Skip to main content
Hallinnointi

Hallitus

View

Higher management people list

Tarja Tikkanen

Hallituksen puheenjohtaja

Bio

oikeustieteen kandidaatti

Kauppaneuvos, varatuomari Tarja Tikkanen on muun muassa KPY:n ja KPY Novapolis Oy:n hallituksien puheenjohtaja sekä Savon Voima Oyj:n hallituksen jäsen. Hän on hallitustyön sekä omistaja-hallitus-johto -ketjun kehittämiseen erikoistuneen Boardmanin partneri ja Boardman alumnihallituksen puheenjohtaja. Tikkanen on monipuolisella urallaan toiminut muun muassa pankki- ja rahoitusalalla johtotehtävissä kotimaassa sekä ulkomailla.

Pekka Loikkanen

Hallituksen jäsen

Bio

kauppatieteiden maisteri

Kauppatieteiden maisteri Pekka Loikkanen on muun muassa KPY:n hallituksen varapuheenjohtaja sekä OP Osuuskunnan, Voimatel Oy:n ja BLC Turvan hallituksien jäsen. Hänellä on aiemmalta uraltaan pitkä tausta PricewaterhouseCoopers Oy:n KHT-tilintarkastajana, osakkaana ja hallituksen puheenjohtajana.

Juha Yrjänheikki

Hallituksen jäsen

Bio

filosofian maisteri (bioteknologia), filosofian tohtori (neurobiologia)

Filosofian tohtori Juha Yrjänheikillä on vankka kansainvälisen liiketoiminnan kokemus. Hän on kansainvälisen lääkealan yhtiön Aurealis Therapeutics AG:n toimitusjohtaja ja perustaja, biotech toimialan sarjayrittäjä ja sijoittaja. Aiemmalla urallaan Yrjänheikki on toiminut muun muassa Charlers River Finland Oy:n ja Cerebricon Oy:n toimitusjohtajana sekä Itä-Suomen yliopiston työelämäprofessorina. Hän toimii KPY:n ja KPY Novapolis Oy:n hallituksien jäsenenä.

Anssi Lehikoinen

Hallituksen tarkkailijajäsen

Bio

diplomi-insinööri, filosofian tohtori

Anssi Lehikoinen on Osuuskunta KPY:n toimitusjohtaja sekä hallituksen puheenjohtaja Rocsole Oy:ssä ja VRT Finland Oy:ssä. Lisäksi hän toimii Nostetta Ventures Oy:n hallituksen jäsenenä. Lehikoinen on ollut mm. Numcore Oy:n toimitusjohtaja, Rocsole Oy:n toimitusjohtaja ja osa-aikainen kauppatieteiden Professor of Practice Itä-Suomen yliopistossa. Hän on toiminut hallituksen jäsenenä Osuuskunta KPY:ssä, Nostetta Oy:ssä ja Savroc Oy:ssä. Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 30.3.2016 lähtien. Toimi 2017-8/2020 hallituksen puheenjohtajana ennen siirtymistään KPY-konsernin toimitusjohtajaksi. Ei omista Enfo Oyj:n osakkeita. Riippumaton yhtiöstä, riippuvainen merkittävästä osakkeenomistajasta.