma tuote. Sen multitenancy-teknologia mahdollistaa IT-resurssien turvallisen jakamisen useiden sovellusten välillä ja antaa datasi hallinnan takaisin sinun käsiisi. Eikä se ole vain IT-yrityksiä varten. Metsäyhtiö Södra otti Zervicepointin käyttöön koko organisaatiossaan henkilöstöprosessit edellä. Entä tulokset? Randstad Employer Brand Research kruunasi Södran vuoden 2018 vetovoimaisimmaksi työnantajaksi.

Mikä on suuntasi?

Me laitamme loppukäyttäjäsi kuskin paikalle, ja se edellyttää reagointikykyä ja toimivaa palvelumuotoilua. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta et koskaan jäisi jumiin tuotteesi kanssa. Emme vain rakenna ja toteuta, me myös tuemme ja ylläpidämme. Otamme prosessisi haltuun, jotta sinä voit tehdä saman tuotteellesi. Akatemiamme tarjoaa Zervicepoint-koulutusta perusasioista aina sille tasolle, että voit kehittää työkalua oman organisaatiosi tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358504446995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358405719072