Skip to main content
Lehdistötiedote

Christian Homénista Enfon uusi Chief Financial Officer

KTM Christian Homén (s. 1973) on nimitetty Enfo Oyj:n Chief Financial Officeriksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.2.2015 alkaen.

Homénin vastuulla on konsernin taloushallinto ja sen kehittäminen. Hänellä on vahva ja monipuolinen tausta muun muassa taloushallinnosta, liiketoimintasuunnittelusta, raportoinnista ja rahoituksesta. Hän on työskennellyt aiemmin pitkään projektipohjaisessa organisaatiossa (Nokia Networks), massatuotannossa (Nokia Mobile Phones) ja innovaatiolähtöisessä liiketoiminnassa (Smart Devices, Multimedia). Viimeksi hän on ollut Microsoftin palveluksessa nimikkeellä Director, Finance & Control.

”Christian sopii taustaltaan täydellisesti Enfolle. Enfo kasvaa voimakkaasti Pohjoismaissa, ja Christian tuo mukanaan paljon uutta Enfon taloustoimintojen kehitystyöhön”, kertoo Arto Herranen, CEO Enfo.

”Tämä on minulle hieno mahdollisuus. Enfolla on selvät kasvutavoitteet Pohjoismaissa, ja tavoitteeni on luoda tätä strategiaa ja liiketoimintaa voimakkaasti tukeva taloushallinto”, kuvailee Homén.

Aiemmin Enfo Oyj:n CFO:na ja johtoryhmän jäsenenä toiminut Tero Kosunen vastaa nykyisin Enfon liiketoimintojen kehittämisestä nimikkeellä SVP, Business Development.

 

Lisätietoja:

Arto Herranen, CEO, puh. 044 719 3000, arto.herranen@enfo.fi
Christian Homén, CFO, puh. 040 750 6902, christian.homen@enfo.fi

Jakelu: Keskeiset mediat, www.enfo.fi

Jaa