Skip to main content
Lehdistötiedote

Energiayhtiö Loiste ulkoistaa talous- ja laskutustoimintonsa Enfolle

Loiste Oy ja Enfo ovat tehneet sopimuksen liikkeen luovutuksesta, jolla Loisteen talous- ja laskutustoiminnot ulkoistetaan Enfolle. Viisivuotisen sopimuksen myötä kymmenen Loisteen henkilöä siirtyy Enfon palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Samalla Enfo perustaa toimipisteen Kajaaniin ja laajentaa taloushallinnon palvelukeskustoimintojaan.

Loisteen työntekijät, palveluprosessit ja niihin liittyvät sovellukset siirtyvät Enfon palvelukeskuksen vastuulle 16.11.2015.

”Ulkoistaminen on osa Loiste-konsernin strategiaa, jonka pohjalta tavoittelemme oman osaamisemme keskittämistä energiatoimialan ytimeen. Loisteen tavoitteena on lisätä kilpailukykyä kustannuksia alentamalla. Enfo on meille tuttu ja luotettava kumppani, ja sopimuksemme on luonnollinen jatkumo yhteistyölle”, Loisteen toimitusjohtaja Markku Ryymin sanoo.

”Olemme ylpeitä saamastamme luottamuksesta. Tarjoamme nyt ensimmäistä kertaa palvelukokonaisuutta, joka pitää sisällään talouden hallinnan ja niihin liittyvien palveluiden lisäksi laskutuksen, tiedon välityksen ja perinnän”, kuvailee Managing Director Tero Saksman Enfon Zender Oy:stä.

Enfo on kehittänyt voimakkaasti talousprosessien ulkoistuspalveluita kuluvan vuoden aikana ja kiinnostus niitä kohtaan on ollut jatkuvassa kasvussa.  Uuden palvelukeskuksen tarkoituksena onkin jatkossa tuottaa palveluita myös muille asiakkaille kuin Loisteelle.

”Uuden toimipisteen perustaminen on meille merkittävä kehitysaskel. Palvelukeskus aloittaa toimintansa Loisteen asiakkuudella, mutta uskomme, että jatkossa laajennamme palveluita myös muille yrityksille Kajaanin alueella”, kertoo Saksman.

 

Lisätietoja:

Markku Ryymin, toimitusjohtaja, Loiste Oy, puh. 050 676 05, markku.ryymin@loiste.fi

Tero Saksman, Managing Director, Enfo Zender Oy, puh. 044 719 3504, tero.saksman@enfo.fi

Ari Voutilainen, Director, Key Account Management, Enfo Zender Oy, puh. 044 719 3443, ari.voutilainen@enfo.fi

Jaa