Skip to main content
Investors
Enfo

Sijoittajat

Content sections

Suunta

Strategia

Text

Enfon tavoite on olla asiakkaiden ja työntekijöiden luotetuin IT-kumppani pilvipohjaisten ratkaisujen kehittämisessä ja ylläpidossa. Enfo tukee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti datavirtojen hallinnassa, jalostamisessa, analysoinnissa ja käytössä asiakkaan liiketoiminta-arvon edistämiseksi. 

 

Luvut 31.12.2020

Image

Enfo net sales and experts 2020

Sijoittajakalenteri

Text

 

 

12.11.2021 Osavuosikatsaus Q3
17.3.2022 Tilinpäätöstiedote 2021
viikko 13 Vuosikertomus 2021

Enfo on synkronoinut taloudellisen raportoinnin aikataulunsa pääomistajansa Osuuskunta KPY:n kanssa. Osuuskunta KPY ilmoitti lokakuun lopussa selvittävänsä mahdollisuutta listautua Nasdaq Helsingin ylläpitämälle First North -markkinapaikalle. Mahdollista listautumista koskevan selvityksen vuoksi KPY, ja näin myös Enfo, julkaisee osavuosikatsauspäivänsä 2022 myöhemmin

Hybridiympäristö_blogi

Vastuullisuus

Text

Enfon vastuullisuusmissiona on olla vastuullisen digitaalisen kehittämisen ja liiketoiminnan johdosta ensisijainen vaihtoehto sekä työnantajana että toimittajana.

Hanging coat in reception

Osakkeenomistajat

Text

Enfo Oyj on suomalainen yhtiö ja sen pääomistaja on Osuuskunta KPY. Enfo Oyj:n osakkeet on liitetty Euroclear Finland Oy:n arvo-osuusjärjestelmään.

 

Media

Person using Macbook

Raportit ja materiaalit

Text

Osavuosikatsaukset, vuosikertomukset ja esitykset 

Hallinnointi

Text

Enfo Oyj:n hallinnoinnissa ja päätöksenteossa noudatetaan yhtiöjärjestystä, Suomen osakeyhtiölakia sekä soveltuvin osin Suomen listayhtiöiden hallinnointikoodia (Corporate Governance 2020).

Hallitus

Johtoryhmä

Media

Person presenting in meeting

Lehdistötiedotteet