Skip to main content
Data-driven business at Enfo
Enfo

Sijoittajat

Content sections

Suunta

Strategia

Text

Enfon tavoite on olla asiakkaiden ja työntekijöiden luotetuin IT-kumppani pilvipohjaisten ratkaisujen kehittämisessä ja ylläpidossa. Enfo tukee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti datavirtojen hallinnassa, jalostamisessa, analysoinnissa ja käytössä asiakkaan liiketoiminta-arvon edistämiseksi. 

 

Avainluvut 2021

Image

Enfo key figures 2021

Sijoittajakalenteri

Text

Q2 2023 AGM
14.03.2023 Extraordinary General Meeting
31.01.2023 Extraordinary General Meeting

Enfo on synkronoinut taloudellisen raportoinnin aikataulunsa pääomistajansa Osuuskunta KPY:n kanssa. Osuuskunta KPY ilmoitti lokakuun lopussa selvittävänsä mahdollisuutta listautua Nasdaq Helsingin ylläpitämälle First North -markkinapaikalle. Enfo julkistaa taloudellisia tietoja jatkossa yhdenmukaisesti Osuuskunta KPY:n kanssa. 

Sustainable digital solutions Enfo

Vastuullisuus

Text

Enfon vastuullisuusmissiona on olla vastuullisen digitaalisen kehittämisen ja liiketoiminnan johdosta ensisijainen vaihtoehto sekä työnantajana että toimittajana.

Hanging coat in reception

Osakkeenomistajat

Text

Enfo Oyj on suomalainen yhtiö ja sen pääomistaja on Osuuskunta KPY. Enfo Oyj:n osakkeet on liitetty Euroclear Finland Oy:n arvo-osuusjärjestelmään.

 

Raportit ja materiaalit

Text

Osavuosikatsaukset, vuosikertomukset ja esitykset

Image

Enfo

Hallinnointi

Text

Enfo Oyj:n hallinnoinnissa ja päätöksenteossa noudatetaan yhtiöjärjestystä, Suomen osakeyhtiölakia sekä soveltuvin osin Suomen listayhtiöiden hallinnointikoodia (Corporate Governance 2020).

Hallitus

Johtoryhmä

Text

Lehdistötiedotteet

Image

Enfo