Skip to main content
Hallinnointi

Hallitus

View

Higher management people list

Kaisa Olkkonen

Hallituksen puheenjohtaja

Bio

oikeustieteiden maisteri, varatuomari

Kaisa Olkkonen on hallituksen ja tarkastusvaliokunnan jäsen Cargotec Oyj:ssä ja hallituksen jäsen Osuuskunta KPY:ssä, KPY Novapolis Oy:ssa, John Nurmisen säätiössä ja Finntraffic Air Navigation Services Ltd:ssä, sekä hallituksen puheenjohtaja Fixably Oy:ssa. Neuvonantaja Morelex Oy:ssä, 3D Bear Oy:ssä ja Familings Oy:ssä. Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 30.3.2016 lähtien ja hallituksen puheenjohtaja 4.8.2020 lähtien. Omistaa 196 kpl Enfo Oyj:n osaketta. Riippumaton yhtiöstä, riippuvainen merkittävästä osakkeenomistajasta.

Mikko Laine

Hallituksen jäsen

Bio

BBA, MBA

Mikko Laine on kansainvälisten rahoitus- ja yritysjärjestelyiden ammattilainen. Hänellä on erikoisosaamista yrityskaupoista, rahoituskierroksista sekä yritysten arvonmäärityksestä. Broadius Partnersin osakas. Toimii lisäksi aktiivisena omistajana ja/tai hallituksen jäsenenä IT-, palvelu- ja matkailusektorin sekä kaupan alan yrityksissä. Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 30.3.2017 lähtien. Omistaa välillisesti 4187 kpl Enfo Oyj:n osaketta. Riippumaton yhtiöstä ja merkittävistä osakkeenomistajista.

Jani Vahvanen

Hallituksen jäsen

Bio

KTM

Jani Vahvanen on Schneider Electric Finland Oy:n toimitusjohtaja ja hän vastaa myös Baltian maiden toiminnoista. Sitä ennen hän toimi Hewlett Packard Enterprise Oy:n toimitusjohtajana ja vastasi Suomen ja Baltian maiden toiminnoista. Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 24.3.2021 lähtien. Riippumaton yhtiöstä ja merkittävistä osakkeenomistajista.
 

Ari Virtanen

Hallituksen jäsen

Bio

diplomi-insinööri

Ari Virtanen on hallituksen jäsen Lännen MCE Oy:ssa and SAXO:ssa ja toimii startup-yritysten ja rahastojen neuvonantajana. Aiemmin hän on ollut hallituksen jäsen muun muassa Helvar Oy:ssa ja Mirasys Oy:ssa. Hän on Granariumin perustaja ja neuvonantaja ja oli IMS Talentin partner 2019-2021. Virtanen oli Enston toimitusjohtaja 2016-2019 ja toimi ennen sitä johtotehtävissä Koneella, Elektrobitissa, Nokia Multimediassa ja Nokia Networksissa. Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 24.3.2021 lähtien. Riippumaton yhtiöstä ja merkittävistä osakkeenomistajista. 
 

Anssi Lehikoinen

Hallituksen tarkkailijajäsen

Bio

diplomi-insinööri, filosofian tohtori

Anssi Lehikoinen on Osuuskunta KPY:n toimitusjohtaja sekä hallituksen puheenjohtaja Rocsole Oy:ssä ja VRT Finland Oy:ssä. Lisäksi hän toimii Nostetta Ventures Oy:n hallituksen jäsenenä. Lehikoinen on ollut mm. Numcore Oy:n toimitusjohtaja, Rocsole Oy:n toimitusjohtaja ja osa-aikainen kauppatieteiden Professor of Practice Itä-Suomen yliopistossa. Hän on toiminut hallituksen jäsenenä Osuuskunta KPY:ssä, Nostetta Oy:ssä ja Savroc Oy:ssä. Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 30.3.2016 lähtien. Toimi 2017-8/2020 hallituksen puheenjohtajana ennen siirtymistään KPY-konsernin toimitusjohtajaksi. Ei omista Enfo Oyj:n osakkeita. Riippumaton yhtiöstä, riippuvainen merkittävästä osakkeenomistajasta.