Skip to main content
Hallinnointi

Hallitus

View

Higher management people list

Kaisa Olkkonen

Hallituksen puheenjohtaja

Bio

oikeustieteiden maisteri, varatuomari

Kaisa Olkkonen on hallituksen ja tarkastusvaliokunnan jäsen Cargotec Oyj:ssä ja hallituksen jäsen John Nurmisen säätiössä. Neuvonantaja Morelex Oy:ssä, 3D Bear Oy:ssä ja Familings Oy:ssä. Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 30.3.2016 lähtien. Omistaa 196 kpl Enfo Oyj:n osaketta. Riippumaton yhtiöstä ja merkittävistä osakkeenomistajista.

Anssi Lehikoinen

Hallituksen jäsen

Bio

diplomi-insinööri, filosofian tohtori

Anssi Lehikoinen on hallituksen puheenjohtaja Rocsole Oy:ssä ja VRT Finland Oy:ssä sekä Osuuskunta KPY:n ja Nostetta Oy:n hallituksen jäsen. Lehikoinen on ollut mm. Numcore Oy:n toimitusjohtaja 11/2007–4/2012, Rocsole Oy:n toimitusjohtaja 5/2012–5/2014 ja osa-aikainen kauppatieteiden Professor of Practice Itä-Suomen Yliopistossa 12/2014–11/2017. Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 30.3.2016 lähtien. Ei omista Enfo Oyj:n osakkeita. Riippumaton yhtiöstä, riippuvainen merkittävästä osakkeenomistajasta.

Mikko Laine

Hallituksen jäsen

Bio

BBA, MBA

Mikko Laine on Broadius Partners Oy:n osakas ja on toiminut Broadius Partnersilla neuvonantajana yli kymmenen vuoden ajan. Osakas ja hallituksen jäsen Finnsweet Oy:ssä ja osakas ja hallituksen puheenjohtaja Nostetta Oy:ssä. Aikaisemmin Laine on ollut osakkaana ja hallituksen jäsenenä Human Care Network Oy:ssä, osakkaana ja hallituksen jäsenenä Kotihotelli Oy:ssä ja hallituksen jäsenenä Pyn Rahastoyhtiö Oy:ssä. Enfo Oyj:n hallituksen jäsen 30.3.2017 lähtien. Omistaa välillisesti 4187 kpl Enfo Oyj:n osaketta. Riippumaton yhtiöstä ja merkittävistä osakkeenomistajista.