Skip to main content

Image

Enfo
Palvelumme

Laitehallintapalvelut

Content sections

Text

Loppukäyttäjät ensin

Nykyaikaisen työpaikan tulee mahdollistaa tehokas työnteko. Loppukäyttäjien pitää voida työskennellä missä ja milloin haluavat sekä hyödyntää niitä digitaalisia työkaluja, sovelluksia ja palveluita, jotka heille parhaiten sopivat. Onko teidän työpaikallanne mahdollista ottaa uusia laitteita käyttöön omatoimisesti ja poistaa tarpeettomia käytöstä tai siirtää niitä uusille käyttäjille tarpeen mukaan? Onko laitteidenne tietoturva varmasti kunnossa? Enfon Streamline Device Care -palvelu luo loppukäyttäjän tarpeisiin räätälöidyn laiteympäristön.
 

Hallittavuutta ja vapautta

Streamline Device Care on Enfon pilvipohjainen laitehallintapalvelu. Oli kyse sitten häiriönhallinnasta tai asetusten säätämisestä, me hallinnoimme portaalia ja teemme laitehallinnasta helppoa asiakkaillemme. Laitteiden keskitetty hallinnointi säästää aikaa sekä lisää hallittavuutta ja joustavuutta – käyttäjäkokemus ja tietoturva edellä. Choose you own device (CYOD) on ollut normi jo jonkin aikaa, mutta nyt mahdollistamme myös bring your own device (BYOD) -vaihtoehdon, joka palvelee niin loppukäyttäjien kuin yrityksenkin tarpeita. 

Loppukäyttäjien käytettävissä olevien liiketoimintaratkaisujen ja palveluiden määrittely sekä pääsyoikeuksien hallinta on tietenkin oleellista asiakkaidemme IT-palveluiden kannalta. Lisäksi on varmistettava hallinnointi ja organisaation asetukset myös loppukäyttäjien omatoimisesti käyttöönottamissa laitteissa. Hyödynnämme sovelluksille pilvipohjaista identiteettien hallintaa sovelluksille ja tarjoamme asiakkaan kaikille laitteille helppokäyttöisen hallintasovelluksen. Tämä takaa laitteiden ja sovellusten turvallisen käytön sekä tarjoaa sovellusten asennukset keskitettynä palveluna yritysportaalin kautta. Enfon palvelu tarjoaa loppukäyttäjälle sujuvan käyttökokemuksen ja parantaa samalla yrityksen laiteturvallisuutta.

Enfolla on peruspalvelunhallinta hyvin kunnossa, joten työasemien proaktiivinen häiriönhallinta on ikään kuin lisäosa peruspalveluun.

Author

Risto Kivisilta

Author's title

CIO, Technopolis

Text

Läpinäkyvä ja turvallinen laiteympäristö

Streamline Device Care tarjoaa keskitetyn ja tietoturvallisen laitteiden hallintaympäristön. Sovellusten ja asetusten helppo hallinta ja dynaaminen laiterekisteri tekevät laiteympäristöstä läpinäkyvän. Laitteiden käyttöönotto itsepalveluna on sekä käyttäjäystävällistä että säästää IT-kustannuksia. Enfon Streamline Device Care -palvelu tarjoaa huolettoman työkokemuksen loppukäyttäjälle kaikkialla ja kaikilla laitteilla.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori standing portrait

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Marketing & Communication
Media

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka standing portrait

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072

Palvelut alueella Loppukäyttäjäpalvelut