Skip to main content
Uutinen

SAP S/4HANA ERP -ratkaisu valmistavalle teollisuudelle

Sisältökappaleet

IT-services Enfo

Text

Enfo on kehittänyt yhden ensimmäisistä SAP S/4HANA -paketeista valmistavalle teollisuudelle Pohjoismaissa. Kyse on valmiista paketista, sisältäen palvelut suunnittelusta käyttöönottoon. Lisäksi paketti sisältää S/4HANA -lisenssit.

”Olemme hakeneet ketteryyttä ja laatua modernin toiminnanohjausjärjestelmän rakentamisen alkuvaiheeseen. Paketti soveltuu teollisuuden toimijoille, jotka haluavat siirtyä nykyaikaiseen toiminnanohjaukseen. Tämä on valmis ERP-paketti, jossa on kuitenkin mahdollisuus kohtuullisiin muokkauksiin. Paketti sisältää tiedon ja osaajat sekä valmistelevan analyysin tekoon että varsinaiseen toteutukseen ja se käsittää keskeisimmät prosessit talouden, hankinnan, varastohallinnan, myynnin ja tuotannon alueilta”, sanoo Jenny Sandgren, joka vetää SAP ERP-tiimiä Enfolla.

Enfo osti Solteqin SAP ERP -liiketoiminnan vuoden 2019 lopussa. Enfo on ennestään vähemmistöosakkaana SAP-konsultointiyrityksessä Zuite Business Consulting Ruotsissa.

”Tämä SAP-kvalifioitunut paketti valmistavalle teollisuudelle on kiinnostava optio keskisuurille yrityksille, jotka tekevät siirtymää digitaaliselle aikakaudelle. Markkinoilla nähdään selkeästi, että liiketoimintakriittiset sovellukset ja niistä kaikkein tärkeimmät, siis toiminnanohjausjärjestelmät, siirretään monialustaympäristöön. Enfon vahvuus luotettuna kumppanina on kyvykkyytemme sekä rakentaa että pitkäjänteisesti ylläpitää sovelluksia”, sanoo Enfon toimitusjohtaja Seppo Kuula.   

Lisätietoja:

Juhani Pajala, Enfo, +358 44 719 3106

ENFO Takeoff with S/4HANA. Lue lisää täältä.

Enfo-SAP-kumppanuus. Lue lisää täältä.

Jaa