Skip to main content
Uutinen

Enfolle merkittävä tunnustus Microsoft Azure -analytiikkaratkaisujen osaamisesta

Sisältökappaleet

Text

Enfo on saanut Microsoftin ”Analytics on Microsoft Azure Advanced Specialization” -tunnustuksen vahvasta osaamisestaan Microsoft Azure -analytiikkaratkaisuissa. Tunnustus voidaan myöntää yrityksille, jotka täyttävät Microsoftin korkeat vaatimukset muun muassa myyntivolyymin, henkilöstön asiantuntemuksen ja onnistuneiden asiakasprojektien osalta. Enfo saavutti tunnustuksen ensimmäisten joukossa Pohjoismaissa.

Tämä Advanced Specialization -tunnustus voidaan myöntää ainoastaan Microsoftin sertifioiduille Gold Cloud Platform Competence -kumppaneille. Lisäksi sen saamiseen edellytetään vahvaa ja syvällistä osaamista laadukkaissa ja turvallisissa analytiikkaratkaisuissa, sekä kykyä tukea asiakkaiden datavarantojen kattavaa hyödyntämistä näiden ratkaisujen avulla.  

Enfolle tämän tunnustuksen saavuttaminen on keino erottua markkinoilla ja viestiä asiakkaille osaamisestaan. Enfolla on erinomaiset valmiudet suunnitella ja toteuttaa korkeatasoisia analytiikkaratkaisuja, jotka perustuvat Microsoftin Azure -pilvialustan työkaluihin. Näitä työkaluja ovat esimerkiksi Azure Synapse Analytics, Azure Data Lake, Azure Data Factory ja Azure Databricks.

Asiakasprojektit osoittivat Enfon osaamisen

Analytiikkaratkaisut tuottavat asiakkaille oikeaa tietoa tukemaan liiketoimintaa ja ohjaamaan operatiivisia tai strategisia päätöksiä tai liiketoimintaprosessin ohjauksen automatisointia.

Tunnustuksen saavuttaminen edellyttää kykyä suunnitella analytiikkaratkaisuja ja tukea asiakkaita niiden käytössä Microsoftin tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Tämä on osoitettava onnistuneilla asiakasprojekteilla. Lisäksi yrityksellä on oltava riittävän laajaa liiketoimintaa Microsoft Azure -analytiikkaratkaisuissa sekä sertifioidut asiantuntijat ratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen. 

Enfo osallistui auditointiin kolmella tiedonhallintaan liittyvällä asiakasprojektilla Suomesta ja yhdellä Ruotsista. Auditointia koordinoi Enfon Information Management -liiketoiminta-alueen CTO Mika Naatula. Lisäksi mukana oli kahdeksan henkilön tiimi tuomassa asiantuntemusta auditoiduista projekteista. 

“Läpäisimme tarkan ja kattavan auditoinnin ja ylitimme Microsoftin korkeat laatuvaatimukset. Asiakkaille tämä on tae siitä, että Enfon asiantuntijat osaavat hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla uusimpia Azuren data- ja analytiikkapalveluita asiakasratkaisujen rakentamisessa. Lisäarvo asiakkaille muodostuu entistäkin paremmasta työn laadusta ja tuottavuudesta”, Naatula sanoo. 

“Analytics on Microsoft Azure Advanced Specialization tason saavuttaneet kumppanit ovat todistetusti näyttäneet kykynsä tukea asiakkaita digitalisaatiomatkallaan ja analytiikkahankkeissa niin, että se onnistuu laadukkaasti ja vahvalla kokemuksella. Enfo on ensimmäinen kumppani Suomessa, joka on saavuttanut tämän tason ja tämän kautta toimii edelläkävijänä tällä osaamisalueella”, sanoo liiketoimintajohtaja Antti Alila Microsoft Azurelta.

Jaa