Skip to main content

Kuva

Hohde
Uutinen

Hohde Group valitsi Enfon loppukäyttäjäpalveluiden toimittajaksi

Sisältökappaleet

Text

Hohde Group valitsi Enfon IT-palvelutoimittajaksi tukemaan konsernin kasvutavoitteita. Sopimus kattaa koko Hohde Groupin ja sen tytäryhtiöien loppukäyttäjien Service Desk ja lähitukipalvelun, laitteiden elinkaaripalvelut, kapasiteettipalvelut sekä palvelunhallinnan. Sopimus allekirjoitettiin marraskuussa 2023 ja palvelut käynnistyvät vaiheittain kesään 2024 mennessä.

"Valitsimme kumppaniksemme Enfon, sillä Enfo pystyi jo tarjousvaiheessa osoittamaan sitoutuvansa laadukkaan palvelun tuottamiseen. Myös referenssit puhuivat tämän puolesta. Meille on tärkeää, että homma toimii, ja kasvumme toteutuu nimenomaan oikeanlaisen ja oikeankokoisen kumppanin kanssa", toteaa Hohteen tietoturvapäällikkö ja hankintaprosessista vastannut Mikko Pietiläinen. 

"Kiitämme Hohde Group Oy:tä luottamuksesta. On hienoa aloittaa palveluiden tuottaminen vahvasti kasvavalle suomalaiselle yhtiölle. Huolehdimme jatkossa Hohteen ICT-ympäristön toimivuudesta sekä yli 700 loppukäyttäjän tuesta yli 50 toimipisteessä ympäri Suomea. Palveluidemme skaalautuvuus tukee joustavasti Hohde Groupin liiketoiminnan kasvua, ja laaja asiantuntijuutemme IT-ympäristön kehittämistä", kertoo Enfon Juha Kukka, SVP, Sales & Offering.

"Enfo huolehtii kuukausitasolla tuhansien loppukäyttäjien tukipalveluista ja IT-arjen sujuvuudesta. Yhteistyön aloittaminen Hohteen kanssa on Enfolle erittäin innostavaa, ja tukee myös Enfon kasvu- ja kehitystavoitteita. Haluamme viedä jokaista asiakasta heidän tavoitteidensa suuntaan, ja jokainen asiakas kehittää myös meitä", tiivistää Juha Kukka.

Lisätietoja:

Juha Kukka, SVP, Sales & Offering, +358 40 571 9072, juha.kukka@enfo.fi

Mikko Pietiläinen, Tietoturvapäällikkö, +358 45 204 2455, mikko.pietilainen@hammashohde.fi

Jaa