Skip to main content
Hallinnointi

Hallitus

View

Higher management people list

Tarja Tikkanen

Hallituksen puheenjohtaja

Bio

oikeustieteen kandidaatti

Kauppaneuvos, varatuomari Tarja Tikkanen on muun muassa KPY:n ja KPY Novapolis Oy:n hallituksien puheenjohtaja sekä Savon Voima Oyj:n hallituksen jäsen. Hän on hallitustyön sekä omistaja-hallitus-johto -ketjun kehittämiseen erikoistuneen Boardmanin partneri ja Boardman alumnihallituksen puheenjohtaja. Tikkanen on monipuolisella urallaan toiminut muun muassa pankki- ja rahoitusalalla johtotehtävissä kotimaassa sekä ulkomailla.

Mikko Laine

Hallituksen jäsen

Bio

BBA, MBA

Mikko Laine on kansainvälisten rahoitus- ja yritysjärjestelyiden ammattilainen. Hänellä on erikoisosaamista yrityskaupoista, rahoituskierroksista sekä yritysten arvonmäärityksestä. Broadius Partnersin osakas. Toimii lisäksi aktiivisena omistajana ja/tai hallituksen jäsenenä IT-, palvelu- ja matkailusektorin sekä kaupan alan yrityksissä. Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 30.3.2017 lähtien. Omistaa välillisesti 4187 kpl Enfo Oyj:n osaketta. Riippumaton yhtiöstä ja merkittävistä osakkeenomistajista.

Pekka Loikkanen

Hallituksen jäsen

Bio

kauppatieteiden maisteri

Kauppatieteiden maisteri Pekka Loikkanen on muun muassa KPY:n hallituksen varapuheenjohtaja sekä OP Osuuskunnan, Voimatel Oy:n ja BLC Turvan hallituksien jäsen. Hänellä on aiemmalta uraltaan pitkä tausta PricewaterhouseCoopers Oy:n KHT-tilintarkastajana, osakkaana ja hallituksen puheenjohtajana.

Jani Vahvanen

Hallituksen jäsen

Bio

KTM

Jani Vahvanen on Schneider Electric Finland Oy:n toimitusjohtaja ja hän vastaa myös Baltian maiden toiminnoista. Sitä ennen hän toimi Hewlett Packard Enterprise Oy:n toimitusjohtajana ja vastasi Suomen ja Baltian maiden toiminnoista. Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 24.3.2021 lähtien. Riippumaton yhtiöstä ja merkittävistä osakkeenomistajista.
 

Ari Virtanen

Hallituksen jäsen

Bio

diplomi-insinööri

Ari Virtanen on hallituksen jäsen Lännen MCE Oy:ssa and SAXO:ssa ja toimii startup-yritysten ja rahastojen neuvonantajana. Aiemmin hän on ollut hallituksen jäsen muun muassa Helvar Oy:ssa ja Mirasys Oy:ssa. Hän on Granariumin perustaja ja neuvonantaja ja oli IMS Talentin partner 2019-2021. Virtanen oli Enston toimitusjohtaja 2016-2019 ja toimi ennen sitä johtotehtävissä Koneella, Elektrobitissa, Nokia Multimediassa ja Nokia Networksissa. Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 24.3.2021 lähtien. Riippumaton yhtiöstä ja merkittävistä osakkeenomistajista. 
 

Juha Yrjänheikki

Hallituksen jäsen

Bio

filosofian maisteri (bioteknologia), filosofian tohtori (neurobiologia)

Filosofian tohtori Juha Yrjänheikillä on vankka kansainvälisen liiketoiminnan kokemus. Hän on kansainvälisen lääkealan yhtiön Aurealis Therapeutics AG:n toimitusjohtaja ja perustaja, biotech toimialan sarjayrittäjä ja sijoittaja. Aiemmalla urallaan Yrjänheikki on toiminut muun muassa Charlers River Finland Oy:n ja Cerebricon Oy:n toimitusjohtajana sekä Itä-Suomen yliopiston työelämäprofessorina. Hän toimii KPY:n ja KPY Novapolis Oy:n hallituksien jäsenenä.

Anssi Lehikoinen

Hallituksen tarkkailijajäsen

Bio

diplomi-insinööri, filosofian tohtori

Anssi Lehikoinen on Osuuskunta KPY:n toimitusjohtaja sekä hallituksen puheenjohtaja Rocsole Oy:ssä ja VRT Finland Oy:ssä. Lisäksi hän toimii Nostetta Ventures Oy:n hallituksen jäsenenä. Lehikoinen on ollut mm. Numcore Oy:n toimitusjohtaja, Rocsole Oy:n toimitusjohtaja ja osa-aikainen kauppatieteiden Professor of Practice Itä-Suomen yliopistossa. Hän on toiminut hallituksen jäsenenä Osuuskunta KPY:ssä, Nostetta Oy:ssä ja Savroc Oy:ssä. Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 30.3.2016 lähtien. Toimi 2017-8/2020 hallituksen puheenjohtajana ennen siirtymistään KPY-konsernin toimitusjohtajaksi. Ei omista Enfo Oyj:n osakkeita. Riippumaton yhtiöstä, riippuvainen merkittävästä osakkeenomistajasta.