Skip to main content
Hallinnointi

Hallitus

View

Higher management people list

Anssi Lehikoinen

Hallituksen puheenjohtaja

Bio

diplomi-insinööri, filosofian tohtori

Anssi Lehikoinen on hallituksen puheenjohtaja Rocsole Oy:ssä ja VRT Finland Oy:ssä sekä Osuuskunta KPY:n ja Nostetta Oy:n hallituksen jäsen. Lehikoinen on ollut mm. Numcore Oy:n toimitusjohtaja 11/2007–4/2012, Rocsole Oy:n toimitusjohtaja 5/2012–5/2014 ja osa-aikainen kauppatieteiden Professor of Practice Itä-Suomen Yliopistossa 12/2014–11/2017. Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 30.3.2016 lähtien, puheenjohtaja 30.3.2017 lähtien. Ei omista Enfo Oyj:n osakkeita. Riippumaton yhtiöstä, riippuvainen merkittävästä osakkeenomistajasta.

Lauri Kerman

Hallituksen jäsen

Bio

kauppatieteiden maisteri, eMBA

Lauri Kerman on Osuuskunta KPY:n toimitusjohtaja. Hallituksen jäsen Enfo Oyj:ssä, Voimatel Oy:ssä, Vetrea Terveys Oy:ssä ja Kiinteistö Oy Lentokapteenissa. Työkokemus: Johtaja Icecapital Pankkiiriliikkeessä, partner Iridium Corporate Financessa sekä salkunhoitaja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisessa. Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 19.3.2014 lähtien. Ei omista Enfo Oyj:n osakkeita. Riippumaton yhtiöstä, riippuvainen merkittävästä osakkeenomistajasta.  

Mikko Laine

Hallituksen jäsen

Bio

BBA, MBA

Mikko Laine on Broadius Partners Oy:n osakas ja on toiminut Broadius Partnersilla neuvonantajana yli kymmenen vuoden ajan. Osakas ja hallituksen jäsen Finnsweet Oy:ssä. Aikaisemmin Laine on ollut osakkaana ja hallituksen jäsenenä Kotihotelli Oy:ssä, osakkaana ja hallituksen jäsenenä Human Care Network Oy:ssä ja hallituksen jäsenenä Pyn Rahastoyhtiö Oy:ssä. Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 30.3.2017 lähtien. Omistaa välillisesti 3703 kpl Enfo Oyj:n osaketta. Riippumaton yhtiöstä ja merkittävistä osakkeenomistajista.

Kaisa Olkkonen

Hallituksen jäsen

Bio

oikeustieteiden maisteri, varatuomari

Kaisa Olkkonen on SSH Communications Security Oyj:n toimitusjohtaja, hallituksen ja tarkastusvaliokunnan jäsen Cargotec Oyj:ssä ja hallituksen jäsen John Nurmisen säätiössä. Neuvonantaja Morelex Oy:ssä, 3D Bear Oy:ssä ja Familings Oy:ssä. Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 30.3.2016 lähtien. Omistaa 175 kpl Enfo Oyj:n osaketta. Riippumaton yhtiöstä ja merkittävistä osakkeenomistajista. 

Susanna Rahkamo

Hallituksen jäsen

Bio

tekniikan tohtori

Susanna Rahkamo on Senior Partner ja johtajuusvalmentaja Pertec Consultingilla. Hän on Suomen Olympiakomitean varapuheenjohtaja, Euroopan Olympiakomiteoiden Culture and Legacy Commission puheenjohtaja ja Development Commission International Skating Unionin puheenjohtaja. Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 27.3.2018 lähtien. Riippumaton yhtiöstä ja merkittävistä osakkeenomistajista.

Claes Wallnér

Hallituksen jäsen

Bio

M. Sc. 

Claes Wallnér on managementkonsultti No WaIT AB:ssä, vastuullisen energian bisnesenkeli ja hallituksen jäsen useassa yrityksessä. Hän on aiemmin toiminut Vattenfall AB:n Group CIO:na sekä Outokumpu Oyj:ssä tittelillä Head of Business Process & IT.  Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 27.3.2018 lähtien. Riippumaton yhtiöstä ja merkittävistä osakkeenomistajista.