Skip to main content

Kuva

Image

default image 1
Uutiset

Enfo kehittää cloud care -kyvykkyyttä SAP:ille

Sisältökappaleet

Text

Enfo ja Zuite Business Consulting yhdenmukaistavat tarjoomansa SAP:in pilvipalveluiden ympärillä. Enfo on vähemmistöosakkaana Zuite Business Consultingissa. Yhdessä Zuiten omistajien kanssa Enfo myös selvittää mahdollisuuksia syventää yhteistyötä entisestään vahvistaen näin puitteita tukea asiakkaita datan hallinnassa, jalostamisessa, analysoinnissa ja käytössä.

”Siirtymä pilveen on huikea. Tällä hetkellä neljä viidestä liiketoimintakriittisestä sovelluksesta sijaitsee konesalissa. Enfon näkemyksen mukaan seuraavan viiden vuoden aikana kolme-neljä viidestä liiketoimintaratkaisusta siirretään pilveen. Pilveen siirretään myös yritysten sovelluksia yhdistävät toiminnanohjausjärjestelmät (ERP) ja tässä haluamme olla etujoukoissa mahdollistaen asiakkaidemme datalähtöisen muutoksen. Vain pilven avulla yrityksen koko ekosysteemin tietovarannot voidaan tuoda aidosti yhteen liiketoiminnan arvoa lisäävällä tavalla. Toukokuussa julkaisimme Enfon uuden Cloud Care -konseptin Tukholmassa pidetyssä AWS-konferenssissa. Rakennamme Enfon pilvitarjooman samalle palvelutasolle, josta Enfon konesalipalvelut ovat tunnettuja”, sanoo Enfon toimitusjohtaja Seppo Kuula.

”Pilviperusteisten ERP-ratkaisujen markkinat kypsyvät nopeasti ja SAP on globaalisti isoin ERP-peluri. Zuitella on SAP:in järjestelmäosaamisen lisäksi syvää prosessi- ja businessosaamista. Näemme myös paljon yhteistyön mahdollisuuksia integraatioissa sekä javakompetensissä erinomaisen käyttökokemuksen kannalta. Haluamme myös skaalata ruotsalaista menestystämme muihin Pohjoismaihin”, sanoo Carl Östholm, Zuiten toimitusjohtaja.

Jaa